Openingsuren
Immokantoor
Nieuwpoort

Maandag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Woensdag Gesloten Gesloten Gesloten
Donderdag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:30 13:00 - 17:30 13:00 - 17:30
Zondag Gesloten Gesloten Gesloten

Locatie

Medewerkers

Heidi Pyfferoen

Bestuurder

BIV 504.352

Brent Deschepper

Inkoop - Verkoop

Laurence Vandamme

Administratie

Mirte Lemmens

Administratie

Contacteer ons

Reservatie:

* Velden verplicht

Wat onze klanten zeggen

“Super tevreden over de samenwerking met kantoor Caenen Nieuwpoort. De aankoop van een nieuw en de verkoop van het huidig appartement werden zeer vlot afgehandeld door Brent. Het kantoor heeft duidelijk een uitgebreid klantenbestand en ze weten waar de kopers naar op zoek zijn, met als resultaat een vlotte en snelle verkoop. Aanrader voor vastgoedprojecten in Nieuwpoort !”

Geert Sablon - Kantoor Nieuwpoort, 31/05/24

“Heel tevreden over het kantoor Caenen te Nieuwpoort. Brent staat u bij met raad en daad. Hij doet voor u alle moeite, is uiterst professioneel, ervaringsdeskundige, en kent zijn dossiers door en door. Nogmaals van harte bedankt om ons met raad en daad bij te staan bij onze aankoop.”

Kristin Dewulf - Kantoor Nieuwpoort, 02/04/24

“Super samenwerking met het kantoor van Nieuwpoort. Van dag 1 was er het goede gevoel dat we de juiste keuze maakten om naar Caenen Nieuwpoort over te stappen. Zeer professionele aanpak, dossier wordt zeer goed opgevolgd, nodige acties worden ondernomen maar wat zeer belangrijk is, is de "Communicatie". Brent haalt alles uit de kan om tot een goed eindresultaat te komen. Dikke pluim hiervoor. Brent en Heidi jullie zijn toppers in jullie vak. Bedankt voor jullie inzet bij de verkoop van ons appartement en garage.”

Rudy De Goedt - kantoor Nieuwpoort, 10/02/24

“We hebben via Immo Caenen Nieuwpoort ons appartement verkocht en kenden een vlotte, aangename en transparante samenwerking met Brent , die ons deskundig en professioneel advies verschafte doorheen heel het verkoopproces.
Erg goede service, betrouwbaar en zeker aan te bevelen!”

Nadia Cruts - kantoor Nieuwpoort, 01/02/24

“Mijn appartement via Brent van kantoor Caenen Nieuwpoort in no time verkocht! Super professionele begeleiding en advies. Zeker een aanrader!”

Bart Heyvaert - Kantoor Nieuwpoort, 13/01/24

“Wij zijn heel erg tevreden over de aanpak, de onderhandeling, het meedenken wat we wilden. Het vertrouwen om ons een paar keer te laten bezichtigen én de uiteindelijke afhandeling van de aankoop van ons appartement. Binnenkort start de renovatie en tegen half maart zou alles moeten klaar zijn. Wij willen je bedanken voor de uitstekende samenwerking en uiteraard ben je altijd welkom om eens te komen kijken (hoe het was en hoe het zal zijn) als we in het mooie Nieuwpoort zijn. Heel veel succes verder en tot ziens.”

Tania De Mey - Kantoor Nieuwpoort, 02/01/2024

“Prima ervaring met immo Caenen te Nieuwpoort, in het bijzonder met Brent Deschepper! Betrouwbaar, correct en steeds bereikbaar. Alles verlopen zoals het moet bij de verkoop van ons appartement.”

Maureen Van Herzele - Kantoor Nieuwpoort, 27/11/23

“Topervaring met Brent van kantoor Caenen Nieuwpoort. Alles perfect verlopen!”

Bart Vansteelandt - Kantoor Nieuwpoort, 03/09/2023

“Onlangs hebben wij onze studio in Nieuwpoort Bad verkocht via Caenen. Met een perfecte all-inclusive begeleiding door Brent Deschepper, medewerker van Caenen Nieuwpoort met perfecte kennis van de vastgoedmarkt aan de Belgische kust.
Alles is vlot afgehandeld, voor ons is dit kantoor zeker een aanrader!!!”

Ingrid De Smedt - Kantoor Nieuwpoort, 09/06/23

“Brent (Kantoor Nieuwpoort), mogen wij U feliciteren met de manier waarop U de verkoop hebt gedaan. Iedere maal werden wij verwittigd bij elk bezoek met de nodige omschrijving. Ieder klein probleem werd door U opgelost, zodat wij rustig in onze zetel mochten vertoeven. Geen grootspraak, doch sereniteit. Volop bezig met uw job. Wij hopen dat er nog veel mensen van uw deskundigheid mogen genieten.”

Fam. De Mey - Timmerman - Kantoor Nieuwpoort, 12/04/23

“VERKOPER: Prima service, blij met Caenen Nieuwpoort gewerkt te hebben. Zeer tevreden over alles. gr. Ludwig // KOPERS: Dank voor de vlotte samenwerking en de prima opvolging. Rudy & Christian”

Ludwig - Rudy -Christian - kantoor Nieuwpoort, 01/04/23

“Werkelijk een top-klantenbeleving! Een prima service gekregen, Dank u wel. - Karin”

Karin Vandervelpen - Kantoor Nieuwpoort, 27/03/23

“Dag Brent, bedankt voor de snelle verkoop en de prachtige service ! ”

K. Vandiest - Kantoor Nieuwpoort, 10/03/23

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Laurence en Brent van kantoor Nieuwpoort. Duidelijke info gekregen bij bezoek pand. De infobrochure was zeer volledig. Vriendelijk ontvangst op het kantoor. Ik kan het bureau zeker aanbevelen. Tot binnenkort in Nieuwpoort, groeten Els”

Els Wouter - Kantoor Nieuwpoort, 08/11/22

“Beste Brent,  Nog eens bedankt voor de opvang zaterdag.  Een verhuizing is altijd wat stressen, en als de lift er dan ook nog  eens een paar uur uitligt ...
Gelukkig was jij je rustige zelf zodat we na de afhandeling van alle formaliteiten toch gekalmeerd naar huis konden rijden. Alvast bedankt voor de goede zorgen,  Groetjes, Linda en Alex Herreman-Segers ”

Linda en Alex Herremans-Segers - Kantoor Nieuwpoort, 25/07/22

“Beste Brent, bedankt voor de fijne samenwerking en snelle verkoop! Nog geen week en het was verkocht, top! En een tevreden klant komt altijd terug :-) Nog een fijne dag verder. Joelle & Patrick”

Patrick Timmermans - Kantoor Nieuwpoort, 18/07/22

“Beste Brent en crew , wij willen jullie heel erg bedanken voor de prima afhandeling van de verkoop van onze ondergrondse garage. We zijn heel erg tevreden over de onderlinge communicatie en de accuraatheid van handelen. Vorige week is alles afgehandeld bij de notaris en ondertussen is de som ook op onze rekening gestort. Wij wensen de crew van groep Caenen een succesvolle zomer en achteraf een deugddoende vakantie ! een vriendelijke groet Luc  en  Gina Vermote - Verschooten”

Luc en Gina Vermote - kantoor Nieuwpoort, 23/06/22

“Top Brent, dank je. 
Zoals herhaaldelijk gezegd, hebben wij een zeer positieve mening over Caenen en zijn diensten, en in het bijzonder over u. Geweldige ervaring!  Dank u wel, 
Nicolas Lefebvre ”

Nicolas Lefebvre - Kantoor Nieuwpoort, 29/04/22

“Op zoek naar een appartement in de buurt van Nieuwpoort, stelde Brent Deschepper ons de nieuwbouw in Lombardsijde voor. Exact waar we op zoek naar waren en Brent kon onmiddellijk al onze vragen beantwoorden. Zelfs een bezoek aan de werf maakte Brent mogelijk. Bij de ondertekening van het compromis bleek dat hij niet enkel het vastgoed zelf kent maar ook de wetgeving bij de aankoop van een tweede verblijf. Brent heeft ons zeer goed bijgestaan, zonder daarbij opdringerig te worden, in de aankoop van ons appartement. Top samenwerking.”

Peter Saevels - Kantoor Nieuwpoort, 20/01/22

“Wij kochten onlangs een pand in Nieuwpoort via Immo Caenen te Nieuwpoort. De hulpvaardigheid en de vriendelijkheid van de mensen in het kantoor te Nieuwpoort is echt TOP! Zeer professioneel en correct. Ik beveel dit kantoor zeker aan aan zowel kopers als verkopers! Dankuwel Sophie en Brent voor al jullie hulp! Fam. Sonck”

Sarah Vandenneuker - Kantoor Nieuwpoort, 17/11/21

“Brent, kantoor Nieuwpoort, heeft deze verkoop héél professioneel aangepakt, het volledige dossier was beschikbaar bij het tekenen van de compromis , alle partijen aanwezig en een vlotte, aangename en duidelijke verklaring van het dossier .”

Gui Vander Linden - Kantoor Nieuwpoort, 10/11/21

“Super tevreden van Immo Caenen Nieuwpoort , Brent gaf ons vanaf het eerste moment een zeer goed gevoel , degelijke en duidelijke uitleg , geen opdringerige verkoopspraatjes en vooral geen loze beloftes .Goede realistische waardebepaling van het appartement ............en binnen de week verkocht aan vraagprijs. 10/10 Bart en Petra”

Bart Vansteeland - Kantoor Nieuwpoort, 6/11/21

“Zeer aangename en professionele samenwerking met Brent bij aankoop van onze woning. Naar afspraken toe zeer flexibel en een goede service. Een aanrader!”

Stephan Steyaert - Kantoor Nieuwpoort, 15/10/21

“Op zoek naar een vakantie appartement kwamen bij Caenen Nieuwpoort terecht waar we zeer vriendelijk, correct , en professioneel werden ontvangen . Samen met Brent hebben we enkele appartementen bezocht waar we zeer nuttige informatie en tips kregen. Ook na het bezoek kregen we dadelijk de nodige info en papieren mee van de bezochte panden . Bedankt”

Erik Rosius - Kantoor Nieuwpoort, 10/10/21

“Heel tevreden over de professionaliteit en de vriendelijkheid van Brent en Van Sophie bij de aankoop van onze woning te Nieuwpoort.”

Walter Pannier - Kantoor Nieuwpoort, 20/09/21

“Beste mevrouw/meneer, Onze vrienden Frank en Greet V. hebben ons naar jullie doorverwezen na de succesvolle afhandeling van de aankoop van hun appartement ( door Brent). Wij willen eveneens een appartement kopen in Nieuwpoort en zouden graag een afspraak maken om één en ander te bespreken. Vriendelijke groeten Johan en Chris”

Chris Huybrechts - Kantoor Nieuwpoort, 10/09

“Beste Sophie, Nogmaals hartelijk dank voor de warme ontvangst van gisteren en de duidelijke uitleg omtrent de aankoop van een appartement in Nieuwpoort. Ook de bezichtigingen met uw collega waren zeer duidelijk en zinvol. Wij zijn ook bij andere verkopers geweest die dag en hadden de indruk dat we niet overal serieus werden genomen. Vandaar willen we graag verder met U. Graag zouden we een bod willen doen op appartement Duinenveld. => Het bod werd aanvaard en de verkocht sticker kon schitteren aan de gevel, naast de 2 andere ;-)”

Erik - Kantoor Nieuwpoort, 09/09/21

“Kantoor Nieuwpoort, zeer goed geholpen, prettige professionele medewerkers!”

Marjan Veelenturf - Kantoor Nieuwpoort, 06/09/21

“Na enkele slechte ervaringen zijn we bij IMMO CAENEN in Nieuwpoort terecht gekomen op zoek naar een appartementje aan zee. Het onthaal was zeer vriendelijk en oprecht. Alle informatie was voor handen en duidelijk en volledig. De samenwerking verliep vlot , steeds meteen antwoord op vragen. Bedankt Sophie en Brent !!! Jullie zij een top team !!!”

Marc De Mil - kantoor Nieuwpoort, 22/08/21

“Sophie van het agentschap Nieuwpoort heeft ons enorm goed geholpen met de aankoop van het appartement. De informatie die we kregen was volledig en gericht, ze waren uitstekend en altijd heel vriendelijk en professioneel. Kennelijk waren de verkopers ook zeer tevreden. Alles is in een korte tijd geregeld. Sophie van Agence Caenen in Nieuwpoort heeft ons goed geholpen met de aankoop van het appartement. De informatie was zeer compleet en altijd professioneel in een zeer prettige sfeer van vriendelijke uitwisseling, ook de verkopers waren zeer tevreden. Alles was heel snel geregeld. We zijn heel blij met de ontvangen service en erg blij dat we hebben kunnen profiteren van het goede advies van Sophie. ”

Alevtina Pugach - Kantoor Nieuwpoort, 21/08/21

“Vriendelijke en professionele hulp bij de aankoop van een appartement in Nieuwpoort. Met dank aan Sophie en Brent van Immo Caenen Nieuwpoort”

Joël VDB - Kantoor Nieuwpoort, 19/08/21

“Voor mijn appartement in Nieuwpoort Stad te verkopen kon ik rekenen op de professionele hulp van Sophie Stockbroeckx, en alles is verlopen zoals het was beloofd. Zeker een aanrader. mvg. Nancy Van der Haegen.”

Nancy - Van der Haegen, 23/07/21

“Professionele en vriendelijke begeleiding van Sophie en Brent met goede communicatie over het verloop van het ganse verkoopproces. mvg Luc Bovyn”

Luc - Bovyn, 23/05/21

“Bedankt Sophie en Brent (Kantoor Caenen Nieuwpoort) voor het aangename samenwerken. Jullie zijn een top team! Alles tot in de puntjes in orde. Grtjs Carine en Kris Van De Putte - Clement”

Kris - Clement, 15/05/21

“Het appartement van onze klant in residentie Dockside werd binnen de maand aan de vraagprijs verkocht. Daarna kregen we dit mooi berichtje !”

Vincent - Deloof, 21/02/21

“Deze tevreden klanten kijken er nu al naar uit om van hun nieuwe appartement te mogen genieten in het mooie Nieuwpoort.”

Kantoor - Nieuwpoort, 11/02/21

“Zelfs verborgen achter hun mondmaskers kunnen Brent, Sophie en de klant hun stralende gezichten niet wegsteken. Klant is heel gelukkig met de aankoop van een prachtig duplex-appartement aan de rand van de simliwijk te Nieuwpoort #CaenenNieuwpoort

Kantoor - Nieuwpoort, 29/01/21

“Goeiemorgen, beste, Graag wil ik jullie een dikke 10 op 10 geven en meer bepaald sofie stockbroeckx van het kantoor te nieuwpoort.
Wij hebben een plaatsbezoek gehad met haar,en de tijd en info die ze gaf,ook vooral dat alle info gebundeld was, was top!
Doe zo verder,ik kan jullie alleen maar aanbevelen! Mvg
Danny en prettig eindejaar gewenst en hou het gezond...”

Danny - De Prycker,

“Bedankt L & D voor de lekkere Limburgse vlaai, hadden jullie niet moeten doen ... maar we gaan ervan smullen. Geniet van jullie nieuwe appartement in Residentie Yperlee te Nieuwpoort.”

Dhr. en Mevr. - Vandingenen Jansen, 11/12/20

“Bedankt voor de lekkere attentie L & N ... geniet van jullie nieuwe appartement in residentie White Princess te Nieuwpoort.”

Dhr. en Mevrouw - Francke Bosman, 12/12/20

“Beste Heidi & team, Hartelijk dank voor de uiterst vlotte en professionele begeleiding! Blij dat we dankzij jullie onze nieuwe thuis hebben gevonden!”

Pauline & Thijs - , 30/11/20

“Bedankt Sophie & Brent @Caenen Nieuwpoort voor de zeer goede opvolging van ons dossier in deze moeilijke tijden en daarbij de realisatie van onze droom, een eigen stek aan zee. mvg Bart Van Troys”

Bart - Van Troys, 29/07/2020

“Geachte mevrouw Stockbroeckx, Ik wil u van ganser harte bedanken voor al uw werk! U hebt ons bijzonder goed geholpen! Wij hebben vandaag ons tweede verblijf In gebruik genomen en ingericht! Wij zijn heel gelukkig met onze aankoop van dit appartement dat wij zonder u niet hadden verworven! Wij zijn ons hier heel hard bewust van en zullen uw Immo kantoor aanbevelen bij familie en vrienden. 
We beleefden vandaag een schitterende dag! Nogmaals dank Lut en Johan Nicolai”

Lut en Johan - Nicolai, 13/06/20

“Onze zeven appartementen werden in minder dan 10 maanden verkocht op een zeer vlotte en professionele manier met uitstekende verkoopprijzen. Ik zou dit kantoor aan iedereen aanraden.”

Ludo - D., 04/03/20

“Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met jullie kantoor in Nieuwpoort-Bad. We hebben Sophie leren kennen als een heel bekwame en vlotte dame. Zij kon ons appartementje en onze garage binnen zeer aanvaardbare tijd en voor de overeengekomen prijs verkopen. Ook de andere medewerkers van het kantoor hebben wij ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Onze dank. Frans en Alda Daems-Vleugels”

Frans en Alda - Daems Vleugels, 02/03/20

“Dank je wel Sophie voor de begeleiding bij de verkoop van ons appartement. Bedankt voor de Service. Wouter & Inge.”

Wouter & - Inge, 29/02/20

“Wij bedanken jullie om ons zo goed en vriendelijk te hebben geholpen met het zoeken naar ons droomstekje in Nieuwpoort. Dank u Harry Switser & Marleen Simons  ”

Harry & Marleen - Switser Simons, 28/02/20

“Overzichtje van getuigenissen van onze klanten in kantoor Nieuwpoort ...”

Kantoor - Nieuwpoort, 17/07 - 30/07

“Beste Sophie, Vanaf de 1ste dag heeft u ons op een hartelijke manier ontvangen. Onze contacten zijn altijd op een leuke en ongedwongen wijze verlopen. Uw service is top! Als persoon een zeer professioneel iemand. Hartelijk dank voor de vlotte samenwerking. Rudy Hugo”

Rudy - Hugo, 03/08/19

“Beste medewerkers van Caenen. De laatste weken ervaren wij een supergoede samenwerking met jullie. Reeds van bij het begin hadden wij een goed gevoel en dit met alle medewerkers. In het bijzonder een welgemeende dankjewel aan Sophie die steeds alles op een rustige en transparante manieer heeft aangepakt. We verlangen naar ons tweede verblijf hier te Nieuwpoort. Nogmaals bedankt en tot ziens! (Reclame maken we zeker voor jullie kantoor ...) groetjes Kurt Dekeyster uit Waregem.”

Kurt - Dekeyster, 22/07/19

“Zeer goede ervaring met kantoor in Nieuwpoort, aangenaam personeel, altijd zeer vriendelijk, en een correcte behandeling!
Maar vooral: je wordt hier behandeld als mens en niet als een nummer. Zeker een aanrader ”

Ingrid - Van Uytsel, 25 juni 2019

Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar - Heidi Pyfferoen BIV 504.352
Land van erkenning: België
o.t.v. BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Meer info:BIV-plichtenleer
Immo Newport BV- BE 0447 331 930
BA en borgstelling: NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)

Kantoor Nieuwpoort

Albert I laan 230
8620 Nieuwpoort

058 24 00 15
nieuwpoort@caenen.be

Openingsuren