Getuigenissen

Bedankt om onze droom waar te maken.
"Hartelijk dank voor de goede diensten en voor de snelle en vlotte afhandeling van het dossier ... (Eigenaar) Bedankt  voor de medewerking om onze droom te realiseren, toffe samenwerking. (Koper) "
Christelle Daems, 30/08/19
Professionele behandeling
"Een welgemeende dank voor de professionele behandeling van de verkoop. Alles was af  tot in de puntjes en werd correct opgenomen. Peter & Sofie Moens "
Peter & Sofie Moens, 03/08/19
Enkele getuigenissen - Caenen Nieuwpoort
"Overzichtje van getuigenissen van onze klanten in kantoor Nieuwpoort ... "
Kantoor Nieuwpoort, 17/07 - 30/07
Onmiddellijk hartelijk ontvangen in Nieuwpoort!
"Beste Sophie, Vanaf de 1ste dag heeft u ons op een hartelijke manier ontvangen. Onze contacten zijn altijd op een leuke en ongedwongen wijze verlopen. Uw service is top! Als persoon een zeer professioneel iemand. Hartelijk dank voor de vlotte samenwerking. Rudy Hugo "
Rudy Hugo, 03/08/19
telefoongesprek
"Dag Liesbeth,
 
Nogmaals bedankt voor het leuke telefoongesprek dat we deze week hadden. Ik wou je nogmaals feliciteren met je gezellige rondleiding vorige week. We bezochten samen een mooi appartement op de zeedijk. Je enthousiasme was enorm! Je was ook zeer goed voorbereid en kon op al onze vragen antwoorden. Zeker en vast één van de beste vastgoedmakelaars!  Helaas was de living voor ons iets te klein uitgevallen en konden we daarom geen bod uitbrengen op het appartement. Ik wens je in elk geval nog veel succes toe met je (nieuwe) bedrijf. Je gaat dat zeker en vast schitterend doen.
 
Hopelijk tot nog eens!
 
An "
An Dewil, 5/08/19
hartelijk dank Caenen De panne
"Liesbeth, heel hartelijk DANK voor je gedrevenheid en goede zorgen bij het bespoedigen van de verkoop. Wij gaan zeker en vast genieten van qualitytime in het mooie De Panne. Lieve groeten Tania & Alexander. "
Tania & Alexander, 03/08/2019
5-sterren review
"Vandaag terug een 5-sterren review ontvangen voor kantoor Caenen Blankenberge ... "
Daniel Anuta, 1/08/19
Bedankt team Caenen
"Bedankt team Caenen voor de vlotte verkoop van de boerderij. Het was een zeer complex dossier! Met dank aan Vanessa om ons daar altijd heel goed voor in te lichten. Bedankt voor alles. Christine Spriet "
Christine Spriet, 29/07/19
Google 4 sterren
"Heel regelmatig beoordelen onze klanten ons via Google. Hierbij een overzichtje van de laatste weken voor kantoor Blankenberge. "
Patrick Marcille, 27/07/19
Supergoede samenwerking
"Beste medewerkers van Caenen. De laatste weken ervaren wij een supergoede samenwerking met jullie. Reeds van bij het begin hadden wij een goed gevoel en dit met alle medewerkers. In het bijzonder een welgemeende dankjewel aan Sophie die steeds alles op een rustige en transparante manieer heeft aangepakt. We verlangen naar ons tweede verblijf hier te Nieuwpoort. Nogmaals bedankt en tot ziens! (Reclame maken we zeker voor jullie kantoor ...) groetjes Kurt Dekeyster uit Waregem. "
Kurt Dekeyster, 22/07/19
eerste vorige 1 laatste