Getuigenissen

“Caenen is een aanrader om mee samen te werken. Zowel de aankoop als uitleg over de verhuurmogelijkheden.”

Anita G. - Kantoor Middelkerke, 15/05/24

“Kopers: Dankjewel Keyana voor de vlotte verkoop en aankoop. Zo'n positieve en enthousiaste verkoopster hebben we zelden meegemaakt! Wie weer komen we elkaar nog eens tegen bij een volgende verkoop!! C. Maes // Verkopers: Top afhandeling door een zeer enthousiaste en aimabel team! Zeer vlotte en correcte afhandeling van de zaak!”

kopers en verkopers M. Van Vlaanderenstraat Sint-Kruis - Kantoor Oostkamp, 08/05/24

“Verkopers: Keyana heeft een vlotte babbel, heeft ons heel goed begeleid binnen de verkoop van onze woning. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking. M.Pollet // Kopers: Met veel enthousiasme liet Keyana me de woning zien. Door haar vlotte babbel en uitleg besliste ik al snel om nog eens terug te keren en besliste ik om de woning aan te kopen. Bedankt alvast voor de aangename samenwerking! S. Meeuwesen”

Verkopers en kopers - Torhoutsestraat Ruddervoorde - Kantoor Oostkamp, 06/05/24

“Zeer correcte service”

Daniel Van Cauter - Kantoor Blankenberge, 7/05/24

“Ik ben zeer tevreden over de verkoop van mijn appartement. Een correcte schatting en een vlotte verkoop zijn echt de sleutel tot een succesvolle vastgoedtransactie. Het lijkt erop dat Vastgoed Caenen, met Keyana en Vanessa aan het roer, uitstekend werk hebben geleverd om mij te helpen. Het is altijd fijn om te weten dat een verkoop in goede handen is tijdens zo'n belangrijke fase.”

Luc Van Cleven - Kantoor Oostkamp, 15/04/24

“We hebben het pand van Stephanie zelf gekocht en ze heeft ons ook persoonlijk begeleid in het proces wat zeker een meerwaarde heeft gegeven. We hebben via Caenen vastgoed ook nog ergens anders iets gekocht en ook daar is alles heel vlot en aangenaam verlopen. We kregen altijd heel snel antwoord op onze mails en onze vragen dus iets slechts kunnen we er zeker niet over zeggen!”

Pieter B. - Kantoor Middelkerke, 08/04/24

“Heel tevreden, zeer goed geholpen met de nodige documenten, vriendelijk ontvangen, voor verhuur moet je bij Steffi zijn.  Ook de andere medewerkers waren vriendelijke mensen. Echte aanrader!”

Leona Coppens - Kantoor Westende, 06/04/24

“Altijd leuk om de week af te sluiten met nog een verkoop. Pieter is heel gelukkig met de aankoop van het handelspand in de Duinkerkelaan 16 - De Panne. Hij kan niet wachten om er te starten met zijn architectenbureau. Nogmaals proficiat Pieter en we wensen u veel succes.”

Pieter - kantoor De Panne, 05/04/24

“Heel tevreden over het kantoor Caenen te Nieuwpoort. Brent staat u bij met raad en daad. Hij doet voor u alle moeite, is uiterst professioneel, ervaringsdeskundige, en kent zijn dossiers door en door. Nogmaals van harte bedankt om ons met raad en daad bij te staan bij onze aankoop.”

Kristin Dewulf - Kantoor Nieuwpoort, 02/04/24

“We zijn in het immo kantoor Caenen Westende heel goed ontvangen geweest en heel vriendelijke mensen.”

K. Mattens - Kantoor Westende, 30/03/24

“Dankjewel Keyana, voor het leuke bezoek, de goeie uitleg en je enthousiasme. We voelden ons heel erg op ons gemak. Het is een job die voor jou weggelegd is. Dankjewel en vele groetjes. Helena & Jordy”

Helena & Jordy - Kantoor Oostkamp, 27/03/24

“Bedankt Keyana, voor alle steun, alle zorg, voor de zoektocht naar de ideale kopers voor ons huisje. Voor ons keer op keer toch gerust te stellen en goed gevoel te geven met jullie samenwerking. Heel erg bedankt en misschien tot ooit.”

Steven & Abigail - Kantoor Oostkamp, 26/03/24

“Ik werk al zeer lang samen met Caenen Vastgoed. De eerste keer was 7 jaar geleden toen ik mijn eerste appartement bij hun kocht. In het verleden was ik al tevreden over hun service en de samenwerking is toen begonnen. Zij brengen mij steeds op de hoogte met nieuwe updates en zijn steeds zeer vlot bereikbaar. De schatting van het huis is steeds in dezelfde lijn als de effectieve verkoopprijs. Ik ben dan ook zeer tevreden over Caenen Vastgoed zowel op administratief vlak als de communicatie.”

Vincent K. - Kantoor Middelkerke, 25/03/24

“We zijn zeer tevreden met de aankoop van ons appartement waarbij het eerste contakt met Sophie werd gemaakt en daarna Lander het heeft overgenomen voor het verdere verloop, een aanrader om met Lander van Caenen Oostduinkerke te werken!”

Bart De Wolf - Kantoor Oostduinkerke, 26/03/24

“Correcte communicatie. Eerlijke en duidelijke aanpak. Zeer vriendelijke medewerker.”

Sabine Dedeurwaerder - Kantoor Middelkerke, 25/03/24

“Mijn man en ik waren opgetogen over het teamwerk van makelaarskantoor De Panne dat de verkoop van ons appartement succesvol heeft afgerond. Liesbeth en Nico hebben bij vertrek kopers naar ons appartement kunnen verwijzen toen zij op zoek waren naar nieuwbouw. Lander maakte een schatting die consistent was met de werkelijke verkoopprijs. Astrid wist met vriendelijkheid en professionaliteit de goede opvolging en administratieve en commerciële coördinatie van ons dossier te verzekeren, zonder Dirk te vergeten voor het opstellen en begeleiden van het compromis. Een verenigd, enthousiast en efficiënt team om aan te bevelen!”

Christiane Pyls - Kantoor De Panne, 15/03/24

“Altijd bereid om te helpen ! ! Vriendelijk en professioneel, begint al aan de balie .”

Marleen Trenson - kantoor Blankenberge, 12/03/24

“De communicatie met Timothy van Caenen vastgoed was duidelijk en helder, het pand was snel verkocht en ze hebben al het werk uit handen genomen. De samenwerking had dus niet beter kunnen gaan. Zeker aan te raden!”

Michiel V. - Kantoor Middelkerke, 10/03/24

“Ik kan alleen maar positief zijn over Caenen. Het eerste contact toen we in het kantoor waren, verliep zeer gemoedelijk, we voelden on op ons gemak en begrepen. Ze hebben bij Caenen in feite 2 en niet zo eenvoudige dossiers mogen behartigen. Dit is vlekkeloos verlopen, de dossiers waren op tijd, correct en op tijd bij de Notaris. Het enige puntje is, we kunnen u Caenen enkel maar aanraden om zaken mee te doen.”

Danny Leirens - Kantoor Middelkerke, 27/02/24

“Super samenwerking met het kantoor van Nieuwpoort. Van dag 1 was er het goede gevoel dat we de juiste keuze maakten om naar Caenen Nieuwpoort over te stappen. Zeer professionele aanpak, dossier wordt zeer goed opgevolgd, nodige acties worden ondernomen maar wat zeer belangrijk is, is de "Communicatie". Brent haalt alles uit de kan om tot een goed eindresultaat te komen. Dikke pluim hiervoor. Brent en Heidi jullie zijn toppers in jullie vak. Bedankt voor jullie inzet bij de verkoop van ons appartement en garage.”

Rudy De Goedt - kantoor Nieuwpoort, 10/02/24

“Stephanie van Caenen Middelkerke, heeft dat uitstekend gedaan. Ze heeft steeds goede uitleg gegeven, alles goed opgevolgd en het pand aan onze gewenste prijs verkocht. Ook had ze geregeld dat we in het pand konden blijven tot na nieuwjaar, wat we uiterst op prijs stelden.”

Rob Luyten - Kantoor Middelkerke, 09/02/24

“Mijn ervaring met het Caenen Middelkerke was uitstekend. Ik kreeg elke maand gedetailleerde informatie en de bezoeken verliepen vlot. Stephanie en Kelly waren mijn contactpersonen en ik ben tevreden over hen. Ze waren altijd bereikbaar.”

Van Sichem - kantoor Middelkerke, 03/02/24

“Steffi, bedankt voor de vriendelijke goede service, bij de verkoop van ons appartement te Westende.  Groetjes familie Crols -Oudermans”

Lucienne Oudermans - Kantoor Westende, 02/02/24

“We hebben via Immo Caenen Nieuwpoort ons appartement verkocht en kenden een vlotte, aangename en transparante samenwerking met Brent , die ons deskundig en professioneel advies verschafte doorheen heel het verkoopproces.
Erg goede service, betrouwbaar en zeker aan te bevelen!”

Nadia Cruts - kantoor Nieuwpoort, 01/02/24

“Super goeie ontvangst en service gekregen bij Caenen Middelkerke! We waren blij met de transparantie en communicatie doorheen de verkoop!”

Sebastien Desmet - Kantoor Middelkerke, 31/01/24

“Heel vlotte, snelle en eerlijke communicatie. Zeker aan te raden!”

Koen Van den Bossche - Kantoor Middelkerke, 25/01/24

“Dank je Keyana (kantoor Oostkamp) om ons te helpen met onze eerste aankoop. We voelden ons echt op onze gemak met jou en dat we terecht bij jou konden gaan met al onze vragen en dat steeds positief & enthousiast  jouw hulp aanbood. Vele groetjes Chris, Conan & Alissa”

Chris, Conan & Alissa - Kantoor Oostkamp, 25/01/24

“Prima makelaar. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Geeft vertrouwen.”

Wim Smulders - Kantoor Oostende, 24/01/24

“Vanaf eerste gesprek met Stephanie van kantoor Middelkerke (ondertekenen van mandaat) tot verkoop en akte bij notaris liep alles perfect en met de meeste zorg. Zeer open in communicatie,doch dit is zeer zeker ook van toepassing voor de andere bedienden, speciaal Kelly die ons dossier ter harte nam. Kortom een 10 op 10.”

Freddy L. - Kantoor Middelkerke, 22/01/24

“Perfect personeel, zeer nauwgezet en perfect tweetalig, aan te bevelen.”

Alain Deprez - Kantoor Westende, 22/01/24

“Mijn appartement via Brent van kantoor Caenen Nieuwpoort in no time verkocht! Super professionele begeleiding en advies. Zeker een aanrader!”

Bart Heyvaert - Kantoor Nieuwpoort, 13/01/24

“De mensen in het kantoor waren super vriendelijk en we kregen een goede uitleg. Waarvoor dank!”

Ellen Lanoye - Kantoor Oostduinkerke, 12/01/24

“Heel fijne mensen! Staan altijd klaar om op al je vragen te antwoorden en te steunen waar en wanneer nodig! Dank jullie wel voor de goede samenwerking!”

Charlotte Van Malderen - Kantoor Middelkerke, 12/01/24

“Recent een studio gekocht via Caenen en alles zeer professioneel verlopen. Met de medewerkers Brian en Steffi had ik een zeer goede ervaring. ”

Mike Lammers - Kantoor Westende, 08/01/2024

“Wij zijn heel erg tevreden over de aanpak, de onderhandeling, het meedenken wat we wilden. Het vertrouwen om ons een paar keer te laten bezichtigen én de uiteindelijke afhandeling van de aankoop van ons appartement. Binnenkort start de renovatie en tegen half maart zou alles moeten klaar zijn. Wij willen je bedanken voor de uitstekende samenwerking en uiteraard ben je altijd welkom om eens te komen kijken (hoe het was en hoe het zal zijn) als we in het mooie Nieuwpoort zijn. Heel veel succes verder en tot ziens.”

Tania De Mey - Kantoor Nieuwpoort, 02/01/2024

“Inge en Liselotte werden deze voormiddag aangenaam verrast door een geschenkje van 2 heel tevreden eigenaars uit de residentie The Classics (Beethoven) die hun eigendom verhuren via ons kantoor. Op het ingesloten briefje stond: " 2023, in dit jaar leerden we uw werk volledig kennen en waarderen. Op naar ... 2024! Fijne feestdagen vanwege Daniëlle & Guy."  - Bedankt voor de appreciatie!”

Daniëlle & Guy - Kantoor Middelkerke, 22/12/23

“We zijn zeer tevreden over de hulp en begeleiding bij het verkopen van ons appartement in Westende. Kantoor Caenen Westende is een echte aanrader.”

Bart De Wolf - Kantoor Westende, 13/12/23

“Een eigenaar in residentie Chivas verraste onze collega's van Middelkerke deze morgen met een kleine attentie omdat hij heel tevreden was van de vlotte verkoop van zijn appartement.”

Freddy Lammens - Kantoor Middelkerke, 11/12/23

“Het was heel fijn om met jullie te mogen werken (professioneel). Ik hoop dat jullie nog veel panden mogen verkopen. Jullie zijn de best of the best, Kelly and Stephanie. Ik ken MIDDELKERKE heel goed , vanaf mijn 2,5 jaar kwam ik met mijn ouders naar zee (2 maanden), eerst in de Littoral en dan in de Lakme. Dorina & Michel Vanstalle”

Dorina & Michel - Kantoor Middelkerke, 29/11/23

“Immo Caenen hielp ons perfect bij de aankoop van ons droomhuis en de verkoop van onze eigen woning. We kregen er als klant het gevoel de enige klant te zijn (terwijl dat absoluut niet het geval is). Keyana en Vanessa zijn steevast bereikbaar en geen vraag is hen te veel.  We mochten een correcte, vriendelijke en eerlijke communicatie van hen ervaren. Ze gaan zeer amicaal doch professioneel om met het clienteel, weten wat je als koper/verkoper van hen verwacht en spelen daar naadloos op in. Dat geeft een zeer rustgevend gevoel in de toch wel stresserende momenten die vastgoedswitches met zich meebrengen. Een topteam! Bedankt voor alles!”

Ru Taill - Kantoor Oostkamp, 28/11/23

“Prima ervaring met immo Caenen te Nieuwpoort, in het bijzonder met Brent Deschepper! Betrouwbaar, correct en steeds bereikbaar. Alles verlopen zoals het moet bij de verkoop van ons appartement.”

Maureen Van Herzele - Kantoor Nieuwpoort, 27/11/23

“Wij verkochten recent ons appartement in Middelkerke samen met Stephanie. Een goede voorbereiding en vlotte communicatie tijdens de verkoopfase gaven ons weinig kopzorgen. Na de verkoop zorgden Stephanie en team voor de verdere afspraken met de nieuwe eigenaar alsook de afhandeling van de administratie na verkoop. Zeer goede ervaring met dit kantoor.”

Brecht Verheyen - kantoor Middelkerke, 23/11/23

“Dank je wel Keyana, voor je spontaniteit en vriendelijkheid! Door je professionele uitleg en je eerlijke omgang hebben wij ons knus huisje gevonden! Je bent een topper! Mieke en Frederic”

Mieke en Frederic - Kantoor Oostkamp, 20/11/23

“Keyana, Bedankt voor de hulp van de verkoop van ons huis. Je enthousiasme was aanstekelijk! Liefs Thomas & Jolien”

Thomas & Jolien - Kantoor Oostkamp, 04/11/23

“Professionele en klantvriendelijke aanpak zijn top. Het eerste contact met Sophie was voor ons doorslaggevend. Zeer verzorgde en complete verkoopbrochure van het appartement. De 360° fotorondgang vult de brochure volledig aan. Duidelijke communicatie en verslag over de plaatsbezoeken. Vlotte en correcte afhandeling van de verkoopsovereenkomst. We zijn bijzonder tevreden over dit prachtige team van Caenen.”

Lucien Schepens - Kantoor Oostduinkerke, 30/10/23

“Een grote dankjewel voor de hulp met de aankoop van ons droomhuis! Jullie aanpak en eerlijke communicatie zorgden voor een aangename ervaring. ”

Ruben & Silke - Kantoor Oostkamp, 23/10/23

“Toppertjes met hun hart op de goede plaats, apart unieke mensen die werken met heel veel passie, hart en ziel. Ze helpen waar ze kunnen, springen voor hun klanten, ze verdienen enorm veel respect, zeker van mij, alle bewondering voor klasse mensen, top!”

Cindy Verplancke - kantoor Blankenberge, 22/10/23

“Tweede maal iets gekocht met Caenen westende dikke pluim aan de medewerkers (Brian en Steffi). Oprecht eerlijk en correcte personen. Doe zo voort.”

Yvan Herten - Kantoor Westende, 21/10/23

“Prima en vriendelijke service.”

Omer Vanolst - kantoor Blankenberge, 15/10/23

“Van klantenservice gesproken. Een telecomprobleem gemeld in de voormiddag in mijn huurappartement, dag zelf al opgelost door Liselotte persoonlijk. Altijd even vriendelijk! In 2023 vinden wij dat toch een uitzonderlijke vorm van dienstbetoon, wat we tenzeerste waarderen van de dames van Caenen Middelkerke verhuur!”

Godfried Vandenameele - kantoor Middelkerke Verhuur, 04/10/23

“Perfecte ervaring met het Caenen-bureau! Om een ​​appartement te kopen werd ik geholpen door de heer Xander Duthieu en alles ging goed. Zeer responsief, altijd erg vriendelijk, hij hielp me vaak op afstand met verschillende dingen. Altijd glimlachend, net als zijn collega's, bij het bureau. Ik ben heel blij dat ik deze belangrijke stap in mijn leven met zo’n goede ondersteuning heb kunnen verwezenlijken! Als ik in de toekomst weer een beroep moet doen op een bureau, vraag ik om het bureau Caenen... en de heer Duthieuw! :) Bedankt voor alles !”

Camille Delahaut - Kantoor Blankenkberge, 04/10/23

“Bedankt Stephanie en Kelly voor de fijne en professionele samenwerking bij de verkoop van ons appartement. Blij dat we met jullie in zee zijn gegaan, we hadden er meteen een goed gevoel bij. Het vertrouwen werd niet beschaamd. Alles is heel vlot verlopen, waarvoor dank. Groetjes Georges en Ingrid”

Ingrid Andries - kantoor Middelkerke, 28/09/23

“Wij hadden een zeer fijne ervaring met de mensen van het kantoor Caenen in Oostduinkerke. We vonden ze professioneel, altijd vriendelijk en klaar om te helpen maar nooit "pushy" !
Dank u voor de aangename samenwerking Sophie & Lander!”

Liz Geleyns - kantoor Oostduinkerke, 28/09/23

“De mensen van Caenen waren heel vriendelijk, was trouwens tevroeg op de afspraak, kon geen kwaad, heel duidelijk geweest over het pand!”

Ann Dierick - kantoor Blankenberge, 27/09/23

“Mijn speciale dank aan Keyana om de compromis nog heel snel af te handelen na alle problematiek met het huis. Bij elke vraag direct antwoord via sms of mail. Toppie! Groetjes Ilse”

Ilse - kantoor Oostkamp, 25/09/23

“Kantoor Caenen Westende heeft een vriendelijke service, spreken met kennis van zaken en flexibele ingesteldheid.”

Gunther Desmedt - Kantoor Westende, 10/09/23

“Wij hebben de famillie Ingels heel gelukkig kunnen maken met dit prachtig appartement met uniek zeezicht in De Panne. "Geniet ervan mevrouw Ingels, je hebt dit verdiend zegt de dochter!" Daar doen we het voor, Dreams Come true - Team Caenen De Panne”

Familie Ingels - Kantoor De Panne, 08/09/23

“Topervaring met Brent van kantoor Caenen Nieuwpoort. Alles perfect verlopen!”

Bart Vansteelandt - Kantoor Nieuwpoort, 03/09/2023

“Bedankt Xander van kantoor Caenen Blankenberge voor de goede en correcte service!”

Conny Deceuninck - Kantoor Blankenberge, 01/09/23

“Bedankt voor de fijne samenwerking! Het hele dossier voor de aankoop van ons pand werd vlot en snel door het team afgehandeld.”

Sven Boelpaep - Kantoor Oostduinkerke, 21/08/23

“Zeer vriendelijke makelaars die beide talen spreken. Ik raad aan !”

Samuel Heggen - Kantoor De Panne, 17/08/23

“Heel goede ervaring met verkoper Xander, kantoor Caenen Blankenberge.”

Didier Verkin - Kantoor Blankenberge, 15/08/23

“Heel fijne samenwerking met Sophie en Lander van Caenen Oostduinkerke. Eerst hebben zij ons geholpen met de verhuur van onze winkel. Dit jaar hebben ze gezorgd voor een snelle en professionele verkoop van het pand. Hartelijk dank.”

Bie Vanhuyse - Kantoor Oostduinkerke, 14/08/23

“Zeer vriendelijk personeel bij Caenen dat altijd klaar staat om te helpen.”

René Lebrun - Kantoor De Panne, 14/08/23

“Wij hebben het genoegen gehad, via Nico Vansteenkiste van Caenen De Panne, een nieuw dubbel appartement (samengevoegd in één) in opbouw aan te kopen in De Panne. Nico is een professionele, ervaren maar ook zeer klantgerichte makelaar die stipt en onberispelijk zijn dossiers opvolgt. Wij hebben ervaring met binnenlandse en buitenlandse makelaars en Nico blijkt buiten onze verwachtingen te scoren met bijstand en advies. Hij straalt ook een aangename en vriendelijke persoonlijkheid uit. Zeker aan te bevelen !!”

Patrick Bostoen - Kantoor De Panne, 05/08/23

“We willen via deze weg Timothy en Stephanie danken voor de snelle en correcte verkoop van ons appartementje aan de kust. De vlotte afwerking van het dossier werd uitgevoerd door Kelly. Kortom : een fantastisch team dat duidelijk alle bekwaamheden heeft om een verkoop in goede banen te leiden. Dikke proficiat voor het ganse team van Caenen Middelkerke.”

Rina Jansen - Kantoor Middelkerke, 01/08/23

“Dag Stephane en team, onze samenwerking voor ons project Baron Lombard in Middelkerke (Lombardsijde) was TOP, en dit al van in het begin bij de conceptfase tot en met de volledige uitverkoop. Jij en Steffi zorgden voor een vlotte verkoop. Wij kijken al uit naar een volgend project samen. Beste groeten Dries Biesemans - Verstraete.immo.”

Dries Biesemans - Verstraete bouwbedrijf - Kantoor Westende, 11/06/23

“Zeer vlotte alsook vriendelijke medewerkers. Ik kreeg altijd op een uurtje (zelf soms korter) tijd antwoord op men vragen.”

Glenn Dhooghe - kantoor Oostkamp, 09/07/23

“Bij deze willen wij Stephanie en haar team Caenen Middelkerke hartelijk danken voor de professionele en vriendelijke hulp bij de verkoop van wat voor ons gedurende 40 jaar “de zee” was! ”

Marleen De Dobbeleer - Kantoor Middelkerke, 21/06/23

“Dag Stephanie, u heeft ons vanaf de eerste kennismaking overtuigd van uw uitgebreide kennis en ervaring om ons appartement aan u toe te vertrouwen. Uiteindelijk is het u ook gelukt om een koper te vinden en een deal af te sluiten. Proficiat en nogmaals bedankt voor de goeie en zeer vriendelijke samenwerking.”

Antoon Desutter - kantoor Middelkerke, 19/06/23

“Dank jewel Stephanie van kantoor Caenen Middelkerke voor de vriendelijke, vlotte en betrouwbare samenwerking. We hadden er vanbij het begin een goed gevoel bij om onze verkoop van tweede verblijf aan jullie team toe te vertouwen. Is bij deze nogmaals bevestigd. Groetjes Gino en Elsie”

Elsie Van Laethem - Kantoor Middelkerke, 17/06/23

“Dank je wel Stephanie en het team van Caenen Middelkerke voor de vlotte & vriendelijke service. Met vriendelijke groeten, Sandra.”

Sandra Dewilde - Kantoor Middelkerke, 16/06/23

“We hebben ons droomplekje aan zee gevonden dankzij de zeer pro-actieve en professionele aanpak van Astrid van kantoor Caenen in De Panne. Zij had direct heel goed begrepen wat we zochten en ons zeer snel een mooi renovatieproject voorgesteld. Op minder dan een week was de beslissing genomen. Ook nadien is de opvolging perfect gebeurd. Ik kan het kantoor en Astrid in het bijzonder, absoluut aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een vastgoed aan zee.”

Sandy De Gruyter - Kantoor De Panne, 15/06/23

“Dit makelaarskantoor begreep meteen onze speciale wens voor onze zoon. Ze waren super proactief. Zo vonden we snel het appartement van onze dromen. Nogmaals dank aan Astrid en Nico voor hun beschikbaarheid en welkom.”

Loulou Grosjean - Kantoor De Panne, 15/06/23

“Onlangs hebben wij onze studio in Nieuwpoort Bad verkocht via Caenen. Met een perfecte all-inclusive begeleiding door Brent Deschepper, medewerker van Caenen Nieuwpoort met perfecte kennis van de vastgoedmarkt aan de Belgische kust.
Alles is vlot afgehandeld, voor ons is dit kantoor zeker een aanrader!!!”

Ingrid De Smedt - Kantoor Nieuwpoort, 09/06/23

“Dikke merci aan Sophie Laridon en Sander Vanhaverbeke van Kantoor Caenen Oostduinkerke. Zeer vriendelijk en altijd bereid om te helpen en er te zijn indien nodig, zelfs als alles al rond is. Alles dik in orde zoals afgesproken. Een echte aanrader.”

Anneke Van den Broeck - Kantoor Oostduinkerke, 04/06/23

“Bij deze nogmaals mijn dank aan kantoor Caenen Middelkerke voor de fantastische samenwerking voor de aankoop van de garage in de Duinenweg.”

Marc Rokegem - Kantoor Middelkerke, 25/05/23

“Zeer goede service, vlotte en eerlijke communicatie!”

Stefanie Van Esbroeck - Kantoor Westende, 25/05/23

“Degelijke en eerlijke verkoop door een vriendelijke en bereikbare verkoper Xander van kantoor Blankenberge. De nodige info en vragen werden vlot en snel aangeleverd.”

Dom Herman - Kantoor Blankenberge, 25/05/23

“De zoektocht naar ons appartementje in Blankenberge verliep aanvankelijk moeilijk tot we bij Caenen terecht kwamen. De eerste woonst werd het niet maar bij de bezichtiging van een ander pand was het meteen raak. We kregen goed advies en antwoord op al onze vragen. Xander en Alexander zorgden verder voor een vlotte afhandeling van de verkoop. Een dikke "merci" aan beiden!”

Marc Van Rymenam - Kantoor Blankenkberge, 24/05/23

“Kantoor Westende geeft voldoende informatie, schakelt snel en we kregen een goede dienstverlening.”

Nathalie Van der Straeten - Kantoor Westende, 14/05/23

“Vriendelijke ontvangst door Xander van kantoor Blankenkberge voor verkoop van ons appartement. Alles was tip top in orde en zeer snel verkocht dank zij hen.”

Fam. Konings - Kantoor Blankenkberge, 11/05/23

“Het werk van de medewerkers van Caenen is meer dan bevredigend geweest. Netjes en professioneel werk in de verkoop. Dank aan hen.
 ”

Anne - Kantoor Blankenberge, 10/05/23

“Heel professioneel en aangenaam immokantoor. Vlotte babbel, luisterend oor, niet al te protocolair. Reactief en enthousiast. Wij hebben bij Caenen het ideale appartement voor ons gezin gevonden en zijn in de wolken met onze aankoop. Bedankt Xander en Alexander !”

Eva Darche - Kantoor Blankenberge, 09/05/23

“We zijn zeer tevreden van de jonge professionele makelaars bij Caenen Blankenberge.
Altijd vriendelijk, behulpzaam en correcte communicatie. Bedankt Alexander en Xander”

Elly Fiddelaers - Kantoor Blankenkberge, 08/05/23

“Bedankt aan Keyana (Kantoor Oostkamp) voor de altijd vlotte en spontane samenwerking. Fijn dat alles altijd met een lach en babbel gebeurde. We hadden van in het begin een heel erg goed gevoel. De verkoop liep super vlot. Bedankt!”

Jeroen & Nel - Kantoor Oostkamp, 22/04/23

“Brent (Kantoor Nieuwpoort), mogen wij U feliciteren met de manier waarop U de verkoop hebt gedaan. Iedere maal werden wij verwittigd bij elk bezoek met de nodige omschrijving. Ieder klein probleem werd door U opgelost, zodat wij rustig in onze zetel mochten vertoeven. Geen grootspraak, doch sereniteit. Volop bezig met uw job. Wij hopen dat er nog veel mensen van uw deskundigheid mogen genieten.”

Fam. De Mey - Timmerman - Kantoor Nieuwpoort, 12/04/23

“Keyana van kantoor Caenen Oostkamp is een super lieve makelaar met super veel geduld, die luistert naar wat je zoekt . Wij vonden ons droomhuis dankzij haar, waar voor dank .”

Sandra Van Groenendael - Kantoor Oostkamp, 08/04/23

“VERKOPER: Prima service, blij met Caenen Nieuwpoort gewerkt te hebben. Zeer tevreden over alles. gr. Ludwig // KOPERS: Dank voor de vlotte samenwerking en de prima opvolging. Rudy & Christian”

Ludwig - Rudy -Christian - kantoor Nieuwpoort, 01/04/23

“Dag Liesbeth (Kantoor De Panne), even een reactie na ons bezoekje van zaterdag. Jij was van al de bezoeken die dag (3) de profesioneelste, ook qua info en map, had ook goed gevoel, niet pusherig i.v.m. apartement. Ligging was goed / perfect, zicht was minder. mvg Thierry en Shirley ”

Thierry en Shirley - Kantoor De Panne, 31/03/23

“Deze morgen mochten onze collega's van Caenen Middelkerke verhuur deze mooie attentie in ontvangst nemen van een tevreden huurster :-) ...”

Yvonne - Kantoor Middelkerke, 30/03/23

“Werkelijk een top-klantenbeleving! Een prima service gekregen, Dank u wel. - Karin”

Karin Vandervelpen - Kantoor Nieuwpoort, 27/03/23

“Een vlotte kennismaking leidde tot een aanvaardbare schatting en snelle verkoop, wat uiteindelijk de bedoeling was. Goede communicatie, aangename verstandhouding. Prima!”

Stefaan Ide - Kantoor Oostkamp, 13/03/23

“Caenen Blankenberge is een ondernemend immokantoor, deskundig en vriendelijk personeel.”

Serge D. - Kantoor Blankenberge, 12/03/23

“Dag Brent, bedankt voor de snelle verkoop en de prachtige service ! ”

K. Vandiest - Kantoor Nieuwpoort, 10/03/23

“Hallo Stéphanie, hallo Kelly, ik maak gebruik van dit mailtje om jullie te bedanken voor jullie hulp en opvolging bij de verwerking van mijn dossier, 2 woorden om het korte contact die we hadden samen te vatten - Snelheid en Efficiëntie!
Een grote dankjewel. Zeer goede voortzetting aan jullie beiden.”

Danielle D. - Kantoor Middelkerke, 09/03/23

“Bedankt voor de vlotte en vriendelijke samenwerking alsook de snelle afhandeling van het verkoopdossier. ”

Gilberte - Eric - Kantoor Oostkamp, 06/03/23

“Caenen Oostkamp, bedankt voor de vriendelijke en professionele opvolging van onze aankoop.”

Barbara en Mariusz - Kantoor Oostkamp, 06/03/23

“We kregen een heel goede ondersteuning bij de aankoop van ons nieuw appartement in Blankenberge. Dank je wel Caenen.”

Patrick De Meulenaere - Kantoor Blankenberge, 01/03/23

“Onze studio waar wij 21 jaar van hebben genoten is deze week verkocht door de zeer sympathieke ploeg van Caenen Middelkerke.
Ook met de kopers hebben wij een zeer goed gevoel bij , deze mensen gaan ook genieten van het zaligste terrasje.”

Rene Jochums - Kantoor Middelkerke, 24/02/23

“Goedemorgen Kelly, Graag willen wij jouw bedanken voor de uitleg over onze aankoop van een appartement residentie Odrada.  Ik zal het dan ook niet nalaten om steeds met grote bewondering over jou en Caenen te spreken ! Nogmaals een dikke DANK U WEL, en nog een fijne dag. Met vriendelijke groeten, Hilde en Guy”

Hilde en Guy - Kantoor Middelkerke, 23/02/23

“We danken heel erg Caenen Westende voor de vlotte verkoop van ons appartement. De waarde werd heel goed ingeschat door Stephane en we bewonderen het geduld van Steffi om de verkoop met succes af te sluiten. Extra dank ...”

Ludo Goossens - Kantoor Westende, 22/02/23

“Goede dag mevr. Himpens, Hartelijk dank voor het toezenden van de extra info met betrekking tot het pand dat we  samen met jou mochten bezoeken. Het appartement werd inderdaad prachtig vernieuwd en de ligging en de EPC -waarde waren voor ons een extra troef. Echter gaan we niet over tot aankoop. Dat neemt niet weg dat wij jou heel zeker willen bedanken voor je tijd en enthousiasme waarmee je ons rond hebt geleid. Het was voor ons een zeer aangename ervaring. Zoals we bij het verlaten van het pand al zegden : Evaluatie: 11/ 10 Dank daarvoor! ”

R. Dehaes - Kantoor De Panne, 15/02/23

“Beste Keyana, Bedankt voor de vlotte en leuke samenwerking bij de aankoop van ons 1ste huis! Zeker een aanrader. Vanwege Laura, Davy & Jules.”

Laura en Davy - Kantoor Oostkamp, 06/02/23

“Altijd zeer tevreden geweest! Eveneens voor mijn verhuring!”

Rita Moyaert - Kantoor Middelkerke, 04/02/23

“Deze morgen kwam de nieuwe huurster op jaarbasis van een studio in Middelkerke langs met een kleine attentie voor de collega's.”

P.V. - Kantoor Middelkerke, 31/01/23

“Sophie en Lander van immobiliënkantoor Caenen in Oostduinkerke hebben ons snel, efficiënt en professioneel geholpen met de aankoop van ons droomappartement. Alle informatie over het appartement, de bezoeken en uiteindelijk de onderhandelingen over de prijs zijn zeer correct en vlot verlopen. Echt fantastisch werk.”

Johan Blancquart - Kantoor Oostduinkerke, 08/01/23

“Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u voor de fijne samenwerking en het leuke contact. Graag wensen wij u feestvolle kerstdagen en een gelukkig succesvol nieuwjaar.”

Ronny en Ruth Moons - Kantoor Middelkerke, 20/12/22

“Een fantastisch immokantoor in Oostduinkerke, vriendelijke correcte mensen die er steeds staan om u te helpen.
Een grote aanrader vooral wie iets wil huren of kopen regio Koksijde.”

Brigitte Verhelst - Kantoor Oostduinkerke, 15/12/22

“Een perfecte en zeer professionele aanpak van zowel Xander als Alexander! Zeer vriendelijk en steeds paraat voor hun kandidaat kopers of verkopers. Een absolute aanrader!”

Marleen Deschrijver - Kantoor Blankenberge, 14/12/22

“Wij hadden een vakantieappartement gehuurd. Alles was duidelijk en netjes geregeld, waarborg is netjes op tijd teruggestort.
Zeker aan te bevelen.”

Sas Chris - Kantoor Blankenkberge, 08/12/22

“Een vriendelijke rondleiding van het pand (appartement) werd gegeven door Xander. Een duidelijke en vlotte service kregen we van Alexander op het kantoor in Blankenberge, bij het ondertekenen van de compromis. Beide partijen zowel de kopers alsook de verkopers zijn heel tevreden. Een dikke PROFICIAT en jullie zijn zeker een aanrader voor anderen. Groetjes Christiane en André”

André Giebens - Kantoor Blankenberge, 05/12/22

“Caenen is top. Charlotte is een topverkoopster met een menselijke kant. Zeer betrokken. Alles was steeds in orde. Bedankt voor de samenwerking!”

Davy B. - Kantoor Oostende, 25/10/22

“We hebben geen klachten over Caenen Oostende! Ze hebben ons altijd heel snel alle nodige informatie over ons appartement bezorgd. Alles verliep heel erg vlot!”

Steven V. - Kantoor Oostende, 04/10/2022

“Beste, ik moet zeggen dat de verkoper Alexander Verborgh een dikke pluim verdiend, zijn manier van werken is super, al mijn vragen werden goed beantwoord en de moeite die hij doet om een pand te verkopen is is ook super, een ander bureel kon op 6 maanden tijd mijn pand niet verkopen; hij deed het binnen de 2 maanden. Bedankt Alexander.”

Hector Buyle - Kantoor Blankenberge, 04/12/22

“Zeer correcte uitleg. Wij hebben nog nooit een immo gezien met zo’n deskundige uitleg en bekwaam op allerlei gebied.”

Ludo Tondeur - Kantoor Westende, 24/11/22

“We hebben samengewerkt met Sofie en Lander van kantoor Oostduinkerke. Een zeer goede ontvangst en een vlotte verkoop en de afhandeling verliep perfect .”

Gerard Spruytte - kantoor Oostduinkerke, 22/11/22

“VERKOPERS: "Beste Keyana & Collega's, we houden eraan jullie te bedanken voor de vlotte afhandeling van de verkoop van onze woning in Waardamme. Proficiat aan jullie team voor jullie inzet & professionele ingesteldheid, vanwege Peter en Greta" - KOPERS: "Dank je wel voor de goeie opvolging, de goeie babbel & de lekkere koffie! Kortom, een zeer goede ervaring! Jan & Els"”

Peter en Greta - Kantoor Oostkamp, 19/11/22

“De verkoper "Brian" (kantoor Westende) heeft veel uitleg gegeven en was steeds beschikbaar voor ons . Hij heeft na onze voorkeuren en behoeften te aanhoren zelf voorgesteld dat bepaald huis te gaan bekijken en dit was voor ons ideaal. Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat we de dag zelf het huis nog konden gaan bezichtigen alhoewel we oorspronkelijk gekomen waren om een ander huis te bezichtigen. De ondertekening van de compromis kon zelfs op een sluitingsdag omdat het voor ons niet altijd makkelijk is om naar daar te gaan. We zijn heel tevreden met de samenwerking een aangeboden diensten van jullie kantoor.”

Gert Valvekens - Kantoor Westende, 15/11/22

“Goede en hoffelijke contacten met het kantoor in Westende, met een zekere dosis van assertiviteit.”

P. Hinnekens - Kantoor Westende, 14/11/22

“Immo Caenen is voor ons geen onbekende. Toen we ons appartement in 1997 aankochten, waren zij direct bereid om het appartement te verhuren. Dat heeft een aantal jaren mooie resultaten opgeleverd. Toen we van mening waren dat we zelf ook mochten genieten hebben we de verhuring stop gezet. Dat heeft een aantal jaren geduurd. Omwille van de leeftijd hebben we beslist om het appartement te verkopen. Opnieuw gingen we aankloppen bij Caenen waar Stephanie ons alle mogelijkheden aanbood om te verkopen. De contacten rond schatting, onze voorgestelde verkoopprijs, de attesten die er nodig zijn, het stappenplan voor de notaris, kortom alles wat met verkoop te maken heeft, werd door het kantoor perfect uitgevoerd. De presentatie van het appartement was blijkbaar zo overtuigend dat er vrij snel een kandidaat-koper kwam aankloppen bij Caenen. Toen er aanvankelijk een voor ons te groot verschil was tussen aanbod en onze verkoopprijs, heeft Stephanie zo onderhandeld dat er vrij snel een akkoord was. We nemen met spijt afscheid van het appartement maar zijn blij dat Caenen die verkoop netjes heeft afgehandeld.”

Frans Teughels - Kantoor Middelkerke, 07/11/22

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Laurence en Brent van kantoor Nieuwpoort. Duidelijke info gekregen bij bezoek pand. De infobrochure was zeer volledig. Vriendelijk ontvangst op het kantoor. Ik kan het bureau zeker aanbevelen. Tot binnenkort in Nieuwpoort, groeten Els”

Els Wouter - Kantoor Nieuwpoort, 08/11/22

“Beste Keyana en Vanessa, Bedankt voor de hulp bij het aankopen van ons eerste huis !!! Groetjes Jonathan & Paula”

Jonathan & Paula - Kantoor Oostkamp, 04/11/22

“Beste Caenen, Een oprechte dank voor de vlotte feilloze aangename samenwerking. Met ervaring is Caenen (verkoop, verhuur, syndic)  van A tot Z (professionaliteit tot klantenservice) een aanrader. Een dikke proficiat met een welgemeende 10 op 10. Met vriendelijke groet mw Dierickx ”

Dierickx - Kantoor Middelkerke, 30/10/22

“Het verhaal van ons startte op de opendeurdag, niet verwacht een klik te krijgen met eender welk huis, maar dit was wél het geval! Keyana had dit ook door, door de vele "amai's" die vielen. Zeer aangename rondleiding gekregen waarop al onze vragen beantwoord werden. Alvast bedankt voor de vlotte, zeer professionele rondleiding van ons droomhuis. Veel groetjes, Maxim en Jessica”

Maxim & Jessica - Kantoor Oostkamp, 28/10/22

“Wij kunnen alleen maar positief zijn over het bureau Caenen, en in het bijzonder over de afhandeling van onze koop door Xander. Xander heeft ons van in het begin zeer gedienstig voorgelicht, en onvoorwaardelijk met kennis van zaken geholpen door heel het traject. Bedankt !”

Willy Eembeeck - Kantoor Blankenberge, 28/10/22

“Xander was enorm professioneel en vriendelijk. Wij zijn enorm tevreden over jullie! Wat een super service! Zeker aan te raden. Dankjewel!”

Carla Weidenbaum - Kantoor Blankenberge, 24/10/22

“De begeleiding van dit kantoor bij de aankoop van ons vakantiehuisje in Oostduinkerke vonden wij subliem! Een extra compliment willen wij graag geven aan onze contactpersoon hier; mevrouw Sophie Lardon. Zij hielp ons op een zeer warme en hartelijke manier met alles tot in de kleinste details. Ook haar interesse in het verloop van alles na de definitieve ondertekening van de akte vonden wij echt vernoemenswaardig. Het maakte ons echt heel tevreden en blij!”

Hilde Leens - Caenen Oostduinkerke, 18-10-22

“Bedankt Stephanie, van kantoor Caenen Middelkerke voor de zeer goede, professionele en correcte begeleiding bij de verkoop van onze Studio! Top hoe je ons begeleid hebt in de papier en keuringsmolen, en vooral voor de warme ontvangst! We kunnen met een goed gevoel ons “hoofdstuk Middelkerke” afsluiten.”

René Vermeersch - Kantoor Middelkerke, 07/10/22

“Recent mijn huis verkocht en heel tevreden over de professionele aanpak van Immo Caenen te Oostkamp.
Het was bijzonder aangenaam samenwerken met de heel enthousiaste en immer opgewekte verkoopster, Keyana.
Ik apprecieerde vooral ook de continue communicatie en de bereikbaarheid. Bedankt Heidi, Keyana en Vanessa.
Jullie zijn een pracht team.”

Jan Vandenbulcke - Kantoor Oostkamp, 04/10/22

“Weer of geen weer ... onze makelaar Keyana hangt haar klevers verkocht op !!!! Review klant: Bedankt voor de vlotte samenwerking, duidelijke communicatie en bereikbaarheid. Succesvolle samenwerking. Klaas en Manon”

Klaas en Manon - Kantoor Oostkamp, 27/09/22

“Zeer aangename samenwerking, snel en accuraat!”

Hannelore Verzele - Kantoor Oostduinkerke, 25/09/22

“Een appartement kopen: zeer warm onthaald en altijd beschikbaar. Vriendelijk en professioneel. Compromis van verkoop perfect voorbereid (in het Frans alstublieft! verkopers en kopers waren Franstalig).
Echt aan te bevelen!”

Alain Gits - Kantoor Oostduinkerke, 24/09/22

“Dag mevrouw Sophie en mijnheer Lander, Annie en ik willen jullie bedanken voor het professionalisme en de snelheid waarmee jullie onze flat in Koksijde hebben verkocht. Wij feliciteren u met uw vriendelijkheid en uw kennis van het goed uitgevoerde werk. Nogmaals bedankt, Annie en André.”

Annie en André - kantoor Oostduinkerke, 23/09/22

“De woning was binnen de drie dagen verkocht! Bedankt Sophie voor de professionele begeleiding!”

Siegfried Depoorter - Kantoor Oostduinkerke, 19/09/22

“Mevrouw Liesbeth heeft op haar vrije dag (woensdag) tijd voor ons vrijgemaakt, dat alléén al is bijzonder!. Wij hadden een afspraak om twee objecten aan te kijken, die ons echter niet zo goed bevallen hadden. Gedurende de uiterst vriendelijke conversatie m.b.t onze voorkeur qua architectuur.. Daarop meende mevrouw Liesbeth "misschien heb ik nog een object dat jullie zou bevallen", en jawel het derde object was een voltreffer. Een droomobject. Er was echter nog een geinteresseerde in het object, "die later voor een tweede keer het object zouden komen bekijken". Gevolg: meteen het koopcompromis getekend. Als mevrouw Liesbeth die extra-tijd, op haar vrije dag, niet had genomen zijn wij bijna zeker dat het object later verkocht zou zijn geweest. De verdere administratieve financiële afwikkeling daarna, via de heer Boeten, verliep en verloopt nog steeds eveneens vlekkeloos. Hartelijk bedankt. Anja en Omer Matthijs”

Omer Matthijs - kantoor De Panne, 19/09/22

“Hallo Caenen De Panne, ik dank u voor het contact met de vriend van de huurder die ik ondertussen ook aan de lijn had, we hebben een akkoord kunnen vinden over het einde van de verhuring dat zonder problemen zou moeten verlopen. Nogmaals bedankt voor uw opvolging en reactievermogen! - Hoogachtend, Dany Panduccio”

Dany Panduccio - Kantoor De Panne, 14/09/22

“We zijn enorm tevreden over de manier van werken in Caenen De Panne, we raden het iedereen aan. Lieve groetjes Omer”

Anja en Omer Matthijs - Kantoor De Panne, 13/09/22

“Dynamisch team bij Caenen De Panne, doelgericht en klantvriendelijk. Ben zeer tevreden, mvg Josette.”

Josette Verheyden - Kantoor De Panne, 12/09/22

“Dag Stephanie, de verhuis is definitief achter de rug en alles is vlot verlopen.
Voor de ruggesteun, voortreffelijke service en begeleiding, wil ik jou en het volledige team van Caenen oprecht danken.
Het prachtige appartement van Morgan laat mij sedert maandag een gevoel ervaren alsof ik eeuwig droom...het is een pareltje aan onze Belgische kust.
What a view ! ....en iedereen is vriendelijk in the building. ;) 
Ik wens jou nog een mooie nazomer en uiteraard ook voor jou en collega's een mooie succesvolle toekomst.
Zonnige groetjes. Vanwege Mevrouw Adam”

Mevr. Adam - Kantoor Middelkerke, 3/09/22

“Top team, top service! Altijd zeer professioneel,  ...”

Ronald Geneyn - Kantoor Oostkamp, 28/08/22

“Super vriendelijke en behulpzame mensen! Leuk zaken doen. Correct”

Pascal Cappoen - Kantoor Oostduinkerke, 20/08/22

“Één appartementje voor een mid-week gehuurd. Heel vriendelijk en snel geholpen. Alles tot in de puntjes geregeld.”

Katrien Vandormael - Kantoor Blankenberge, 14/08/22

“Stephanie, als ik ook nog eens verhuis, maar eerlijk gezegd, liever niet, dan kom ik zonder enige twijfel terug aankloppen bij Caenen. Voor deze aangename samenwerking, duidelijke afspraken en glasheldere overeenkomsten, een welgemeende dikke dankjewel! Tot hoors en ziens. Groetjes Lieve.”

Lieve - Kantoor Middelkerke, 13/08/22

“Onberispelijke ontvangst, attent voor de klanten. Behulpzaam en vriendelijk, alles in het Frans wanneer nodig.”

MCD - kantoor Blankenberge, 10/08/22

“Wij wensen Steffi en Brian te bedanken voor de begeleiding en positieve afhandeling van dit dossier. Hartelijke groeten, M.A. uit Melle”

M. Auman - Kantoor Westende, 04/08/22

“Goede service en snelle verhuring!”

Geert Delaplaecie - Kantoor Westende, 02/08/2022

“Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij Sophie. We zijn erg blij dat we haar vertrouwden. Onze bungalow was in goede handen. Hartelijk dank vanwege Ludwig & Fabienne”

Ludwig & Fabienne - Kantoor Oostduinkerke, 02/08/22

“Beste Brent,  Nog eens bedankt voor de opvang zaterdag.  Een verhuizing is altijd wat stressen, en als de lift er dan ook nog  eens een paar uur uitligt ...
Gelukkig was jij je rustige zelf zodat we na de afhandeling van alle formaliteiten toch gekalmeerd naar huis konden rijden. Alvast bedankt voor de goede zorgen,  Groetjes, Linda en Alex Herreman-Segers ”

Linda en Alex Herremans-Segers - Kantoor Nieuwpoort, 25/07/22

“Wij kwamen voor de verkoop van het huis van onze ouders als bij toeval bij Keyana van Caenen in Oostkamp terecht. Hoewel wij aanvankelijk van plan waren om de verkoop zelf in handen te nemen met de notaris wilden we toch nog naar het aanbod van Keyana luisteren. Ondanks dat de woning door een onafhankelijk en erkend vastgoedexpert geschat werd, was zij er van overtuigd dat wij de vraagprijs een stuk hoger konden stellen ! Op de één of andere manier bleef zij ons overtuigen, met veel enthousiasme en doorzetting, en wat een geluk ! Binnen enkele weken hapten de juiste kandidaat kopers toe, met een bod dat onze verwachtingen meer dan oversteeg. Ook het administratieve luik (opvraging documenten, attesten, richtlijnen) werd perfect in handen genomen door het kantoor en opgevolgd, inclusief de contacten met de notaris. Een geruststelling dat je dit als verkoper uit handen kunt geven. Bedankt Caenen Oostkamp voor een mooie en succesvolle samenwerking. S. en L. Decomble Zedelgem”

S. en L. Decomble - Kantoor Oostkamp, 19/07/22

“Beste Brent, bedankt voor de fijne samenwerking en snelle verkoop! Nog geen week en het was verkocht, top! En een tevreden klant komt altijd terug :-) Nog een fijne dag verder. Joelle & Patrick”

Patrick Timmermans - Kantoor Nieuwpoort, 18/07/22

“Na heel wat problemen met een ander vastgoedkantoor schakelde ik Caenen in. Ik vind het een hele dikke duim waard, dat alles zo rap en prima opgelost werd. Proficiat, voor jullie inzet, zeker een extra'tje voor Keyana. Ook aan Vanessa voor alle vele papiergedoe! Heidi, je mag trots zijn op je team! Lieve groeten en dank, Heidi Gekiere.”

Heidi Gekiere - Kantoor Oostkamp, 14/07/22

“Dhr. & mevr. Bordier verrasten onze collega's Inge en Liselotte met een leuke attentie voor de goede service voor het vast verhuren van hun appartement in Middelkerke in residentie Orly.”

Dhr. en Mevr. Bordier - kantoor Middelkerke, 09/07/22

“Eigenaars Sportstraat: Bedankt voor al je werk Keyana en je uitleg over alles. Ik zou geen ander willen. Dank u. - Kopers Sportstraat: Bedankt voor de vlotte samenwerking, jullie zijn toffe en vriendelijke mensen! Jennie & Kevin”

Verkoop sportstraat - Ruddervoorde - Kantoor Oostkamp, 04/07/22

“Zeer aangename kennismaking en rondleiding in de woning door Keyana. Vlot contact en stond steeds klaar voor de vele gestelde vragen. Ook een dikke pluim voor het vlot afhandelen van het papierwerk door Vanessa. En niet te vergeten, Heidi is een echte top dame. Caenen Oostkamp is een echte aanrader!”

Bert Dejonghe - Kantoor Oostkamp, 02/07/22

“Bedankt voor de leuke & vlotte samenwerking! Shana & Olivier”

Shana & Olivier - Kantoor Oostkamp, 01/07/22

“Beste Brent en crew , wij willen jullie heel erg bedanken voor de prima afhandeling van de verkoop van onze ondergrondse garage. We zijn heel erg tevreden over de onderlinge communicatie en de accuraatheid van handelen. Vorige week is alles afgehandeld bij de notaris en ondertussen is de som ook op onze rekening gestort. Wij wensen de crew van groep Caenen een succesvolle zomer en achteraf een deugddoende vakantie ! een vriendelijke groet Luc  en  Gina Vermote - Verschooten”

Luc en Gina Vermote - kantoor Nieuwpoort, 23/06/22

“Aangename en correcte samenwerking met Stephanie en Kelly voor de verkoop van appartement en garage in Middelkerke. Proficiat toppers!”

Ilse De Ganck - Kantoor Middelkerke, 16/06/06

“Koper: Bedankt voor de vlotte samenwerking, heel vriendelijke en toffe mensen. een Aanrader gr. Isabel
// Verkopers: Bedankt voor de vlotte en aangename samenwerking! Steeds duidelijke communicatie en info, heel aangenaam. Gr. Barbel en Brecht”

Isabel / Barbel & Brecht - Kantoor Oostkamp, 13/06/22

“Verkopers: Bedankt voor de fijne samenwerking! We kijken uit naar de volgende samenwerking. Groetjes Ann & Johan // Kopers: Keyana, vanaf de eerste ontmoeting was je al een energieke / goedlachse dame die een babbel niet uit de weg ging. Wij willen je dan ook van harte bedanken! Robby & Lara”

Ann & Johan / Robby & Lara - Kantoor Oostkamp, 11/06/22

“Huis te koop in Schore/Middelkerke. Wie vindt de weg naar een dorpje, twee straten groot? Caenen Middelkerke toont jou de weg...en je vindt !

Drie-maal op rij, verkoop/verkoop/aankoop een groot succes. Met een bang hart opzoek naar de juiste kopers, maar met een drive en vakkennis en de professionele aanpak van alle werknemers van Caenen Middelkerke en Oostende, in geen tijd de verkoop en aankoop geregeld.

Dankjewel Stephanie en collega's voor de vlotte verkoop...steeds met 'mooie !' glimlach.
Dankjewel Morgan en collega's voor de begeleiding in mijn zoektocht naar een nieuwe thuis.

Nu verhuis nooit meer... alhoewel !...samen met Caenen is het zo gefixt !
Top team  ”

Lieve Adam - Kantoor Middelkerke & Oostende, 10/06/22

“De aankoop van ons appartement werd professioneel en met heel veel kennis van zaken begeleid vanaf het eerste contact tot en met de akte en de overdracht van de sleutels. Bedankt Tommy!”

Eric Vandekerckhove - Kantoor Oostduinkerke, 08/06/22

“Wij zijn erg blij dat wij hebben samengewerkt met het agentschap van Caenen en meer bepaald met Mevr. Liesbeth Himpens, vanaf het bezoek tot de ondertekening verliep alles voortreffelijk!
U kunt veel vertrouwen hebben in dit bureau.
Dany P.”

Danny P. - Kantoor De Panne, 07/06/22

“De samenwerking met het kantoor Caenen Oostduinkerke bij de aankoop van onze studio in Oostduinkerke is uitstekend verlopen. Alles werd prima geregeld door Tommy. Hij was zeer vriendelijk, de mails werden dezelfde dag nog beantwoord en we werden steeds van alles op de hoogte gehouden. Hij heeft ons zelfs geholpen bij het aanvragen van een parkeerkaart 2de verblijf. Van harte bedankt om alles tot in de puntjes te regelen. Wim en Marleen Vande Walle-Vandaele”

Wim Vande Walle - Kantoor Oostduinkerke, 06/06/22

“Zeer dynamisch en toegankelijk team, correcte schatting met ervaringskundige toelichting, prompte info over de bezoeken en de kandidaat kopers en tenslotte degelijke begeleiding bij het behandelen van de verkoopovereenkomst.”

Milles Raekelboom - Kantoor De Panne, 01/06/22

“Jong, inventief & modern team in Caenen De Panne met een hart voor klanten. Proficiat, groetjes, Josette”

Josette Verheyden - Kantoor De Panne, 31/05/22

“Geachte heer Cooleman, (dag Olivier) Bij deze wil ik u graag feliciteren voor de manier waarop u de syndicusvergadering zaterdag laatstleden hebt geleid.
Uw voorkomen was niet alleen onberispelijk en voornaam maar ook uw kennis van het vak als syndicus was uitmuntend.
Ik kan mij voorstellen dat deze vergadering niet gemakkelijk was na al de opmerkingen en vereisten die werden gesteld. Maar voor de kalme manier waarop u deze hebt proberen op te lossen heb ik alleen maar lof en hoop dat voor de gestelde puntjes die werden besproken een snelle oplossing zal worden gevonden.

Een vriendelijke groet. Freddy Janssens”

Freddy Janssens - kantoor Middelkerke Syndic, 30/05/22

“We hebben recent een appartement gekocht via Caenen Oostduinkerke. Heel correcte afhandeling van het dossier vanaf eerste contact, plaatsbezoek, compromis tot verlijden van de notariële akte. Goede begeleiding stap voor stap. Zeer aangename contacten ook.”

Ghislain Herman - Kantoor Oostduinkerke, 30/05/22

“Dank aan Lukas van kantoor Oostende voor zijn onmiddellijke goede inzet en interesse, vriendelijke en professionele afhandeling van de verkoop van mijn appartement. Om tegenwoordig een ouder appartement te koop te plaatsen in een wereld waar iedereen nieuwbouw verwacht. Hij zal direct de mogelijkheden als starterswoning. Na 1 week verkocht! Steeds bereikbaar en snel antwoord op alle vragen. Zeker aan te raden!”

Karine V.M. - Kantoor Oostende, 22/05/22

“Een dikke proficiat aan kantoor Oostkamp voor de goede samenwerking. Dankjewel :-) vanwege Hedwig en Nico (Kopers woning Zedelgemsestraat in Ruddervoorde)”

Hedwig & Nico - Kantoor Oostkamp, 19/05/22

“Dhr en mevrouw Baraka zijn super tevreden over Caenen De Panne met hun mooie verkoop van hun 2 slaapkamer appartement in hartje De Panne! ”

Dhr. en Mevr. Baraka - kantoor De Panne, 17/05/22

“Ons appartement verkopen met Immo Caenen Oostduinkerke was een schot in de roos. De verkoop was binnen de maand gerealiseerd. Sophie en Tommy van Immo Caenen stonden ons steeds met woord en daad bij in een heel gemoedelijke en tegelijkertijd professionele sfeer. Wij konden met al onze vragen bij hen terecht en wij kregen steeds heel snel antwoord. Ook na de verkoop habben wij kunnen blijven rekenen op een goede na-service. Onze oprechte dank voor de bijzonder fijen samenwerking. mvg Karine Nys”

Karine Nys - Kantoor Oostduinkerke, 14/05/22

“Top Brent, dank je. 
Zoals herhaaldelijk gezegd, hebben wij een zeer positieve mening over Caenen en zijn diensten, en in het bijzonder over u. Geweldige ervaring!  Dank u wel, 
Nicolas Lefebvre ”

Nicolas Lefebvre - Kantoor Nieuwpoort, 29/04/22

“Zeer vriendelijk en behulpzaam. Geen vraag was te moeilijk voor hen. Zij hebben ons geholpen met al onze vragen en verzuchtingen.”

Patrick Van Cauteren - Kantoor Westende, 21/04/22

“Wij hebben ons dossier afgesloten met Steffi Vandecasteele: Zeer professioneel, zeer ernstig, goed advies, zeer goede opvolging van ons dossier, snelle antwoorden op onze vragen.”

Martine Remacle - Kantoor Westende, 19/04/22

“Caenen De Panne en meer specifiek Lander Vandenbroecke, heeft op een heel professionele wijze ons onroerend goed aan de man gebracht.

Vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke verkoop is Caenen De Panne super professioneel en correct geweest. De opvolging van alle activiteiten was stipt en correct. Eens het pand verkocht was, was de reactie snelheid van het kantoor supersonisch. Het maakte geen verschil uit of het ochtend of avond was, een weekdag of een WE ...

De uiteindelijke afrekening was tot op de eurocent correct.

Een plezier om met Caenen De Panne samen te werken ...”

Luc Druwe - Kantoor De Panne, 12/04/22

“Hele snelle service en vlotte verkoop.
Een echte aanrader!”

Christel Van Damme - Kantoor Blankenberge , 23/03/22

“Het was een heel aangename en vlotte samenwerking met een uiterst professioneel kantoor, vertegenwoordigt door Mr Alexander Verborgh. Ons eigendom was zeer snel verkocht rekening houdend met de Corona problematiek onder meer dank zij de heel mooie, maar korrekte voorstelling op de website.”

Eddy - Kantoor Blankenkberge, 23/03/22

“Zeer vlotte samenwerking, alles is vlekkeloos verlopen. Bedankt voor de goede service!”

Ruth Verhoeven - Kantoor Blankenberge, 22/03/22

“Om de verkoop van mijn ouders hun 2de verblijf in Blankenberge te realiseren daar ze de centjes nodig hebben omdat mijn moeder moest opgenomen worden in een woonzorgcentrum. Hebben we beroep gedaan op het vastgoedkantoor Caenen. We zijn zo in contact gekomen met Alexander , hij heeft ons hierbij zeer goed en snel mee geholpen. Er is op een open en duidelijke manier gecommuniceerd waardoor er tijdens en na de verkoop geen onaangename verrassingen meer waren. De afspraken die zijn gemaakt zijn nagekomen en de verkoop was binnen ongeveer 5 dagen rond aan de juiste prijs. Dit tot tevredenheid van mijn ouders. Dus een dikke merci aan het team van vastgoedkantoor Caenen te Blankenberge.”

Dirk Baptist - Kantoor Blankenberge, 22/03/22

“Super tevreden over ontvangst en advertenties. Stijl achterover gevallen dat ons appartement na één week al verkocht was !!
Well done !!!!!”

Jean-Pierre Verdoodt - Kantoor Blankenberge, 21/03/22

“Els en Hugo, de verkopers van appartement 0201 in residentie Melanie, te Middelkerke waren zo tevreden van het verkoopsteam in Middelkerke dat ze een geschenkje kwamen afgeven. De collega's gaan weer kunnen smullen. Bedankt voor het vertrouwen.”

Els en Hugo - Kantoor Middelkerke, 21/03/22

“Zeer bekwaam personeel dat luistert naar hun klanten. Aan te bevelen ”

Hugues Vanhelleputte - Kantoor Middelkerke, 02/03/22

“Serieus agentschap, zeer aardig en professioneel personeel, dat zeer goed Frans spreekt. Ook al heb ik mijn huur niet met hen afgesloten,  wilde ik getuigen van mijn positieve ervaring. Philippe”

Philippe Delmal - kantoor Middelkerke, 01/03/22

“Zeer goede service en professioneel geholpen door Tommy en Sophie Laridon. Een aanrader!”

Roger De Ridder - Kantoor Oostduinkerke, 28/02/22

“Het was een aangename en correcte samenwerking met Caenen.
Mevrouw Steffi vandecasteel heeft ons zeer goed begeleid in de verkoop van ons appartement in Middelkerke.
Zeker 5 sterren waard.”

John - Kantoor Westende, 27/02/22

“Ook onze collega's van de syndic-afdelingen genieten van de positieve mailtjes dat ze ontvangen:  Beste Mevr. Stephanie, Bedankt voor de vlugge interventie voor de afgevallen dakpannen in Residentie De Boeie in Wenduine. Ook proficiat voor de werkmannen van het dak, ze hebben goed werk geleverd en zelfs de afgevallen stukken dakpannen opgeveegd en meegenomen . Mvg, Mr. Sciaens”

Bob en Cathy - Kantoor Blankenberge Syndic, 22/02/22

“Supervlotte samenwerking met Tommy Van der Donckt bij de aankoop van ons vakantiehuisje in Koksijde. Zeer flexibel ingesteld voor afspraak omtrent bezichtiging. Vlotte en correcte afhandeling van papierwerk. Aanrader in de immosector.”

Ariane Janssens - Kantoor Oostduinkerke, 22/02/22

“Verkopers: Zeer tevreden over de samenwerking met Davy, staat dichtt bij koper en verkoper. Eerlijk duurt het langst. Normaal is uitzonderlijk als verkoper van vastgoed maar dat is Davy wel. Bedankt! - Kopers: Vlotte & snelle samenwerking met een warme, spontane toets! Heel persoonlijk, met duidelijke communicatie, vriendelijk bedankt.”

Woning Kortrijkstraat 466 Ruddervoorde - kantoor Oostkamp, 18/02/22

“Zeer positieve ervaring met zowel de nieuwe aankoop als de verkoop van onze woning te Assebroek. Goede communicatie en afspraken. Keyana en Vanessa, jullie zijn een topteam met veel inzet en enthousiasme!”

Caroline Delrue - Kantoor Oostkamp, 24/01/22

“Heel vlotte en correcte samenwerking. De communicatie ging heel open en eerlijk. De rondleiding was heel helder, gemoedelijk en zeer vlot en flexibel geregeld. Bij een onduidelijkheid in de oude notariële documenten hebben jullie al het mogelijke gedaan om het uit te zoeken voor ons en alles duidelijk uit te leggen en te communiceren. Heel erg bedankt! Ilse en Sofie (kopers woning Rustoordstraat - Oostkamp)”

Ilse en Sofie - Kantoor Oostkamp, 22/01/22

“Vlotte communicatie, behulpzaam en oplossingsgericht! We appreciëren de aangename samenwerking met Keyana en Vanessa die ons super goed hebben begeleid in de aankoop van onze nieuwe thuis! Dank u vastgoed Caenen!”

Ilse Van Oyen - kantoor Oostkamp, 21/01/22

“Op zoek naar een appartement in de buurt van Nieuwpoort, stelde Brent Deschepper ons de nieuwbouw in Lombardsijde voor. Exact waar we op zoek naar waren en Brent kon onmiddellijk al onze vragen beantwoorden. Zelfs een bezoek aan de werf maakte Brent mogelijk. Bij de ondertekening van het compromis bleek dat hij niet enkel het vastgoed zelf kent maar ook de wetgeving bij de aankoop van een tweede verblijf. Brent heeft ons zeer goed bijgestaan, zonder daarbij opdringerig te worden, in de aankoop van ons appartement. Top samenwerking.”

Peter Saevels - Kantoor Nieuwpoort, 20/01/22

“Positieve energie, grenzeloze en onuitputtelijke doorzetting! Bedankt voor de fantastische samenwerking! Top Kantoor !”

Verkoop woning Vossenstreert - Assebroek - Kantoor Oostkamp, 18/01/22

“Beste dames, mijn moeder en ik wensen u gezellige feestdagen en een zeer gelukkig en gezond 2022. Dank voor de fijne samenwerking en veel succes! Annemie Van Oostveldt - Louisa Nijs”

Annemie Van Oostveldt en Louisa Nijs - Kantoor Middelkerke, 17/01/22

“Verkopers: Vlotte samenwerking, vriendelijke, behulpzame mensen, dikke pluim. Jullie verdienen Sterren - Kopers: Dank je wel voor de fijne samenwerking, je vriendelijk personeel en de goede afspraken.”

Kantoor - Oostkamp, 08/01/22

“Zeer tevreden bij de aankoop van ons vissershuisje op de Oostendelaan te Middelkerke. Het huisje was gemeubeld en instapklaar. Timothy heeft ons hierbij erg goed en professioneel geholpen. Alle vragen werden snel beantwoord en de verkoop zelf werd zeer vlot, correct en vlug afgehandeld. Bedankt aan het team van Caenen en vooral aan Timothy. Wij gaan geen moment twijfelen moesten we jullie terug nodig hebben. Toppie. Dikke pluim. Intussen hebben we al genoten van ons vissershuisje.”

Franky Hoste - Kantoor Middelkerke, 05/01/22

“Verkoop woning Wagnerstraat te Assebroek - Kopers: Een eerste kennismaking die zeer vlot verlopen is. Alle vragen snel beantwoord. Bedankt David - Verkopers: Wij zijn zeer tevreden van Caenen, ze hebben dat zeer goed gedaan en met de glimlach. Familie Dobbels-Verhoye  ”

Kopers & Verkopers - kantoor Oostkamp, 03/01/22

“VERKOPERS: "Mooie en vlotte samenwerking bij de verkoop van het huis in Sint-Michiels. Patrick & Philippe." KOPERS: " Zeer goed contact, vlotte verkoop en zeer vriendelijke medewerkers. Dank aan Keyana voor haar onbeperkte inzet. Karin"”

Patrick & Philippe - Karin - Kantoor Oostkamp, 23/12/21

“Beter direct met deze immo begonnen, heel snel verkocht. (Joey, Kevin, Jordi) - Davy, top communicatie, niets is teveel gevraagd, eerlijk, direct, vriendelijk, ... Top Verkoper! Rap verkocht, thanks voor de goede service! Aanrader - Shari”

Shari, Joey, Jordy, Kevin - Kantoor Oostkamp, 21/12/21

“Immo Caenen , een woordje van dank aan Steffy Vandecasteele die mij geholpen heeft bij de verkoop van mijn huis. Ze is professioneel en kent haar job perfect. Dank u Steffy. Groetjes Philippe”

Suzy Baukens - Kantoor Westende, 16/12/21

“Hartelijk dank aan Tommy en medewerkers voor de vlotte verkoop van onze villa in Koksijde. Het was aangenaam om met jullie samen te werken.”

Albert Poelmans - Kantoor Oostduinkerke, 15/12/21

“Deze morgen kreeg Charlotte, onze collega in kantoor Oostende een onverwacht geschenkje. De eigenaars van een appartement in de Van Iseghemlaan in Oostende wilden haar extra bedanken omdat hun eigendom zo snel verkocht was en nog boven de vraagprijs. ”

Kantoor - Oostende, 6/12/21

“Hallo allemaal, Bedankt voor het goede werk en de soepele afhandeling van alles. We zijn zeer tevreden hoe alles afgehandeld werd. Bedankt voor de goede samenwerking! Groetjes Familie vandewyer”

Familie Vandewyer - Kantoor De panne, 30/11/21

“Zaterdag 27/11 kwam de koopster van de woning in de Duinenweg 255B onze medewerkers in kantoor Middelkerke verrassen met een leuke attentie. ”

Carine Herman - Kantoor Middelkerke, 27/11/21

“Deze week lieten verschillende kopers en verkopers een berichtje na in het kantoor van Oostkamp. - Davy, Een dikke pluim voor de vlotte en aangename samenwerking vanwege Johan & Jacques Coopman - - Top service, een gevestigde waarde in Oostkamp, zeker een aanrader vanwege Parsa Renobrickx -”

Kantoor - Oostkamp, 26/11/21

“Mijn ouders zijn reeds van leeftijd en hadden besloten om hun appartement te verkopen. Een vlotte jonge man, Lukas, heeft hen op een duidelijke en zeer professionele manier door de verschillende stappen van de verkoop geloosd. Het contact verliep zeer gemoedelijk en mijn ouders konden steeds met hun vragen bij hem terecht. Knap om als jonge kerel op deze manier met oudere mensen om te gaan. Voor mij toch ook een belangrijk punt! Kaat Roose”

Kathleen Roose - Kantoor Oostende, 25/11/21

“Keyana, Super bedankt voor de goede zorgen bij de verkoop van ons huis. Bedankt, Jeannine & Dirk (Woning Vossensteert Sint-Kruis)”

Jeaninne & Dirk - Kantoor Oostkamp, 22/11/21

“Deze morgen werden onze medewerkers van vakantieverhuur in kantoor Middelkerke verrast met een lekkere attentie van een eigenaar waarvan we haar garage verhuren op vakantiebasis. #Bedankt!”

Kantoor - Middelkerke, 19/11/21

“Wij kochten onlangs een pand in Nieuwpoort via Immo Caenen te Nieuwpoort. De hulpvaardigheid en de vriendelijkheid van de mensen in het kantoor te Nieuwpoort is echt TOP! Zeer professioneel en correct. Ik beveel dit kantoor zeker aan aan zowel kopers als verkopers! Dankuwel Sophie en Brent voor al jullie hulp! Fam. Sonck”

Sarah Vandenneuker - Kantoor Nieuwpoort, 17/11/21

“Zeer vlotte verkoop van ons appartement in Middelkerke door Stephanie Caenen, en een erg aangename communicatie.”

Geert De Laet - Kantoor Middelkerke, 15/11/21

“Brent, kantoor Nieuwpoort, heeft deze verkoop héél professioneel aangepakt, het volledige dossier was beschikbaar bij het tekenen van de compromis , alle partijen aanwezig en een vlotte, aangename en duidelijke verklaring van het dossier .”

Gui Vander Linden - Kantoor Nieuwpoort, 10/11/21

“Keyana, Het Bizobike Team dankt u voor de uitstekende opvolging en afhandeling van het pand die de nieuwe deur opent naar een uniek avontuur.”

Bjorn, Christophe, Michel - Kantoor Oostkamp, 08/11/21

“Heel vriendelijke en correcte service. Lukas Timmerman (kantoor Oostende), bedankt voor je prima begeleiding en professionele ondersteuning!”

Pat Twisk - Kantoor Oostende, 8/11/21

“Tevreden kopers van het appartement in residentie Les Clochettes in het mooie gezellige De Panne. 
Eind goed al goed! Team Caenen De Panne”

Tevreden Kopers - Kantoor De Panne, 07/11/21

“Super tevreden van Immo Caenen Nieuwpoort , Brent gaf ons vanaf het eerste moment een zeer goed gevoel , degelijke en duidelijke uitleg , geen opdringerige verkoopspraatjes en vooral geen loze beloftes .Goede realistische waardebepaling van het appartement ............en binnen de week verkocht aan vraagprijs. 10/10 Bart en Petra”

Bart Vansteeland - Kantoor Nieuwpoort, 6/11/21

“Ik wil iedereen bedanken, om me bericht te delen van mijn huis in de Veurnestraat - De Panne, alsook Immo Caenen van De Panne. Zij hebben het in nog geen twee weken tijd kunnen verkopen. Dus het is VERKOCHT !!!”

Lindsay Vanthournout - Kantoor De Panne, 01/11/21

“Van de bemiddelend vastgoedmakelaar Lukas Timmerman (kantoor Caenen Oostende), kregen wij een goede opvolging van het dossier, we werden altijd op de hoogte gesteld betreffende verloop van zaken, zeer vriendelijk en goede samenwerking.”

Christine Goetals - Kantoor Oostende, 30/10/21

“Via Caenen De Panne hebben we ons droom appartement gevonden ! De service daarbij was top vanaf het eerste bezoek tot de administratieve afhandeling van de compromis en de uiteindelijke verkoopovereenkomst. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel. Al onze vragen werden onmiddellijk behandeld en er werd meegedacht om oplossingen te zoeken. Kortom : een aanrader !”

Bob Lentacker - Kantoor De Panne, 25/10/21

“Lukas gaf ons duidelijke informatie; was vriendelijk en behulpzaam. We kregen telkens snel feedback b.v. bij bijkomende vragen die we via mail stelden. Nadat we beslist hadden om te kopen; werd alles vlot afgehandeld.”

Kathleen Bruneel - Kantoor Oostende, 21/10/21

“Wij kochten via het kantoor van immo caenen in Oostduinkerke/Koksijde een vakantiehuisje in Oostduinkerke. Dit verliep uitermate vlot. We willen in het bijzonder Sophie Laridon bedanken voor haar prima begeleiding en perfecte (na)service. Een aanrader !”

J. Herregodts - Kantoor Oostduinkerke, 20/10/21

“Ongelooflijke ervaring zowel bij de aankoop, als bij de verkoop van mijn vorige woning. De meeste makelaars die ik over de vloer kreeg hadden mijn woning hoger geschat dan de effectieve reële marktwaarde om mij zo duurdere panden aan te smeren. Ben dus zeer tevreden over de professionaliteit en het advies dat geboden werd door kantoor Caenen Blankenberge zodat ik mij gelukkig niet heb blind gestaard op valse beloftes.”

Ommery De Zutter - Kantoor Blankenberge, 19/10/21

“Wanneer je je als kandidaat-kopers op de vastgoedmarkt begeeft dan heb je als outsider nood aan begeleiding en ondersteuning van deskundigen. Die vonden we bij de Groep Caenen in Middelkerke. Nu we een viertal maanden verder zijn en ons dossier afgerond is, zijn we in eerste instantie Stephanie en ook Kelly dankbaar voor de vlotte en punctuele samenwerking die we samen met hen mochten ervaren. We waarderen de correcte en vriendelijke manier waarop we werden geholpen en durven hen dan ook voordragen aan iedereen.  Familie D. - Ieper”

Familie D. - kantoor Middelkerke, 16/10/20

“Beste Stephanie, bedankt voor je vriendelijke ontvangst. We hebben een supergoed gevoel! Fijn Weekend. Gr Joachim en Ellen”

Joachim en Ellen - Kantoor Middelkerke, 16/10/21

“Keyana, Dank u voor je goede inzet. Wij zijn beiden tevreden, de afhandeling is op zijn beroeps goed behandeld. - Verkopers woning Guide Gezellelaan te Brugge”

Trees & Thierry Deridder - Kantoor Oostkamp, 16/10/21

“Keyana, hartelijk dank voor de uitstekende samenwerking en de flexibiliteit bij de verkoop van de woning in de Guide Gezellelaan in Brugge.”

Karel Piers - Kantoor Oostkamp, 16/10/21

“Zeer aangename en professionele samenwerking met Brent bij aankoop van onze woning. Naar afspraken toe zeer flexibel en een goede service. Een aanrader!”

Stephan Steyaert - Kantoor Nieuwpoort, 15/10/21

“Sophie en collega's zorgden voor correcte afhandeling bij onze verkoop van vakantiewoning, met doorgedreven opvolging en klanten-service (next level). Kennis van marktprijs bezorgde de samenwerking, naast de administratieve eenvoud, ook een financiële meerwaarde.”

Erik Roels - Kantoor Oostduinkerke, 14/10/21

“Zeer goede service en professioneel geholpen door Tommy en Sophie Laridon- Caenen Oostduinkerke.”

Roger De Ridder - Kantoor Oostduinkerke, 12/10/21

“Op zoek naar een vakantie appartement kwamen bij Caenen Nieuwpoort terecht waar we zeer vriendelijk, correct , en professioneel werden ontvangen . Samen met Brent hebben we enkele appartementen bezocht waar we zeer nuttige informatie en tips kregen. Ook na het bezoek kregen we dadelijk de nodige info en papieren mee van de bezochte panden . Bedankt”

Erik Rosius - Kantoor Nieuwpoort, 10/10/21

“Zeer tevreden over de professionele, correcte en vriendelijke aanpak bij de verkoop van de studio in Middelkerke.”

Inge Thys - Kantoor Middelkerke, 6/10/21

“Het was een heel aangename en vlotte samenwerking met een uiterst professioneel kantoor in Blankenberge, vertegenwoordigt door Mr Alexander Verborgh. Ons eigendom was zeer snel verkocht onder meer dank zij de heel mooie , maar korrekte voorstelling op de website.”

Luc De Blay - Kantoor Blankenberge, 05/10/21

“Zeer tevreden van de service bij Caenen Middelkerke bij de verkoop van ons appartement . Wij hadden de eer in verbinding te staan met de dochter , Stephanie Caenen voor al onze vragen die steeds correct en vriendelijk beantwoordt werden ! Dikke aanrader !!!”

Steven Opsomer - Kantoor Middelkerke, 05/10/21

“Davy en Vanessa, Bedankt voor de goede samenwerking en de vlotte afhandeling van onze droomgrond in de Kaleshoek te Ruddervoorde. We zijn zeer gelukkig! Vanessa & Bart”

Vanessa & Bert - Kantoor Oostkamp, 01/10/21

“Dank aan Stephanie Caenen, kantoor Middelkerke voor de professionaliteit en bereikbaarheid, en vooral oprechtheid, bij het kopen van onze studio te Middelkerke (Wimbledon). We zullen ervan genieten!”

Gabriella Conson - Kantoor Middelkerke, 29/09/21

“Beste Sophie en collega's bedankt voor de correcte en professionele behandeling van onze aankoop ! Top team in Oostduinkerke!”

Els De Ridder - Kantoor Oostduinkerke, 24-09-21

“Heel tevreden over de professionaliteit en de vriendelijkheid van Brent en Van Sophie bij de aankoop van onze woning te Nieuwpoort.”

Walter Pannier - Kantoor Nieuwpoort, 20/09/21

“Woning aangekocht via dit kantoor. Vanaf de eerste telefonische communicatie tot na de ondertekening van het compromis zijn we steeds vriendelijk en snel verder geholpen. Zeer toegankelijk indien we vragen hadden.”

Ann Vandecasteele - Kantoor Westende, 17/09/21

“Beste mevrouw/meneer, Onze vrienden Frank en Greet V. hebben ons naar jullie doorverwezen na de succesvolle afhandeling van de aankoop van hun appartement ( door Brent). Wij willen eveneens een appartement kopen in Nieuwpoort en zouden graag een afspraak maken om één en ander te bespreken. Vriendelijke groeten Johan en Chris”

Chris Huybrechts - Kantoor Nieuwpoort, 10/09

“Beste Caenen, Hele fijne samenwerking met Kelly en Shaun van het kantoor te Middelkerke. Vanaf het eerste gesprek tot en met het afsluiten van ons dossier werden wij  steeds op een zeer vriendelijke, correcte en professionele manier begeleid, en kregen telkens onmiddellijk antwoord op onze vragen. Vriendelijke groeten, Familie Cleiren”

Familie Cleiren - Kantoor Middelkerke Verkoop,

“Beste Verhuur Caenen, Vooreerst wens ik jullie reeds te bedanken voor de uitstekend geleverde service gedurende het gehele jaar en het vele verhuren van mijn appartement in vakantieverhuur, ik raad jullie aan iedereen aan als verkoop- en verhuurbureau, topklasse.  aarom ook dat ik ook voor 2022 in zee wil gaan met jullie. Met vriendelijke groeten, Steven De Wit”

Steven De Wit - Kantoor Middelkerke Verhuur, 7/09/21

“Beste Sophie, Nogmaals hartelijk dank voor de warme ontvangst van gisteren en de duidelijke uitleg omtrent de aankoop van een appartement in Nieuwpoort. Ook de bezichtigingen met uw collega waren zeer duidelijk en zinvol. Wij zijn ook bij andere verkopers geweest die dag en hadden de indruk dat we niet overal serieus werden genomen. Vandaar willen we graag verder met U. Graag zouden we een bod willen doen op appartement Duinenveld. => Het bod werd aanvaard en de verkocht sticker kon schitteren aan de gevel, naast de 2 andere ;-)”

Erik - Kantoor Nieuwpoort, 09/09/21

“Professionele aanpak, goede step by step begeleiding, een bonus voor uw medewerker Lukas Timmerman (kantoor Oostende) die de zaak ter harte nam wat resulteerde in de verwezenlijking van het uiteindelijk beoogde resultaat. Well done !”

Michel Claeys - Kantoor Oostende, 07/09/21

“Kantoor Nieuwpoort, zeer goed geholpen, prettige professionele medewerkers!”

Marjan Veelenturf - Kantoor Nieuwpoort, 06/09/21

“Vriendelijk en vlot contact met Lukas (Kantoor Oostende). Efficiënte werking.”

Christine Vandecasteele - Kantoor Oostende, 06/09/21

“@Keyana - Kantoor Oostkamp: Super gedaan: vlot, vriendelijk, correct zowel naar koper en verkoper. Proficiat en welgemeende DANK! Caroline & Wilfried. P.S.: Bedankt kopers voor de mooie bloemen.”

Caroline & Wilfried - Caenen Oostkamp, 03/09/21

“Stephanie, zo wijs, jouw inzet omdat wij jouw aanpak, manier van omgaan met ons, jouw vakkennis, jouw mensenkennis enorm waarderen! Dank om ons aan dit mooie pand te helpen. Vandaar deze attentie. Geniet! Carine & Marnix.”

Carine & Marnix - Kantoor Middelkerke, 28/08/21

“Na enkele slechte ervaringen zijn we bij IMMO CAENEN in Nieuwpoort terecht gekomen op zoek naar een appartementje aan zee. Het onthaal was zeer vriendelijk en oprecht. Alle informatie was voor handen en duidelijk en volledig. De samenwerking verliep vlot , steeds meteen antwoord op vragen. Bedankt Sophie en Brent !!! Jullie zij een top team !!!”

Marc De Mil - kantoor Nieuwpoort, 22/08/21

“Bedankt Davy, Na jaren zoeken naar ons droomhuis heeft immo caenen die verwezenlijkt waarvoor grote dank! Sarah & Wesley. (Kopers woning Nieuwstraat te Hertsberge.)”

Sarah & Wesley - Kantoor Oostkamp, 22/08/21

“Sophie van het agentschap Nieuwpoort heeft ons enorm goed geholpen met de aankoop van het appartement. De informatie die we kregen was volledig en gericht, ze waren uitstekend en altijd heel vriendelijk en professioneel. Kennelijk waren de verkopers ook zeer tevreden. Alles is in een korte tijd geregeld. Sophie van Agence Caenen in Nieuwpoort heeft ons goed geholpen met de aankoop van het appartement. De informatie was zeer compleet en altijd professioneel in een zeer prettige sfeer van vriendelijke uitwisseling, ook de verkopers waren zeer tevreden. Alles was heel snel geregeld. We zijn heel blij met de ontvangen service en erg blij dat we hebben kunnen profiteren van het goede advies van Sophie. ”

Alevtina Pugach - Kantoor Nieuwpoort, 21/08/21

“Hartelijk dank aan Mevrouw Steffi en het hele Caenen-groepsteam voor hun vriendelijkheid en professionaliteit.”

Gregory Nem - Kantoor Westende, 20/08/21

“Vriendelijke en professionele hulp bij de aankoop van een appartement in Nieuwpoort. Met dank aan Sophie en Brent van Immo Caenen Nieuwpoort”

Joël VDB - Kantoor Nieuwpoort, 19/08/21

“Uitstekende service, vlotte communicatie, kennis van zaken bij Caenen Westende.”

Hans - De Meyer, 17/08/21

“Zeer goede service, correcte uitleg. mvg Veerle Ryckaert”

Veerle Ryckaert - Kantoor Westende, 16/08/21

“Super goede service en een mooi onthaal! vanwege Leonore & Jonathan (Kopers woning Wastinestraat in Hertsberge.)”

Leonore en Jonathan - Kantoor Oostkamp, 12/8/21

“Davy, Hartelijk bedankt voor enthousiasme. De samenwerking verliep zeer vlot & aangenaam! Met vriendelijke groeten Valérie & Kevin (verkopers wonig Wastinestraat in Hertsberge)”

Valérie & Kevin - Kantoor Oostkamp, 12/08/21

“Kantoor Blankenberge: Professioneel, vriendelijk en behulpzaam met een grote portefeuille. Door de grootte van het agentschap is de portefeuille groot en biedt het een verscheidenheid aan panden. Belangrijker nog was dat de makelaar zeer deskundig en vriendelijk was. Vooral omdat wij lokale taal niet spraken en alleen in het Engels communiceren, hielp hij ons met vertalingen, legde ons alles zeer geduldig uit en was zeer behulpzaam bij het verstrekken van allerlei informatie.”

Olivier - Schaefer, 8/08/21

“Voor mijn appartement in Nieuwpoort Stad te verkopen kon ik rekenen op de professionele hulp van Sophie Stockbroeckx, en alles is verlopen zoals het was beloofd. Zeker een aanrader. mvg. Nancy Van der Haegen.”

Nancy - Van der Haegen, 23/07/21

“Keyana (kantoor Oostkamp); vanaf de binnenkomst bij de huisbezichtiging, werden we verwelkomd door een oprechte lach & professionele uitleg. Ook daarna was het een plezier op samente werken met jou. Enorm aangename combinatie van professionaliteit, authenticiteit & humor! Keyana: Een topper! Alles is perfect verlopen! Kennis van zaken met heerlijke humor en enthousiasme! Ik zou hier elke week een huis kopen. Vanwege Elke & Jeffrey (Kopers woning Van Maerlantstraat, Oostkamp)”

Elke & Jeffrey - Kantoor Oostkamp, 17/07/21

“@Davy - Kantoor Oostkamp: We zijn zeer tevreden over de aanpak en effort dat er ingestoken geweest is. Veel vragen van ons zijn gevraagd en met tevredenheid goed beantwoord. We zijn dan ook van plan jullie immokantoor toekomstgericht te promoten aan al wie in deze situatie terecht komt. ;-) vanwege Bjorn & Tania (Kopers Kortrijksestraat te Ruddervoorde)”

Bjorn en Tania - Kantoor Oostkamp, 16/07/21

“Het is super om met zo'n spontaan en enthousiast iemand te mogen kopen en verkopen! Heel erg bedankt Keyana (Kantoor Oostkamp) - Elke & Matthias (Verkopers woning Assebroek)”

Elke & Matthias - Kantoor Oostkamp, 09/07/21

“@Keyana - Kantoor Oostkamp: Jouw enthousiasme sprak ons aan. De manier hoe je met kinderen omgaat is top! Je bleef gedurende ons bezoek, mondeling & schriftelijk in contact, zeer vriendelijk! Doe zo verder! Fam. Mattan. (Kopers woning Assebroek)”

Familie - Mattan, 09/07/21

“We hebben via Caenen Westende ons eigendom verkocht, alles is zeer vlot verlopen en hebben een correcte prijs gehad. Eveneens de afhandeling van het dossier liep vlekkeloos. Bedankt voor jullie services, we keren zeker terug als we nog iets moeten afhandelen in regio Westende - Middelkerke.”

Lieven - Ryckebosch, 08/07/21

“Zeer mooie samenwerking, niets anders dan lof, heel behulpzaam en informatief goed geholpen in kantoor Caenen Westende. Zeer professioneel personeel en steeds ten dienste van de klant. Wij zijn zeer goed geholpen geweest door Steffi Vandecasteele en daarvoor een dikke dank u wel.”

Johny - Van Geel, 09/07/21

“Geweldige samenwerking met Shaun (kantoor Middelkerke). Correcte manier van werken.”

Jan - Coppens, 02/07/21

“Een zeer professionele , snelle en vriendelijke behandeling van mijn dossier. Proficiat en hartelijk bedankt Caenen Blankenberge!”

Pascal - Van Hoeck, 25/06/21

“Zeer vriendelijke en professionele samenwerking bij de verkoop van ons appartement. Alles mooi uitgewerkt en geregeld met de kopers van ons appartement. Bedankt Stephanie en Kelly - Kantoor Caenen Middelkerke !!!!!”

Jean-Paul - Knop, 21/06/21

“Deze verkopers waren super tevreden met de vlotte verkoop (VERKOCHT IN 1 WEEK) van hun sous-sol appartement in de Ollevierlaan in De Panne. Zeer tevreden klanten, daar gaan we voor !”

Kantoor - De Panne, 10/06/21

“Beste Stephanie (Kantoor Middelkerke), Nogmaals dank voor uw inspanningen. Uw kantoor komt echt heel professioneel over! Chapeau ! ... Koper van Studio in Res. Vero-Karl.”

Luc - Pieters, 08/06/21

“Morgen, een dag van feest! 1 jaar eigenaar, van mijn tweede huis in De Panne. Dank je Liesbeth... (Kantoor De Panne) Goede raadgever. Gefeliciteerd met je team. Dank u voor het helpen van mensen om hun dromen te realiseren.”

Arte - Muca, 03/06/21

“Verkopers: Het was fijn samenwerken met jullie! Zoveel spantaniteit! Dank voor de vlotte verkoop van ons huis! vanwege Nadia & Tim Kopers: Bedankt voor de vlotte samenwerking! vanwege Brian”

Kantoor - Oostkamp, 02/06/21

“Beste Sophie en medewerkers kantoor Oostduinkerke, het was super fijn met jullie te werken ! Nooit was het teveel om vragen te beantwoorden, te bellen, enz... Wat een super team zijn jullie, vooral Sophie die ik beter leerde kennen omdat ik met haar het meest contact had, super vrouw ! Dus bij deze héél grote dank om mijn polderhuisje vlug te verkopen, ik wens jullie nog héél véél succes in de toekomst, doe zo verder !! Lieve groetjes , Christine”

Christine - Inslegers, 02/06/21

“Sophie en Tommy , wij willen jullie bedanken voor de verkoop van ons appartement, alles is goed verlopen en jullie service is top wat betreft documenten en afspraken. Denise & Willy”

Willy - Vanderstraeten, 28/05/21

“Heel oprechte mensen. Je kan op ze rekenen. - Kantoor Caenen Oostduinkerke - mvg Seline De Cloet”

Seline - De Cloet, 31/05/21

“Kopers: Een super vriendelijke en correcte behandeling! Verkopers: .... We zijn heel tevreden over jullie ... maar dan in het chinees ;-)”

Kantoor - Oostkamp, 25/05/21

“Super bedankt voor de goede samenwerking en de vlotte verkoop. Een krak in je vak Keyana! Top !!! Na zo lang wachten (bij andere makelaars) eindelijk resultaat, super!  ”

Kantoor - Oostkamp, 25/05/21

“Kopers: Bedankt voor de vriendelijke en aangename samenwerking en bedankt voor het aangename bezoek aan de woning! Verkopers: Bedankt voor de verkoop van de woning te Ruddervoorde. Doe zo verder.”

Kantoor - Oostkamp, 25/05/21

“Professionele en vriendelijke begeleiding van Sophie en Brent met goede communicatie over het verloop van het ganse verkoopproces. mvg Luc Bovyn”

Luc - Bovyn, 23/05/21

“Dankzij Tommy Van der Donckt (kantoor Oost-Duinkerke) werd onze aankoop in goeie banen geleid. Vanaf het eerste bezoek tot en met de afgifte van sleutel werden we, ook als koper, goed door hem ondersteund. Zijn positieve en bemiddelende aanpak zorgde voor een basis van vertrouwen die belangrijk was bij onze beslissing!”

Kantoor - Oostduinkerke, 18/05/21

“Bedankt Sophie en Brent (Kantoor Caenen Nieuwpoort) voor het aangename samenwerken. Jullie zijn een top team! Alles tot in de puntjes in orde. Grtjs Carine en Kris Van De Putte - Clement”

Kris - Clement, 15/05/21

“Professioneel en niet gemakkelijk voor het personeel om te werken in deze Covid-tijden.”

Michele - Dupont, 09/05/21

“Onze verkoopster Stephanie, kantoor Caenen Middelkerke, vond dit SMS-je deze ochtend op haar telefoon ... "Dank voor de toch vlugge verkoop van ons appartement. Naar de toekomst toe zullen we zeker nog beroep doen op uw diensten. Dankbare groeten Raf en Hilde Verstraeten." Daarvoor doen we het!”

Raf en Hilde - Verstraeten, 30/04/21

“Dag Liesbeth, Keisha, Lander en Dirk, Gisteren werd de verkoopakte getekend bij de notarissen. Zodoende is de verkoop volledig afgerond. Hartelijke dank voor de vlotte en professionele ondersteuning bij de verkoop van ons appartement. Ik kan uw kantoor Caenen De Panne zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!  Met vriendelijke groeten,
Daniel”

Daniel - George, 30/04/21

“Mijn studio was in mum van tijd verkocht, na verschillende pogingen bij andere makelaars. Heb als medewerker Dhr Lukas Timmerman gehad. Jong dynamisch persoon, goed voorkomen, beleefd en correct en stipt in het uitvoeren van zijn taken. Het was heel aangenaam samenwerken met Lukas. Caenen is professioneel en zou ik zeker aanraden. Bedankt Lukas”

Luc - Bauwens, 23/04/21

“Uitstekende samenwerking met vastgoedkantoor Caenen. Niets was hun teveel, we werden altijd met goede raad bijgestaan. Ook het tekenen van de compromis werd zeer professioneel afgehandeld. Alle coronamaatregelen werden in acht genomen. De samenwerking met Alexander Verborgh verliep uitstekend en dank zij hem hem hebben we een mooi appartement in Blankenberge gevonden. Bedankt Fam. Bogaerts-Rottie”

Steve - Bogaerts, 19/04/21

“Ik ben aangenaam verrast door de spontaniteit en de professionele aanpak van Keyana. Ook al was het kijkmoment net voorbij, toch heb ik nog de kans gekregen om het huis te bekijken en een bod te doen! Dikke Merci, Katrien.”

Katrien - Kantoor Oostkamp, 16/04/21

“Ik ben uitermate tevreden over de samenwerking met Caenen Oostende voor het verhuren van mijn appartement in Gistel. Charlotte Plattenbos behandelt het dossier zeer professioneel en is een plezier om mee te communiceren. Correcte en snelle afhandeling.”

Olmo - Bikes, 15/04/21

“Geachte, Dankzij Dirk, Liesbeth, Keicha en Lander (Caenen De Panne) heb ik kunnen genieten van jullie professionele aanpak voor de verkoop van mijn appartement en garage (Residentie Elysium, Clos Normandstraat 9 bus 02.02 in De Panne). Alles werd in een mum van tijd verkocht en opgevolgd. Dit is topniveau! Nogmaals mijn welgemeende dank aan dit team. Mvg, Johan Fierens”

Johan - Fierens, 08/04/21

“Een hele aangename ervaring om met het kantoor Caenen samen te werken! Keyana is een heel vlotte verkoopster! Super tevreden! Doe zo voort ! Groetjes Nancy De Baene”

Nancy - De Baene, 31/03/21

“Super bedankt voor de vlotte verkoop van ons huisje. Zeer tevreden van onze enthousiaste verkoopster Keyana en uiteraard de rest van het Caenen Team! Annelijn en Nino”

Annelijn & Nino - Kantoor Oostkamp, 31/03/21

“Dank u wel, superteam van De Panne. Goede, deskundige uitleg bij de schatting, vriendelijke en oprechte info bij de bezoeken/aanbiedingen. Vlotte mail met stand van zaken na een maand. In deze coronatijden telefonisch goed bereikbaar. Dank aan Lander, Liesbeth, Keisha en Dirk. Met vriendelijke groeten De verkopers Ronny en Christine”

Christine - Soleme, 31/03/21

“Dag Liesbeth,

Nogmaals dank voor de fantastische inspanning van jouw team.   Dit mag zeker en vast gezegd worden hoor. Eigenaars appartement residentie Elysium.”

Kantoor - De Panne, 29/03/21

“Dank je wel voor de geleverde service, de vlotte communicatie en telkens het aangename onthaal bij de verkoop van ons huis (Speienstraat - Ruddervoorde). - Anja”

Anja - Kantoor Oostkamp, 06/03/21

“VERKOCHT OP EERSTE BEZOEKDAG! Woning Pieter Paul Rubensstraat 12 - Oostkamp"
“Bedankt voor de vlotte verkoop en toffe samenwerging - verkopers -"
“Bedankt voor de vriendelijke ontvangst en uitgebreide uitleg bij deze aankoop – kopers -”

Kantoor - Oostkamp, 05/03/21

“Kantoor Oostkamp: Verkoop erg vlot en professioneel verlopen, behulpzaam met dossier en zeer volledig afgewerkt, goede opvolging en service. Van harte dan aan het ganse team! Vanwege Yves Carton”

Yves - Carton, 05/03/21

“Het team Caenen in Westende is zeer gedreven en ervaren. Altijd even vriendelijk. Zeker aan te bevelen. Ga al meerdere jaren met hen in zee en ben zeer tevreden vanwege Annie Glorie”

Annie - Glorie, 25/02/2021

“Het appartement van onze klant in residentie Dockside werd binnen de maand aan de vraagprijs verkocht. Daarna kregen we dit mooi berichtje !”

Vincent - Deloof, 21/02/21

“Deze tevreden klanten kijken er nu al naar uit om van hun nieuwe appartement te mogen genieten in het mooie Nieuwpoort.”

Kantoor - Nieuwpoort, 11/02/21

“Beste Shaun, Nogmaals bedankt voor de correcte en duidelijke uitleg maandag ll.  Dit bewijst maar dat ik de goede makelaar heb gekozen en dat de recensies kloppen!
Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten Stefaan en Els Vanparys-Depoorter”

Stefaan en Els Vanparys-Depoorter - Kantoor Middelkerke, 31/01/21

“Zelfs verborgen achter hun mondmaskers kunnen Brent, Sophie en de klant hun stralende gezichten niet wegsteken. Klant is heel gelukkig met de aankoop van een prachtig duplex-appartement aan de rand van de simliwijk te Nieuwpoort #CaenenNieuwpoort

Kantoor - Nieuwpoort, 29/01/21

“Bedankt voor de (weeral) vlotte samenwerking ! Veerle en Eddy”

Veerle & Eddy - Kantoor Oostkamp, 26/01/21

“Goeiemorgen, beste, Graag wil ik jullie een dikke 10 op 10 geven en meer bepaald sofie stockbroeckx van het kantoor te nieuwpoort.
Wij hebben een plaatsbezoek gehad met haar,en de tijd en info die ze gaf,ook vooral dat alle info gebundeld was, was top!
Doe zo verder,ik kan jullie alleen maar aanbevelen! Mvg
Danny en prettig eindejaar gewenst en hou het gezond...”

Danny - De Prycker,

“Heidi, Tessa & Vanessa, Bedankt  voor de vlotte verkoop en samenwerking. Jullie zijn een super team! Nog veel succes met jullie kantoor! Dankjewel FDS”

FDS - Kantoor Oostkamp, 18/12/20

“Bedankt L & D voor de lekkere Limburgse vlaai, hadden jullie niet moeten doen ... maar we gaan ervan smullen. Geniet van jullie nieuwe appartement in Residentie Yperlee te Nieuwpoort.”

Dhr. en Mevr. - Vandingenen Jansen, 11/12/20

“Bedankt voor de lekkere attentie L & N ... geniet van jullie nieuwe appartement in residentie White Princess te Nieuwpoort.”

Dhr. en Mevrouw - Francke Bosman, 12/12/20

“" Laat de feestdagen maar komen ... geniet met je bubbel" ... Lekkere attentie van onze klanten Rudolf en Viviane.”

Rudolf en Viviane - kantoor Oostduinkerke, 06/12/20

“Prima team en super professioneel behandeld, Chrétienne !”

Chrétienne - Schautteet Ruddervoorde, 30/11/20

“Beste Heidi & team, Hartelijk dank voor de uiterst vlotte en professionele begeleiding! Blij dat we dankzij jullie onze nieuwe thuis hebben gevonden!”

Pauline & Thijs - , 30/11/20

“Wij blikken met grote tevredenheid terug op de aankoop van de woning voor Ward. De info die wij op voorhand kregen was correct en de afhandeling verliep heel vlot. Wij zijn uiterst tevreden! Dirk, Ward en Dominique ---- Bedankt voor de vlotte verkoop, content over de samenwerking. Nadine

 
 

Dirk en Dominique - Nadine, 19-10-20

“Dank u voor de snelle en vlotte verkopp van mijn woning. Zeer tevreden over de aangename samenwerking. Loïc Holvoet
Wij kochten onze droomwoning via jullie ! Dankjewel ! Sarah & Dominique”

Loïc Holvoet - Sarah en Dominique, 13/10/20

“Goedemorgen, Wij hebben met veel plezier in augustus het appartement Eden 6A gehuurd maar wij zullen in het komende jaar niet nogmaals gaan huren. Blankenberge is ons zo goed bevallen waardoor wij onlangs een appartement hebben aangekocht. Nogmaals dank voor alles, Stephanie heeft ons zeer goed geholpen en begeleid. Met vriendelijke groeten,
Jan van Bockel”

Jan - Van Bockel, 02/10/20

“Met een gerust gemoed en zeer tevreden over de inzet van de Groep Caenen, inzonderheid hun zeer oplettende en aangename manier van samenwerking, stelde ons zeer tevreden. Rik&Jeanine”

Rik en Jeanine - Kantoor Oostkamp, 19/09/20

“Wij zijn heel tevreden met de verkoop van ons prachtig appartement. Jullie zijn een topteam. Veel Dank Rudy & Veronique”

Rudy en Veronique - Kantoor Oostkamp, 21/09/20

“Bedankt voor de assistentie bij onze zoektocht naar ons droomhuis. Het was verfrissend om met correcte mensen samen te werken die een open en eerlijke communicatie als kernwoorden hebben in plaats van de vlotte praatjesmakers die vaak geassoscieerd worden met de immowereld. PS.: bij een volgend plaatsbezoek rekening houden om je niet meer buiten te sluiten :-) ... Vanwege Thomas en Annelore”

Annelore & - Thomas, 12/09/20

“Geachte heer Boeten,
 
Bedankt, wij zijn intussen thuis. Wilt u zeker mevrouw Himpens ook proficiat wensen.

Er was op een bepaald moment discussie over een bod van een bepaalde cliënt waarvan ik voelde dat die cliënt er vanaf wou, zeker toen we een realistisch tegenbod deden.
Mevrouw Himpens geloofde daar echt in.

Intussen hebben die kopers ook effectief afgehaakt als mogelijke klant bij het kantoor volgens mevrouw Himpens.
Er bestaat zoiets als immotoerisme. Dat zijn mensen die als hobby zich voordoen als mogelijke kopers (en dit niet alleen aan de kust) maar uiteindelijk nooit kopen.
Wij zijn blij met de volharding en posiviteit van mevrouw Himpens en zij is een verkoopster pur sang voor jullie kantoor.

Andere kantoren boden ons een prijs beneden alles met de zekerheid het goed verkocht te hebben binnen "de drie dagen".
Wij hebben het appartement verkocht aan een degelijke prijs op 2,5 maand.

Ik wandel veel in De Panne en zie verschillende appartementen, huizen en handelszaken die door diezelfde immo's al maanden te koop aangeboden staan.
Wij zijn tevreden en De Panne is ons voor 100% meegevallen. Als we ooit naar de kust terugkeren zal De Panne onze voorkeur hebben samen met uw kantoor.
 
Met vriendelijke groeten,
 
José Vanneste”

José - Vanneste, 09/09/20

“Bij de aankoop van een appartement in Blankenberge werden we door de plaatselijke makelaar, Wouter Emmaneel , professioneel, vriendelijk en uitstekend geholpen! Dixit Philippe Van Damme”

Philippe - Van Damme, 02/09/20

“Mevrouw Vergote Frida start een nieuw hoofdstuk in haar leven mede dankzij de goede samenwerking tussen kantoor Caenen De Panne en Caenen Westende. Klant vond haar droomvilla in Sint-Idesbald.”

Frida - Vergote, 27/08/20

“Bedankt voor de goed service. Een vlotte en begripvolle communicatie. Een luisterend oor en steeds bereikbaar. Tamara is een toppertje! Vanwege Nina & Elke”

Nina en - Elke, 01/08/2020

“Bedankt Sophie & Brent @Caenen Nieuwpoort voor de zeer goede opvolging van ons dossier in deze moeilijke tijden en daarbij de realisatie van onze droom, een eigen stek aan zee. mvg Bart Van Troys”

Bart - Van Troys, 29/07/2020

“Heel gelukkig voor deze mensen.  Een nieuwe start en een nieuw begin voor deze kopers.
Dhr en Mevr Heindrichs en verkopers Dhr en Mevr Vanacker. Wat zijn wij fier op ons Team Caenen De Panne!

 
 

Kopers - Heindrichs - Verkopers Vanacker, 07/07/20

“Hartelijk bedankt voor de vele vele, vélé bezoeken, berichtjes, telefoontjes en andere en om uiteindelijk ons huis te kunnen verkopen! Heel blij om zo de vakantie te kunnen ingaan! Vriendelijke groetjes Michelle & Nicholas.”

Michelle en Nicolas - Kantoor Oostkamp, 04/07/20

“Beste Vanessa, Hartelijk dank voor alles die je bewerkstelden om de akte voor 01/01/20 te laten verlijden. Voor ons betekent dit de start van onze toekomst. Bedankt om hiervoor uw uiterste best te hebben gedaan. We houden aan Caenen een zeer goede ervaring over!! Bedankt voor alles. mvg Brecht / John”

Brecht - John, 01/01/2020

“Heel erg bedankt voor de supervlotte verkoop van onze woning! Veel succes met je verdere carrière! De snoepjes werden heel goed onthaald door de kinderen :-) Hartelijke groeten, Stefaan & Lies”

Stefaan en - Lies, 29/06/20

“Bedankt om ons op het laatste moment er toch nog bij te nemen voor het bezoek! Zo hebben we ons huis gevonden. Veel succes & misschien tot ziens in Zwevezele! Groetjes Sam & Barbara & Paco”

Sam en - Barbara, 29/06/20

“Beste, Dank voor de heel vlotte samenwerking, we zijn heel heel tevreden - Vanwege Rosé & Christine Beste Heidi team, bedankt voor de snelle en goede afloop van ons dossier - Vanwege Marilyn & Freddy”

Rosé & Christine - Marilyn & Freddy, 23/06/20

“Een huis kopen, een nieuwe toekomst, samenleven en beleven. Liefhebben, werken, feesten, dromen, ... Vooral gelukkig zijn, da's het plan. Dank aan Tamara en het team. Vanwege Rik”

Rik & Karen - Stefaan & Frida, 21/06/2020

“Geachte mevrouw Stockbroeckx, Ik wil u van ganser harte bedanken voor al uw werk! U hebt ons bijzonder goed geholpen! Wij hebben vandaag ons tweede verblijf In gebruik genomen en ingericht! Wij zijn heel gelukkig met onze aankoop van dit appartement dat wij zonder u niet hadden verworven! Wij zijn ons hier heel hard bewust van en zullen uw Immo kantoor aanbevelen bij familie en vrienden. 
We beleefden vandaag een schitterende dag! Nogmaals dank Lut en Johan Nicolai”

Lut en Johan - Nicolai, 13/06/20

“"Superblij met de aankoop van de woning in de Vlaanderenlaan in De Panne."

"Dikke proficiat Arta en welkom in De Panne!" 

Arta - kantoor De Panne, 06/06/20

“Hey Liesbeth santé hè, we gaan je fles kraken op de ondertekening van de akte voor de villa, Robert Vandammestraat te Koksijde  ❤️???? mvg Anja”

Anja - Calcoen, 12/05/20

“Beste Liesbeth, Met de hulp van jou hebben we vandaag ons plekje aan zee gekocht! Bedankt voor de begeleiding in het realiseren van onze droom. Tot eens aan zee G roeten Van harte Nick en Stefanie”

Nick - Holvoet, 30/04

“Hallo, Hartelijk dank voor de perfecte afhandeling van ons vakantiehuurcontract, met deze manier van werken staan jullie echt aan de top. Veel succes voor jullie en met het kantoor, tot in augustus! Onze welgemeende vriendelijke groetjes Fam. De Belder Luco & Dubruel Greet.”

Ludo - De Belder, 07/04/20

“Dit weekend een koppel gelukkig gemaakt met hun nieuwe eigendom in residentie Royal in De Panne.”

gelukkige - kopers,

“Onze zeven appartementen werden in minder dan 10 maanden verkocht op een zeer vlotte en professionele manier met uitstekende verkoopprijzen. Ik zou dit kantoor aan iedereen aanraden.”

Ludo - D., 04/03/20

“Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met jullie kantoor in Nieuwpoort-Bad. We hebben Sophie leren kennen als een heel bekwame en vlotte dame. Zij kon ons appartementje en onze garage binnen zeer aanvaardbare tijd en voor de overeengekomen prijs verkopen. Ook de andere medewerkers van het kantoor hebben wij ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Onze dank. Frans en Alda Daems-Vleugels”

Frans en Alda - Daems Vleugels, 02/03/20

“Dank je wel Sophie voor de begeleiding bij de verkoop van ons appartement. Bedankt voor de Service. Wouter & Inge.”

Wouter & - Inge, 29/02/20

“Wij bedanken jullie om ons zo goed en vriendelijk te hebben geholpen met het zoeken naar ons droomstekje in Nieuwpoort. Dank u Harry Switser & Marleen Simons  ”

Harry & Marleen - Switser Simons, 28/02/20

“Terug een klant heel tevreden met de verkoop van haar eigendom in residentie Casa Nova - De Panne.”

Kantoor - De Panne, 27/02/20

“Uitstekende en correcte makelaar met kennis van zaken en persoonlijke benadering. Vanaf het eerste contact met kantoor Oostkamp zat het goed.”

Georges - Vandevelde, 17/02/20

“Klant is heel blij met de service en vlotte verkoop van Villa Robert in de Vandammestraat. Kantoor werd in de bloemetjes gezet.”

kantoor - De Panne, 15/02/2020

“Opnieuw 2 mensen gelukkig gemaakt met de aankoop van hun droomappartement op de zeedijk in De Panne - Residentie Cornouaille.”

Kantoor - De Panne, 28/01/20

“Kaddi, Hartelijk dank voor je geduld! Bedankt voor de goede begeleiding. mvg Kaat Mannens”

Kaat - Mannens, 24/01/20

“Eerst en vooral mijn beste wensen voor het nieuwe jaar en een goede gezondheid toegewenst van ons allen aan de hele Caenen Equipe ! De algemene vergadering van december 2019 laatstleden was top en zeer professioneel overgebracht, proficiat doe zo verder ! mvg Yves De Coster (eigenaar in residentie De Ghentele)”

Yves - De Coster, 21/01/20

“De collega's in Blankenberge gaan op hun lijn moeten letten ... ”

Kantoor - Blankenberge, 20/01/20

“Ik ben hier zeer goed geholpen door kantoor Caenen Westende voor zowel verhuur als verkoop van mijn appartement. Alles werd op een zeer professionele en vriendelijke manier aangepakt. Zeker aan te raden ! ”

France - Menez, 18/12/19

“Welkom in Caenen de Panne, verfrissend in vastgoed.
De gelukkige eigenaars van een studio in residentie Queens. Aangekocht in het Frans over de telefoon op vertrouwen!”

Caenen - De Panne, 29/11/19

“Deze mevrouw super gelukkig gemaakt met een nieuwbouw in residentie à la ferme In het centrum van De Panne. 
Veel geluk in het mooie De Panne Martine.”

Martine - Caenen De Panne, 28/11/19

“De gelukkige eigenaars van een prachtig appartement in residentie Paul Delveaux met lateraal zeezicht in De Panne.
Veel geluk Annemie en Frank
 ”

Annemie en Frank - Caenen De Panne, 23/11/19

“Christian is heel tevreden over zijn aankoop in residentie Sirocco gelegen in project Bootsman te Oostende, alsook over de begeleiding door onze verkoper Jonas.”

Christian - Jacquy, 17/11/19

“Tevreden klant in Caenen De Panne.
We wensen Liliane heel veel succes in haar nieuwe woonst in hartje De Panne!”

Kantoor - De Panne, 14/11/19

“Ook Marc Elen is heel tevreden van kantoor Caenen Blankenberge en bezorgde hen een 5-sterren review via Google.”

Marc - Eelen, 03-11-19

“Tevreden klanten bij Caenen Oostduinkerke dit weekend. Daar doen we het voor ... woning verkocht in 3 weken!”

Kantoor - Oostduinkerke, 02-11-19

“Beste Vanessa & Tamara,   Bedankt voor de goede service en de heel vlotte verkoop. Zeer tevreden over de hulp en de professionaliteit. We zijn voor 100% tevreden en hopen op een verdere goede samenwerking. Peter & Chantal”

Peter & Chantal - , 18/10/19

“Aan Syndic Groep Caenen, jullie boekhouding is een pareltje. Marcel Van de Vijver - Lisette Caron G5”

Marcel - Van de Vijver, 08/10/19

“Beste Christa, Vooreerst bedankt voor alweer een perfect georganiseerde en geleide algemene vergadering! mvg Rudi De Roeck”

Rudi - De Roeck, 28/09/19


Ik raad Caenen Middelkerke zeer serieus aan. Bedankt aan het team. mvg Gisèle Sint-Guillain”

Gisèle - Saintguillain, 05/10/19

“Beste Vanessa, super bedankt voor wat je voor me gedaan hebt! Zonder je gedrevenheid en professionalisme hadden we dit project nooit op zo'n termijn rondgekregen. Je vriendelijkheid en stiptheid zullen me bijblijven. Hopelijk blijf je altijd je gedrevenheid houden en kunnen we in de toekomst samen nog iets doen. Nogmaals dank.”

kantoor - Oostkamp, 04/10/19

“Een welgemeende DANK aan Vanessa, voor het vertrouwen, de hulp, alle duidelijke uitleg, steeds vriendelijk ... en chapeau naar mezelf toe, "om mij over de streep te trekken en te overtuigen, (PS: Normaal lukt dit weinig mensen) Nogmaals dank, lieve groeten, Heidi Gekiere en mijn echtgenoot Geert Buyse.”

Heidi - Gekiere, 23/09/2019

“Mega bedankt Liesbeth voor de verkoop van onze woning. Jij bent goud waard.”

Caenen - De Panne, 20/09/19

“Heel erg bedankt voor de vlotte en uiterst professionele aanpak. Alain Smelle / Jacky Debaere”

Alain - Jacky - Smelle Debaere, 19/09/2019

“Hartelijk dank voor de goede diensten en voor de snelle en vlotte afhandeling van het dossier ... (Eigenaar) Bedankt  voor de medewerking om onze droom te realiseren, toffe samenwerking. (Koper)”

Christelle - Daems, 30/08/19

“Een welgemeende dank voor de professionele behandeling van de verkoop. Alles was af  tot in de puntjes en werd correct opgenomen. Peter & Sofie Moens”

Peter & Sofie - Moens, 03/08/19

“Overzichtje van getuigenissen van onze klanten in kantoor Nieuwpoort ...”

Kantoor - Nieuwpoort, 17/07 - 30/07

“Beste Sophie, Vanaf de 1ste dag heeft u ons op een hartelijke manier ontvangen. Onze contacten zijn altijd op een leuke en ongedwongen wijze verlopen. Uw service is top! Als persoon een zeer professioneel iemand. Hartelijk dank voor de vlotte samenwerking. Rudy Hugo”

Rudy - Hugo, 03/08/19

“Dag Liesbeth,
 
Nogmaals bedankt voor het leuke telefoongesprek dat we deze week hadden. Ik wou je nogmaals feliciteren met je gezellige rondleiding vorige week. We bezochten samen een mooi appartement op de zeedijk. Je enthousiasme was enorm! Je was ook zeer goed voorbereid en kon op al onze vragen antwoorden. Zeker en vast één van de beste vastgoedmakelaars!  Helaas was de living voor ons iets te klein uitgevallen en konden we daarom geen bod uitbrengen op het appartement. Ik wens je in elk geval nog veel succes toe met je (nieuwe) bedrijf. Je gaat dat zeker en vast schitterend doen.
 
Hopelijk tot nog eens!
 
An”

An - Dewil, 5/08/19

“Liesbeth, heel hartelijk DANK voor je gedrevenheid en goede zorgen bij het bespoedigen van de verkoop. Wij gaan zeker en vast genieten van qualitytime in het mooie De Panne. Lieve groeten Tania & Alexander.”

Tania & - Alexander, 03/08/2019

“Vandaag terug een 5-sterren review ontvangen voor kantoor Caenen Blankenberge ...”

Daniel - Anuta, 1/08/19

“Bedankt team Caenen voor de vlotte verkoop van de boerderij. Het was een zeer complex dossier! Met dank aan Vanessa om ons daar altijd heel goed voor in te lichten. Bedankt voor alles. Christine Spriet”

Christine - Spriet, 29/07/19

“Heel regelmatig beoordelen onze klanten ons via Google. Hierbij een overzichtje van de laatste weken voor kantoor Blankenberge.”

Patrick - Marcille, 27/07/19

“Beste medewerkers van Caenen. De laatste weken ervaren wij een supergoede samenwerking met jullie. Reeds van bij het begin hadden wij een goed gevoel en dit met alle medewerkers. In het bijzonder een welgemeende dankjewel aan Sophie die steeds alles op een rustige en transparante manieer heeft aangepakt. We verlangen naar ons tweede verblijf hier te Nieuwpoort. Nogmaals bedankt en tot ziens! (Reclame maken we zeker voor jullie kantoor ...) groetjes Kurt Dekeyster uit Waregem.”

Kurt - Dekeyster, 22/07/19

“Kantoor Oostduinkerke: "Gestart met goede hoop, en nu al een verkoop!" Een dikke proficiat. We hadden de eer om als eerste kopers een compromis met u te ondertekenen.
Nog heel veel succes! Dat er nog heel veel mogen volgen! Christa Popelier - Domien Ledoux - Ruddy Ledoux - Debbie Ledoux”

Familie - Ledoux, 20/07/2019

“Immo met professionele hulp bij aankoop en gedurende het ganse proces van overeenkomst tot aankoop. Ook zeer geschikt als rentmeester en syndicus. Vriendelijkheid is ook hun sterke troef.”

Sonia - Declercq, 6 juni 2017

“Zeer goede ervaring met kantoor in Nieuwpoort, aangenaam personeel, altijd zeer vriendelijk, en een correcte behandeling!
Maar vooral: je wordt hier behandeld als mens en niet als een nummer. Zeker een aanrader ”

Ingrid - Van Uytsel, 25 juni 2019

“We hebben toen samengewerkt met Steffi en Stephane van kantoor Westende. De samenwerking verliep zeer vlot. Zo vlot dat bij het eerste bezoek het al direct raak was.”

Klik hier om de volledige getuigenis te lezen

“Op naar Spanje, dacht Gilbert Liebert. En hij kocht een appartement onder de Spaanse zon. Wat nu met zijn appartement aan de kust? Wel, daarvoor klopte hij aan bij Caenen Middelkerke.”

Klik hier om de volledige getuigenis te lezen

“Met Caenen verkocht ik mijn studio. Ik zal je zeggen, dat verliep perfect.”

Klik hier om de volledige getuigenis te lezen

“Ik heb mijn huis in Ruddervoorde verkocht met Caenen en ik moet zeggen dat verliep heel goed.”

Klik hier om de volledige getuigenis te lezen

“Sophie van Caenen in Oostduinkerke heeft alles en meer gedaan wat ze moest doen. Hoewel Caenen standaard niet per opbod werkt, willigde ze toch mijn verlangen in”

Klik hier om de volledige getuigenis te lezen

“Ik kan heel kantoor De Panne een absolute pluim geven. Iedereen in het kantoor heeft zijn eigen taak. Een absolute geoliede machine waarmee het fijn samenwerken is”

Klik hier om de volledige getuigenis te lezen

“Met het telewerk door corona en groeiende kleinkinderen, zijn we op zoek naar een groter appartement. Niet voor onmiddellijk, maar we wilden ons huidige appartement al verkopen. Met die vraag stapten we naar Caenen. En eigenlijk hebben ze niet veel gedaan maar toch ook weer alles.”

Klik hier om de volledige getuigenis te lezen

“Gans onze ervaring met Caenen was zeer goed. Zeer professioneel contact gehad met Brent. Hij weet duidelijk waarover hij praat. In alles wat hij uitlegde, was hij erg duidelijk.”

Klik hier om de volledige getuigenis te lezen

“Ik heb enkel goede herinneringen aan de samenwerking met Caenen. Brent zorgde voor een aangename ervaring. Door zijn rustige en serene houding in combinatie met zijn vakkennis, won hij direct mijn vertrouwen.”

Klik hier om de volledige getuigenis te lezen

“Voor de verkoop van ons appartement hebben we samengewerkt met Brent. Die samenwerking was zeer vriendelijk, zeer professioneel. Vooral een pluim voor de vlotte communicatie binnen Caenen”

Klik hier om de volledige getuigenis te lezen