Getuigenissen

professionele samenwerking
"Zeer vriendelijke en professionele samenwerking bij de verkoop van ons appartement. Alles mooi uitgewerkt en geregeld met de kopers van ons appartement. Bedankt Stephanie en Kelly - Kantoor Caenen Middelkerke !!!!! "
Jean-Paul Knop, 21/06/21
Verkocht in 1 week
"Deze verkopers waren super tevreden met de vlotte verkoop (VERKOCHT IN 1 WEEK) van hun sous-sol appartement in de Ollevierlaan in De Panne. Zeer tevreden klanten, daar gaan we voor ! "
Kantoor De Panne, 10/06/21
Chapeau
"Beste Stephanie (Kantoor Middelkerke), Nogmaals dank voor uw inspanningen. Uw kantoor komt echt heel professioneel over! Chapeau ! ... Koper van Studio in Res. Vero-Karl. "
Luc Pieters, 08/06/21
feest
"Morgen, een dag van feest! 1 jaar eigenaar, van mijn tweede huis in De Panne. Dank je Liesbeth... (Kantoor De Panne) Goede raadgever. Gefeliciteerd met je team. Dank u voor het helpen van mensen om hun dromen te realiseren. "
Arte Muca, 03/06/21
Verkoop woning Assebroek
"Verkopers: Het was fijn samenwerken met jullie! Zoveel spantaniteit! Dank voor de vlotte verkoop van ons huis! vanwege Nadia & Tim Kopers: Bedankt voor de vlotte samenwerking! vanwege Brian "
Kantoor Oostkamp, 02/06/21
super fijne samenwerking
"Beste Sophie en medewerkers kantoor Oostduinkerke, het was super fijn met jullie te werken ! Nooit was het teveel om vragen te beantwoorden, te bellen, enz... Wat een super team zijn jullie, vooral Sophie die ik beter leerde kennen omdat ik met haar het meest contact had, super vrouw ! Dus bij deze héél grote dank om mijn polderhuisje vlug te verkopen, ik wens jullie nog héél véél succes in de toekomst, doe zo verder !! Lieve groetjes , Christine "
Christine Inslegers, 02/06/21
bedankt voro de verkoop
"Sophie en Tommy , wij willen jullie bedanken voor de verkoop van ons appartement, alles is goed verlopen en jullie service is top wat betreft documenten en afspraken. Denise & Willy "
Willy Vanderstraeten, 28/05/21
Oprechte mensen
"Heel oprechte mensen. Je kan op ze rekenen. - Kantoor Caenen Oostduinkerke - mvg Seline De Cloet "
Seline De Cloet, 31/05/21
verkoop woning Assebroek
"Kopers: Een super vriendelijke en correcte behandeling! Verkopers: .... We zijn heel tevreden over jullie ... maar dan in het chinees ;-) "
Kantoor Oostkamp, 25/05/21
verkoop woning
"Super bedankt voor de goede samenwerking en de vlotte verkoop. Een krak in je vak Keyana! Top !!! Na zo lang wachten (bij andere makelaars) eindelijk resultaat, super!   "
Kantoor Oostkamp, 25/05/21
eerste vorige 1 laatste