Getuigenissen

Flesje kraken op de akte
"Hey Liesbeth santé hè, we gaan je fles kraken op de ondertekening van de akte voor de villa, Robert Vandammestraat te Koksijde  ❤️???? mvg Anja "
Anja Calcoen, 12/05/20
Bedankt voor de realisatie van onze droom
"Beste Liesbeth, Met de hulp van jou hebben we vandaag ons plekje aan zee gekocht! Bedankt voor de begeleiding in het realiseren van onze droom. Tot eens aan zee G roeten Van harte Nick en Stefanie "
Nick Holvoet, 30/04
Afhandeling corona-annulatie verhuring
"Hallo, Hartelijk dank voor de perfecte afhandeling van ons vakantiehuurcontract, met deze manier van werken staan jullie echt aan de top. Veel succes voor jullie en met het kantoor, tot in augustus! Onze welgemeende vriendelijke groetjes Fam. De Belder Luco & Dubruel Greet. "
Ludo De Belder, 07/04/20
Blije kopers residentie Royal in De Panne
"Dit weekend een koppel gelukkig gemaakt met hun nieuwe eigendom in residentie Royal in De Panne. "
gelukkige kopers
Verkoop van onze 7 appartementen
"Onze zeven appartementen werden in minder dan 10 maanden verkocht op een zeer vlotte en professionele manier met uitstekende verkoopprijzen. Ik zou dit kantoor aan iedereen aanraden. "
Ludo D., 04/03/20
Tevreden over samenwerking
"Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met jullie kantoor in Nieuwpoort-Bad. We hebben Sophie leren kennen als een heel bekwame en vlotte dame. Zij kon ons appartementje en onze garage binnen zeer aanvaardbare tijd en voor de overeengekomen prijs verkopen. Ook de andere medewerkers van het kantoor hebben wij ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Onze dank. Frans en Alda Daems-Vleugels "
Frans en Alda Daems - Vleugels, 02/03/20
Bedankt voor de service
"Dank je wel Sophie voor de begeleiding bij de verkoop van ons appartement. Bedankt voor de Service. Wouter & Inge. "
Wouter & Inge, 29/02/20
Dank u
"Wij bedanken jullie om ons zo goed en vriendelijk te hebben geholpen met het zoeken naar ons droomstekje in Nieuwpoort. Dank u Harry Switser & Marleen Simons   "
Harry & Marleen Switser - Simons, 28/02/20
Tevreden verkoop in Casa Nova
"Terug een klant heel tevreden met de verkoop van haar eigendom in residentie Casa Nova - De Panne. "
Kantoor De Panne, 27/02/20
Uitstekende en correcte makelaar
"Uitstekende en correcte makelaar met kennis van zaken en persoonlijke benadering. Vanaf het eerste contact met kantoor Oostkamp zat het goed. "
Georges Vandevelde, 17/02/20
eerste vorige 1 laatste