Getuigenissen

Woning gekocht
"Woning aangekocht via dit kantoor. Vanaf de eerste telefonische communicatie tot na de ondertekening van het compromis zijn we steeds vriendelijk en snel verder geholpen. Zeer toegankelijk indien we vragen hadden. "
Ann Vandecasteele - Kantoor Westende, 17/09/21
doorverwezen
"Beste mevrouw/meneer, Onze vrienden Frank en Greet V. hebben ons naar jullie doorverwezen na de succesvolle afhandeling van de aankoop van hun appartement ( door Sofie). Wij willen eveneens een appartement kopen in Nieuwpoort en zouden graag een afspraak maken om één en ander te bespreken. Vriendelijke groeten Johan en Chris "
Chris Huybrechts - Kantoor Nieuwpoort, 10/09
fijne samenwerking
"Beste Caenen, Hele fijne samenwerking met Kelly en Shaun van het kantoor te Middelkerke. Vanaf het eerste gesprek tot en met het afsluiten van ons dossier werden wij  steeds op een zeer vriendelijke, correcte en professionele manier begeleid, en kregen telkens onmiddellijk antwoord op onze vragen. Vriendelijke groeten, Familie Cleiren "
Familie Cleiren - Kantoor Middelkerke Verkoop
uitstekende service
"Beste Verhuur Caenen, Vooreerst wens ik jullie reeds te bedanken voor de uitstekend geleverde service gedurende het gehele jaar en het vele verhuren van mijn appartement in vakantieverhuur, ik raad jullie aan iedereen aan als verkoop- en verhuurbureau, topklasse.  aarom ook dat ik ook voor 2022 in zee wil gaan met jullie. Met vriendelijke groeten, Steven De Wit "
Steven De Wit - Kantoor Middelkerke Verhuur, 7/09/21
warm ontvangst
"Beste Sophie, Nogmaals hartelijk dank voor de warme ontvangst van gisteren en de duidelijke uitleg omtrent de aankoop van een appartement in Nieuwpoort. Ook de bezichtigingen met uw collega waren zeer duidelijk en zinvol. Wij zijn ook bij andere verkopers geweest die dag en hadden de indruk dat we niet overal serieus werden genomen. Vandaar willen we graag verder met U. Graag zouden we een bod willen doen op appartement Duinenveld. => Het bod werd aanvaard en de verkocht sticker kon schitteren aan de gevel, naast de 2 andere ;-) "
Erik - Kantoor Nieuwpoort, 09/09/21
professionele aanpak
"Professionele aanpak, goede step by step begeleiding, een bonus voor uw medewerker Lukas Timmerman (kantoor Oostende) die de zaak ter harte nam wat resulteerde in de verwezenlijking van het uiteindelijk beoogde resultaat. Well done ! "
Michel Claeys - Kantoor Oostende, 07/09/21
professionele medewerkers
"Kantoor Nieuwpoort, zeer goed geholpen, prettige professionele medewerkers! "
Marjan Veelenturf - Kantoor Nieuwpoort, 06/09/21
Vriendelijk en vlot
"Vriendelijk en vlot contact met Lukas (Kantoor Oostende). Efficiënte werking. "
Christine Vandecasteele - Kantoor Oostende, 06/09/21
Super gedaan
"@Keyana - Kantoor Oostkamp: Super gedaan: vlot, vriendelijk, correct zowel naar koper en verkoper. Proficiat en welgemeende DANK! Caroline & Wilfried. P.S.: Bedankt kopers voor de mooie bloemen. "
Caroline & Wilfried - Caenen Oostkamp, 03/09/21
vakkennis
"Stephanie, zo wijs, jouw inzet omdat wij jouw aanpak, manier van omgaan met ons, jouw vakkennis, jouw mensenkennis enorm waarderen! Dank om ons aan dit mooie pand te helpen. Vandaar deze attentie. Geniet! Carine & Marnix. "
Carine & Marnix - Kantoor Middelkerke, 28/08/21
eerste vorige 1 laatste