Getuigenissen

Bedankt
"Hallo allemaal, Bedankt voor het goede werk en de soepele afhandeling van alles. We zijn zeer tevreden hoe alles afgehandeld werd. Bedankt voor de goede samenwerking! Groetjes Familie vandewyer "
Familie Vandewyer - Kantoor De panne, 30/11/21
Kleine attentie
"Zaterdag 27/11 kwam de koopster van de woning in de Duinenweg 255B onze medewerkers in kantoor Middelkerke verrassen met een leuke attentie.  "
Carine Herman - Kantoor Middelkerke, 27/11/21
Dikke pluim
"Deze week lieten verschillende kopers en verkopers een berichtje na in het kantoor van Oostkamp. - Davy, Een dikke pluim voor de vlotte en aangename samenwerking vanwege Johan & Jacques Coopman - - Top service, een gevestigde waarde in Oostkamp, zeker een aanrader vanwege Parsa Renobrickx - "
Kantoor Oostkamp, 26/11/21
appartement verkopen
"Mijn ouders zijn reeds van leeftijd en hadden besloten om hun appartement te verkopen. Een vlotte jonge man, Lukas, heeft hen op een duidelijke en zeer professionele manier door de verschillende stappen van de verkoop geloosd. Het contact verliep zeer gemoedelijk en mijn ouders konden steeds met hun vragen bij hem terecht. Knap om als jonge kerel op deze manier met oudere mensen om te gaan. Voor mij toch ook een belangrijk punt! Kaat Roose "
Kathleen Roose - Kantoor Oostende, 25/11/21
snelle verkoop
"Keyana, Super bedankt voor de goede zorgen bij de verkoop van ons huis. Bedankt, Jeannine & Dirk (Woning Vossensteert Sint-Kruis) "
Jeaninne & Dirk - Kantoor Oostkamp, 22/11/21
thanks
"Deze morgen werden onze medewerkers van vakantieverhuur in kantoor Middelkerke verrast met een lekkere attentie van een eigenaar waarvan we haar garage verhuren op vakantiebasis. #Bedankt! "
Kantoor Middelkerke, 19/11/21
hulpvaardig
"Wij kochten onlangs een pand in Nieuwpoort via Immo Caenen te Nieuwpoort. De hulpvaardigheid en de vriendelijkheid van de mensen in het kantoor te Nieuwpoort is echt TOP! Zeer professioneel en correct. Ik beveel dit kantoor zeker aan aan zowel kopers als verkopers! Dankuwel Sophie en Brent voor al jullie hulp! Fam. Sonck "
Sarah Vandenneuker - Kantoor Nieuwpoort, 17/11/21
vlotte verkoop
"Zeer vlotte verkoop van ons appartement in Middelkerke door Stephanie Caenen, en een erg aangename communicatie. "
Geert De Laet - Kantoor Middelkerke, 15/11/21
volledig dossier
"Mevrouw Sophie Stockbroeckx, kantoor Nieuwpoort, heeft deze verkoop héél professioneel aangepakt, het volledige dossier was beschikbaar bij het tekenen van de compromis , alle partijen aanwezig en een vlotte, aangename en duidelijke verklaring van het dossier . "
Gui Vander Linden - Kantoor Nieuwpoort, 10/11/21
uitstekende opvolging
"Keyana, Het Bizobike Team dankt u voor de uitstekende opvolging en afhandeling van het pand die de nieuwe deur opent naar een uniek avontuur. "
Bjorn, Christophe, Michel - Kantoor Oostkamp, 08/11/21
eerste vorige 1 laatste