Getuigenissen

5 sterren review
"Geachte, Dankzij Dirk, Liesbeth, Keicha en Lander (Caenen De Panne) heb ik kunnen genieten van jullie professionele aanpak voor de verkoop van mijn appartement en garage (Residentie Elysium, Clos Normandstraat 9 bus 02.02 in De Panne). Alles werd in een mum van tijd verkocht en opgevolgd. Dit is topniveau! Nogmaals mijn welgemeende dank aan dit team. Mvg, Johan Fierens "
Johan Fierens, 08/04/21
aangename ervaring
"Een hele aangename ervaring om met het kantoor Caenen samen te werken! Keyana is een heel vlotte verkoopster! Super tevreden! Doe zo voort ! Groetjes Nancy De Baene "
Nancy De Baene, 31/03/21
Super bedankt
"Super bedankt voor de vlotte verkoop van ons huisje. Zeer tevreden van onze enthousiaste verkoopster Keyana en uiteraard de rest van het Caenen Team! Annelijn en Nino "
Annelijn & Nino Kantoor Oostkamp, 31/03/21
Dank u wel
"Dank u wel, superteam van De Panne. Goede, deskundige uitleg bij de schatting, vriendelijke en oprechte info bij de bezoeken/aanbiedingen. Vlotte mail met stand van zaken na een maand. In deze coronatijden telefonisch goed bereikbaar. Dank aan Lander, Liesbeth, Keisha en Dirk. Met vriendelijke groeten De verkopers Ronny en Christine "
Christine Soleme, 31/03/21
tevreden verkopers
"´╗┐Dag Liesbeth,

Nogmaals dank voor de fantastische inspanning van jouw team.   Dit mag zeker en vast gezegd worden hoor. Eigenaars appartement residentie Elysium. "
Kantoor De Panne, 29/03/21
geleverde service
"Dank je wel voor de geleverde service, de vlotte communicatie en telkens het aangename onthaal bij de verkoop van ons huis (Speienstraat - Ruddervoorde). - Anja "
Anja - Kantoor Oostkamp, 06/03/21
Verkocht op eerste bezoekdag.
"VERKOCHT OP EERSTE BEZOEKDAG! Woning Pieter Paul Rubensstraat 12 - Oostkamp"
“Bedankt voor de vlotte verkoop en toffe samenwerging - verkopers -"
“Bedankt voor de vriendelijke ontvangst en uitgebreide uitleg bij deze aankoop – kopers - "
Kantoor Oostkamp, 05/03/21
Kantoor Oostkamp
"Kantoor Oostkamp: Verkoop erg vlot en professioneel verlopen, behulpzaam met dossier en zeer volledig afgewerkt, goede opvolging en service. Van harte dan aan het ganse team! Vanwege Yves Carton "
Yves Carton, 05/03/21
gedreven en ervaren
"Het team Caenen in Westende is zeer gedreven en ervaren. Altijd even vriendelijk. Zeker aan te bevelen. Ga al meerdere jaren met hen in zee en ben zeer tevreden vanwege Annie Glorie "
Annie Glorie, 25/02/2021
Vlotte samenwerking
"Het appartement van onze klant in residentie Dockside werd binnen de maand aan de vraagprijs verkocht. Daarna kregen we dit mooi berichtje ! "
Vincent Deloof, 21/02/21
eerste vorige 1 laatste