Getuigenissen

Supergoede samenwerking
"Beste medewerkers van Caenen. De laatste weken ervaren wij een supergoede samenwerking met jullie. Reeds van bij het begin hadden wij een goed gevoel en dit met alle medewerkers. In het bijzonder een welgemeende dankjewel aan Sophie die steeds alles op een rustige en transparante manieer heeft aangepakt. We verlangen naar ons tweede verblijf hier te Nieuwpoort. Nogmaals bedankt en tot ziens! (Reclame maken we zeker voor jullie kantoor ...) groetjes Kurt Dekeyster uit Waregem. "
Kurt Dekeyster, 22/07/19
Gestart met goede hoop, en nu al een verkoop
"Kantoor Oostduinkerke: "Gestart met goede hoop, en nu al een verkoop!" Een dikke proficiat. We hadden de eer om als eerste kopers een compromis met u te ondertekenen.
Nog heel veel succes! Dat er nog heel veel mogen volgen! Christa Popelier - Domien Ledoux - Ruddy Ledoux - Debbie Ledoux "
Familie Ledoux, 20/07/2019
Professionele hulp
"Immo met professionele hulp bij aankoop en gedurende het ganse proces van overeenkomst tot aankoop. Ook zeer geschikt als rentmeester en syndicus. Vriendelijkheid is ook hun sterke troef. "
Sonia Declercq, 6 juni 2017
Ik raadt Caenen aan.
"Zeer goede ervaring met kantoor in Nieuwpoort, aangenaam personeel, altijd zeer vriendelijk, en een correcte behandeling!
Maar vooral: je wordt hier behandeld als mens en niet als een nummer. Zeker een aanrader  "
Ingrid Van Uytsel, 25 juni 2019