Getuigenissen

Toppertje!
"Bedankt voor de goed service. Een vlotte en begripvolle communicatie. Een luisterend oor en steeds bereikbaar. Tamara is een toppertje! Vanwege Nina & Elke "
Nina en Elke, 01/08/2020
Bedankt
"Bedankt Sophie & Brent @Caenen Nieuwpoort voor de zeer goede opvolging van ons dossier in deze moeilijke tijden en daarbij de realisatie van onze droom, een eigen stek aan zee. mvg Bart Van Troys "
Bart Van Troys, 29/07/2020
Nieuw begin
"Heel gelukkig voor deze mensen.  Een nieuwe start en een nieuw begin voor deze kopers.
Dhr en Mevr Heindrichs en verkopers Dhr en Mevr Vanacker. Wat zijn wij fier op ons Team Caenen De Panne!
 
 
"
Kopers - Heindrichs Verkopers - Vanacker, 07/07/20
Prettig om zo in vakantie te gaan.
"Hartelijk bedankt voor de vele vele, vélé bezoeken, berichtjes, telefoontjes en andere en om uiteindelijk ons huis te kunnen verkopen! Heel blij om zo de vakantie te kunnen ingaan! Vriendelijke groetjes Michelle & Nicholas. "
Michelle en Nicolas Kantoor Oostkamp, 04/07/20
Bedankt
"Beste Vanessa, Hartelijk dank voor alles die je bewerkstelden om de akte voor 01/01/20 te laten verlijden. Voor ons betekent dit de start van onze toekomst. Bedankt om hiervoor uw uiterste best te hebben gedaan. We houden aan Caenen een zeer goede ervaring over!! Bedankt voor alles. mvg Brecht / John "
Brecht John, 01/01/2020
Huisje verkocht
"Heel erg bedankt voor de supervlotte verkoop van onze woning! Veel succes met je verdere carrière! De snoepjes werden heel goed onthaald door de kinderen :-) Hartelijke groeten, Stefaan & Lies "
Stefaan en Lies, 29/06/20
Huisje gevonden
"Bedankt om ons op het laatste moment er toch nog bij te nemen voor het bezoek! Zo hebben we ons huis gevonden. Veel succes & misschien tot ziens in Zwevezele! Groetjes Sam & Barbara & Paco "
Sam en Barbara, 29/06/20
vlotte samenwerking
"Beste, Dank voor de heel vlotte samenwerking, we zijn heel heel tevreden - Vanwege Rosé & Christine Beste Heidi team, bedankt voor de snelle en goede afloop van ons dossier - Vanwege Marilyn & Freddy "
Rosé & Christine Marilyn & Freddy, 23/06/20
nieuwe toekomst
"Een huis kopen, een nieuwe toekomst, samenleven en beleven. Liefhebben, werken, feesten, dromen, ... Vooral gelukkig zijn, da's het plan. Dank aan Tamara en het team. Vanwege Rik "
Rik & Karen Stefaan & Frida, 21/06/2020
Bedankt om ons droomappartement te vinden.
"Geachte mevrouw Stockbroeckx, Ik wil u van ganser harte bedanken voor al uw werk! U hebt ons bijzonder goed geholpen! Wij hebben vandaag ons tweede verblijf In gebruik genomen en ingericht! Wij zijn heel gelukkig met onze aankoop van dit appartement dat wij zonder u niet hadden verworven! Wij zijn ons hier heel hard bewust van en zullen uw Immo kantoor aanbevelen bij familie en vrienden. 
We beleefden vandaag een schitterende dag! Nogmaals dank Lut en Johan Nicolai "
Lut en Johan Nicolai, 13/06/20
eerste vorige 1 laatste