Getuigenissen

grote tevredenheid
"Wij blikken met grote tevredenheid terug op de aankoop van de woning voor Ward. De info die wij op voorhand kregen was correct en de afhandeling verliep heel vlot. Wij zijn uiterst tevreden! Dirk, Ward en Dominique ---- Bedankt voor de vlotte verkoop, content over de samenwerking. Nadine
 
 
"
Dirk en Dominique Nadine, 19-10-20
Vlotte verkoop
"Dank u voor de snelle en vlotte verkopp van mijn woning. Zeer tevreden over de aangename samenwerking. Loïc Holvoet
Wij kochten onze droomwoning via jullie ! Dankjewel ! Sarah & Dominique "
Loïc Holvoet - Sarah en Dominique, 13/10/20
Vakantieverhuur en dan kopen
"Goedemorgen, Wij hebben met veel plezier in augustus het appartement Eden 6A gehuurd maar wij zullen in het komende jaar niet nogmaals gaan huren. Blankenberge is ons zo goed bevallen waardoor wij onlangs een appartement hebben aangekocht. Nogmaals dank voor alles, Stephanie heeft ons zeer goed geholpen en begeleid. Met vriendelijke groeten,
Jan van Bockel "
Jan Van Bockel, 02/10/20
zeer tevreden
"Met een gerust gemoed en zeer tevreden over de inzet van de Groep Caenen, inzonderheid hun zeer oplettende en aangename manier van samenwerking, stelde ons zeer tevreden. Rik&Jeanine "
Rik en Jeanine Kantoor Oostkamp, 19/09/20
Topteam
"Wij zijn heel tevreden met de verkoop van ons prachtig appartement. Jullie zijn een topteam. Veel Dank Rudy & Veronique "
Rudy en Veronique Kantoor Oostkamp, 21/09/20
Bedankt voor de assistentie
"Bedankt voor de assistentie bij onze zoektocht naar ons droomhuis. Het was verfrissend om met correcte mensen samen te werken die een open en eerlijke communicatie als kernwoorden hebben in plaats van de vlotte praatjesmakers die vaak geassoscieerd worden met de immowereld. PS.: bij een volgend plaatsbezoek rekening houden om je niet meer buiten te sluiten :-) ... Vanwege Thomas en Annelore "
Annelore & Thomas, 12/09/20
Geen gemakkelijke verkoop tot goed einde gebracht.
"Geachte heer Boeten,
 
Bedankt, wij zijn intussen thuis. Wilt u zeker mevrouw Himpens ook proficiat wensen.

Er was op een bepaald moment discussie over een bod van een bepaalde cliënt waarvan ik voelde dat die cliënt er vanaf wou, zeker toen we een realistisch tegenbod deden.
Mevrouw Himpens geloofde daar echt in.

Intussen hebben die kopers ook effectief afgehaakt als mogelijke klant bij het kantoor volgens mevrouw Himpens.
Er bestaat zoiets als immotoerisme. Dat zijn mensen die als hobby zich voordoen als mogelijke kopers (en dit niet alleen aan de kust) maar uiteindelijk nooit kopen.
Wij zijn blij met de volharding en posiviteit van mevrouw Himpens en zij is een verkoopster pur sang voor jullie kantoor.

Andere kantoren boden ons een prijs beneden alles met de zekerheid het goed verkocht te hebben binnen "de drie dagen".
Wij hebben het appartement verkocht aan een degelijke prijs op 2,5 maand.

Ik wandel veel in De Panne en zie verschillende appartementen, huizen en handelszaken die door diezelfde immo's al maanden te koop aangeboden staan.
Wij zijn tevreden en De Panne is ons voor 100% meegevallen. Als we ooit naar de kust terugkeren zal De Panne onze voorkeur hebben samen met uw kantoor.
 
Met vriendelijke groeten,
 
José Vanneste "
José Vanneste, 09/09/20
Professioneel geholpen
"Bij de aankoop van een appartement in Blankenberge werden we door de plaatselijke makelaar, Wouter Emmaneel , professioneel, vriendelijk en uitstekend geholpen! Dixit Philippe Van Damme "
Philippe Van Damme, 02/09/20
Hun droomvilla in Sint-Idesbald
"Mevrouw Vergote Frida start een nieuw hoofdstuk in haar leven mede dankzij de goede samenwerking tussen kantoor Caenen De Panne en Caenen Westende. Klant vond haar droomvilla in Sint-Idesbald. "
Frida Vergote, 27/08/20
Toppertje!
"Bedankt voor de goed service. Een vlotte en begripvolle communicatie. Een luisterend oor en steeds bereikbaar. Tamara is een toppertje! Vanwege Nina & Elke "
Nina en Elke, 01/08/2020
eerste vorige 1 laatste