Openingsuren
Immokantoor
Middelkerke

Maandag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Woensdag Gesloten Gesloten Gesloten
Donderdag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Zondag Gesloten Gesloten Gesloten

Locatie

Medewerkers

Gregory Caenen

CEO

BIV 201.696

Stephanie Caenen

Inkoop - Verkoop

Timothy Caenen

Inkoop - Verkoop

Kelly Meulemeester

Verkoop

Inge Vandeputte

Verhuur

Liselotte Deschacht

Verhuur

Contacteer ons

Reservatie:

* Velden verplicht

Wat onze klanten zeggen

“Onze ervaring met Caenen was absoluut fantastisch! Ze beantwoordden al onze vragen en waren altijd heel stipt aanwezig. We ontvingen daarnaast steeds uitgebreide informatie, inclusief een gedetailleerde folder met alle gegevens van het pand. In vergelijking met andere kantoren, waar we weinig antwoorden kregen en weinig enthousiasme voelden, was de ervaring bij Caenen enorm verfrissend.”

Eddy D. - kantoor Middelkerke, 11/07/24

“Ik vond het fijn om samen te werken met Caenen. Stephanie volgde alles heel goed op en communiceerde duidelijk naar ons toe.”

Benny Heylen - Kantoor Middelkerke, 05/07/24

“Een supergoeie ervaring met Caenen. Heel sympathiek mensen waarmee je echt goed kan samenwerken. Ook heel tevreden over onze prijs. Woning werd in een week verkocht.”

Erwin V. - Kantoor Middelkerke, 18/06/24

“De directe communicatie wordt sterk gewaardeerd alsook de persoonlijke aanpak.”

Johan V. - Kantoor Middelkerke, 17/06/24

“Caenen Vastgoed is de syndicus van het gebouw, dus het lag voor de hand om met hen ook de verkoop van ons apartement te regelen. Wij hadden daar het meeste contact met Stephanie Caenen zelf, en alles is perfect gelopen. Communicatie was altijd top, snel en helder. Ook de administratie hebben zij allemaal zelf gedaan. Daarbovenop konden we ook nog eens een zeer goede prijs ontvangen op een korte termijn. Ik zou dus niets kunnen verwijten!”

Odiel C. - Kantoor Middelkerke, 16/06/24

“Heel tevreden telkens, juiste en goede info. Als je iets vroeg kreeg je op korte tijd je antwoord.”

Tom Brancart - Kantoor Middelkerke, 10/06/24

“Het was een hele goede samenwerking met Stephanie van Caenen vastgoed te Middelkerke. Het is allemaal vlot gegaan, ze kwam da afspraken na dus ze heeft een goede en positieve indruk achter gelaten bij ons.”

Johan Baert - Kantoor Middelkerke, 03/06/24

“Zeer vriendelijke hulpzame mensen! Ze konden mij altijd vriendelijk verder helpen met alle vragen die ik had.”

Charlotte V. - Kantoor Middelkerke, 20/05/24

“Caenen is een aanrader om mee samen te werken. Zowel de aankoop als uitleg over de verhuurmogelijkheden.”

Anita G. - Kantoor Middelkerke, 15/05/24

“We hebben het pand van Stephanie zelf gekocht en ze heeft ons ook persoonlijk begeleid in het proces wat zeker een meerwaarde heeft gegeven. We hebben via Caenen vastgoed ook nog ergens anders iets gekocht en ook daar is alles heel vlot en aangenaam verlopen. We kregen altijd heel snel antwoord op onze mails en onze vragen dus iets slechts kunnen we er zeker niet over zeggen!”

Pieter B. - Kantoor Middelkerke, 08/04/24

“Ik werk al zeer lang samen met Caenen Vastgoed. De eerste keer was 7 jaar geleden toen ik mijn eerste appartement bij hun kocht. In het verleden was ik al tevreden over hun service en de samenwerking is toen begonnen. Zij brengen mij steeds op de hoogte met nieuwe updates en zijn steeds zeer vlot bereikbaar. De schatting van het huis is steeds in dezelfde lijn als de effectieve verkoopprijs. Ik ben dan ook zeer tevreden over Caenen Vastgoed zowel op administratief vlak als de communicatie.”

Vincent K. - Kantoor Middelkerke, 25/03/24

“Correcte communicatie. Eerlijke en duidelijke aanpak. Zeer vriendelijke medewerker.”

Sabine Dedeurwaerder - Kantoor Middelkerke, 25/03/24

“De communicatie met Timothy van Caenen vastgoed was duidelijk en helder, het pand was snel verkocht en ze hebben al het werk uit handen genomen. De samenwerking had dus niet beter kunnen gaan. Zeker aan te raden!”

Michiel V. - Kantoor Middelkerke, 10/03/24

“Ik kan alleen maar positief zijn over Caenen. Het eerste contact toen we in het kantoor waren, verliep zeer gemoedelijk, we voelden on op ons gemak en begrepen. Ze hebben bij Caenen in feite 2 en niet zo eenvoudige dossiers mogen behartigen. Dit is vlekkeloos verlopen, de dossiers waren op tijd, correct en op tijd bij de Notaris. Het enige puntje is, we kunnen u Caenen enkel maar aanraden om zaken mee te doen.”

Danny Leirens - Kantoor Middelkerke, 27/02/24

“Stephanie van Caenen Middelkerke, heeft dat uitstekend gedaan. Ze heeft steeds goede uitleg gegeven, alles goed opgevolgd en het pand aan onze gewenste prijs verkocht. Ook had ze geregeld dat we in het pand konden blijven tot na nieuwjaar, wat we uiterst op prijs stelden.”

Rob Luyten - Kantoor Middelkerke, 09/02/24

“Mijn ervaring met het Caenen Middelkerke was uitstekend. Ik kreeg elke maand gedetailleerde informatie en de bezoeken verliepen vlot. Stephanie en Kelly waren mijn contactpersonen en ik ben tevreden over hen. Ze waren altijd bereikbaar.”

Van Sichem - kantoor Middelkerke, 03/02/24

“Super goeie ontvangst en service gekregen bij Caenen Middelkerke! We waren blij met de transparantie en communicatie doorheen de verkoop!”

Sebastien Desmet - Kantoor Middelkerke, 31/01/24

“Heel vlotte, snelle en eerlijke communicatie. Zeker aan te raden!”

Koen Van den Bossche - Kantoor Middelkerke, 25/01/24

“Vanaf eerste gesprek met Stephanie van kantoor Middelkerke (ondertekenen van mandaat) tot verkoop en akte bij notaris liep alles perfect en met de meeste zorg. Zeer open in communicatie,doch dit is zeer zeker ook van toepassing voor de andere bedienden, speciaal Kelly die ons dossier ter harte nam. Kortom een 10 op 10.”

Freddy L. - Kantoor Middelkerke, 22/01/24

“Heel fijne mensen! Staan altijd klaar om op al je vragen te antwoorden en te steunen waar en wanneer nodig! Dank jullie wel voor de goede samenwerking!”

Charlotte Van Malderen - Kantoor Middelkerke, 12/01/24

“Inge en Liselotte werden deze voormiddag aangenaam verrast door een geschenkje van 2 heel tevreden eigenaars uit de residentie The Classics (Beethoven) die hun eigendom verhuren via ons kantoor. Op het ingesloten briefje stond: " 2023, in dit jaar leerden we uw werk volledig kennen en waarderen. Op naar ... 2024! Fijne feestdagen vanwege Daniëlle & Guy."  - Bedankt voor de appreciatie!”

Daniëlle & Guy - Kantoor Middelkerke, 22/12/23

“Een eigenaar in residentie Chivas verraste onze collega's van Middelkerke deze morgen met een kleine attentie omdat hij heel tevreden was van de vlotte verkoop van zijn appartement.”

Freddy Lammens - Kantoor Middelkerke, 11/12/23

“Het was heel fijn om met jullie te mogen werken (professioneel). Ik hoop dat jullie nog veel panden mogen verkopen. Jullie zijn de best of the best, Kelly and Stephanie. Ik ken MIDDELKERKE heel goed , vanaf mijn 2,5 jaar kwam ik met mijn ouders naar zee (2 maanden), eerst in de Littoral en dan in de Lakme. Dorina & Michel Vanstalle”

Dorina & Michel - Kantoor Middelkerke, 29/11/23

“Wij verkochten recent ons appartement in Middelkerke samen met Stephanie. Een goede voorbereiding en vlotte communicatie tijdens de verkoopfase gaven ons weinig kopzorgen. Na de verkoop zorgden Stephanie en team voor de verdere afspraken met de nieuwe eigenaar alsook de afhandeling van de administratie na verkoop. Zeer goede ervaring met dit kantoor.”

Brecht Verheyen - kantoor Middelkerke, 23/11/23

“Van klantenservice gesproken. Een telecomprobleem gemeld in de voormiddag in mijn huurappartement, dag zelf al opgelost door Liselotte persoonlijk. Altijd even vriendelijk! In 2023 vinden wij dat toch een uitzonderlijke vorm van dienstbetoon, wat we tenzeerste waarderen van de dames van Caenen Middelkerke verhuur!”

Godfried Vandenameele - kantoor Middelkerke Verhuur, 04/10/23

“Bedankt Stephanie en Kelly voor de fijne en professionele samenwerking bij de verkoop van ons appartement. Blij dat we met jullie in zee zijn gegaan, we hadden er meteen een goed gevoel bij. Het vertrouwen werd niet beschaamd. Alles is heel vlot verlopen, waarvoor dank. Groetjes Georges en Ingrid”

Ingrid Andries - kantoor Middelkerke, 28/09/23

“We willen via deze weg Timothy en Stephanie danken voor de snelle en correcte verkoop van ons appartementje aan de kust. De vlotte afwerking van het dossier werd uitgevoerd door Kelly. Kortom : een fantastisch team dat duidelijk alle bekwaamheden heeft om een verkoop in goede banen te leiden. Dikke proficiat voor het ganse team van Caenen Middelkerke.”

Rina Jansen - Kantoor Middelkerke, 01/08/23

“Bij deze willen wij Stephanie en haar team Caenen Middelkerke hartelijk danken voor de professionele en vriendelijke hulp bij de verkoop van wat voor ons gedurende 40 jaar “de zee” was! ”

Marleen De Dobbeleer - Kantoor Middelkerke, 21/06/23

“Dag Stephanie, u heeft ons vanaf de eerste kennismaking overtuigd van uw uitgebreide kennis en ervaring om ons appartement aan u toe te vertrouwen. Uiteindelijk is het u ook gelukt om een koper te vinden en een deal af te sluiten. Proficiat en nogmaals bedankt voor de goeie en zeer vriendelijke samenwerking.”

Antoon Desutter - kantoor Middelkerke, 19/06/23

“Dank jewel Stephanie van kantoor Caenen Middelkerke voor de vriendelijke, vlotte en betrouwbare samenwerking. We hadden er vanbij het begin een goed gevoel bij om onze verkoop van tweede verblijf aan jullie team toe te vertouwen. Is bij deze nogmaals bevestigd. Groetjes Gino en Elsie”

Elsie Van Laethem - Kantoor Middelkerke, 17/06/23

“Dank je wel Stephanie en het team van Caenen Middelkerke voor de vlotte & vriendelijke service. Met vriendelijke groeten, Sandra.”

Sandra Dewilde - Kantoor Middelkerke, 16/06/23

“Bij deze nogmaals mijn dank aan kantoor Caenen Middelkerke voor de fantastische samenwerking voor de aankoop van de garage in de Duinenweg.”

Marc Rokegem - Kantoor Middelkerke, 25/05/23

“Deze morgen mochten onze collega's van Caenen Middelkerke verhuur deze mooie attentie in ontvangst nemen van een tevreden huurster :-) ...”

Yvonne - Kantoor Middelkerke, 30/03/23

“Hallo Stéphanie, hallo Kelly, ik maak gebruik van dit mailtje om jullie te bedanken voor jullie hulp en opvolging bij de verwerking van mijn dossier, 2 woorden om het korte contact die we hadden samen te vatten - Snelheid en Efficiëntie!
Een grote dankjewel. Zeer goede voortzetting aan jullie beiden.”

Danielle D. - Kantoor Middelkerke, 09/03/23

“Onze studio waar wij 21 jaar van hebben genoten is deze week verkocht door de zeer sympathieke ploeg van Caenen Middelkerke.
Ook met de kopers hebben wij een zeer goed gevoel bij , deze mensen gaan ook genieten van het zaligste terrasje.”

Rene Jochums - Kantoor Middelkerke, 24/02/23

“Goedemorgen Kelly, Graag willen wij jouw bedanken voor de uitleg over onze aankoop van een appartement residentie Odrada.  Ik zal het dan ook niet nalaten om steeds met grote bewondering over jou en Caenen te spreken ! Nogmaals een dikke DANK U WEL, en nog een fijne dag. Met vriendelijke groeten, Hilde en Guy”

Hilde en Guy - Kantoor Middelkerke, 23/02/23

“Altijd zeer tevreden geweest! Eveneens voor mijn verhuring!”

Rita Moyaert - Kantoor Middelkerke, 04/02/23

“Deze morgen kwam de nieuwe huurster op jaarbasis van een studio in Middelkerke langs met een kleine attentie voor de collega's.”

P.V. - Kantoor Middelkerke, 31/01/23

“Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u voor de fijne samenwerking en het leuke contact. Graag wensen wij u feestvolle kerstdagen en een gelukkig succesvol nieuwjaar.”

Ronny en Ruth Moons - Kantoor Middelkerke, 20/12/22

“Immo Caenen is voor ons geen onbekende. Toen we ons appartement in 1997 aankochten, waren zij direct bereid om het appartement te verhuren. Dat heeft een aantal jaren mooie resultaten opgeleverd. Toen we van mening waren dat we zelf ook mochten genieten hebben we de verhuring stop gezet. Dat heeft een aantal jaren geduurd. Omwille van de leeftijd hebben we beslist om het appartement te verkopen. Opnieuw gingen we aankloppen bij Caenen waar Stephanie ons alle mogelijkheden aanbood om te verkopen. De contacten rond schatting, onze voorgestelde verkoopprijs, de attesten die er nodig zijn, het stappenplan voor de notaris, kortom alles wat met verkoop te maken heeft, werd door het kantoor perfect uitgevoerd. De presentatie van het appartement was blijkbaar zo overtuigend dat er vrij snel een kandidaat-koper kwam aankloppen bij Caenen. Toen er aanvankelijk een voor ons te groot verschil was tussen aanbod en onze verkoopprijs, heeft Stephanie zo onderhandeld dat er vrij snel een akkoord was. We nemen met spijt afscheid van het appartement maar zijn blij dat Caenen die verkoop netjes heeft afgehandeld.”

Frans Teughels - Kantoor Middelkerke, 07/11/22

“Beste Caenen, Een oprechte dank voor de vlotte feilloze aangename samenwerking. Met ervaring is Caenen (verkoop, verhuur, syndic)  van A tot Z (professionaliteit tot klantenservice) een aanrader. Een dikke proficiat met een welgemeende 10 op 10. Met vriendelijke groet mw Dierickx ”

Dierickx - Kantoor Middelkerke, 30/10/22

“Bedankt Stephanie, van kantoor Caenen Middelkerke voor de zeer goede, professionele en correcte begeleiding bij de verkoop van onze Studio! Top hoe je ons begeleid hebt in de papier en keuringsmolen, en vooral voor de warme ontvangst! We kunnen met een goed gevoel ons “hoofdstuk Middelkerke” afsluiten.”

René Vermeersch - Kantoor Middelkerke, 07/10/22

“Dag Stephanie, de verhuis is definitief achter de rug en alles is vlot verlopen.
Voor de ruggesteun, voortreffelijke service en begeleiding, wil ik jou en het volledige team van Caenen oprecht danken.
Het prachtige appartement van Morgan laat mij sedert maandag een gevoel ervaren alsof ik eeuwig droom...het is een pareltje aan onze Belgische kust.
What a view ! ....en iedereen is vriendelijk in the building. ;) 
Ik wens jou nog een mooie nazomer en uiteraard ook voor jou en collega's een mooie succesvolle toekomst.
Zonnige groetjes. Vanwege Mevrouw Adam”

Mevr. Adam - Kantoor Middelkerke, 3/09/22

“Stephanie, als ik ook nog eens verhuis, maar eerlijk gezegd, liever niet, dan kom ik zonder enige twijfel terug aankloppen bij Caenen. Voor deze aangename samenwerking, duidelijke afspraken en glasheldere overeenkomsten, een welgemeende dikke dankjewel! Tot hoors en ziens. Groetjes Lieve.”

Lieve - Kantoor Middelkerke, 13/08/22

“Dhr. & mevr. Bordier verrasten onze collega's Inge en Liselotte met een leuke attentie voor de goede service voor het vast verhuren van hun appartement in Middelkerke in residentie Orly.”

Dhr. en Mevr. Bordier - kantoor Middelkerke, 09/07/22

“Aangename en correcte samenwerking met Stephanie en Kelly voor de verkoop van appartement en garage in Middelkerke. Proficiat toppers!”

Ilse De Ganck - Kantoor Middelkerke, 16/06/06

“Huis te koop in Schore/Middelkerke. Wie vindt de weg naar een dorpje, twee straten groot? Caenen Middelkerke toont jou de weg...en je vindt !

Drie-maal op rij, verkoop/verkoop/aankoop een groot succes. Met een bang hart opzoek naar de juiste kopers, maar met een drive en vakkennis en de professionele aanpak van alle werknemers van Caenen Middelkerke en Oostende, in geen tijd de verkoop en aankoop geregeld.

Dankjewel Stephanie en collega's voor de vlotte verkoop...steeds met 'mooie !' glimlach.
Dankjewel Morgan en collega's voor de begeleiding in mijn zoektocht naar een nieuwe thuis.

Nu verhuis nooit meer... alhoewel !...samen met Caenen is het zo gefixt !
Top team  ”

Lieve Adam - Kantoor Middelkerke & Oostende, 10/06/22

“Els en Hugo, de verkopers van appartement 0201 in residentie Melanie, te Middelkerke waren zo tevreden van het verkoopsteam in Middelkerke dat ze een geschenkje kwamen afgeven. De collega's gaan weer kunnen smullen. Bedankt voor het vertrouwen.”

Els en Hugo - Kantoor Middelkerke, 21/03/22

“Zeer bekwaam personeel dat luistert naar hun klanten. Aan te bevelen ”

Hugues Vanhelleputte - Kantoor Middelkerke, 02/03/22

“Serieus agentschap, zeer aardig en professioneel personeel, dat zeer goed Frans spreekt. Ook al heb ik mijn huur niet met hen afgesloten,  wilde ik getuigen van mijn positieve ervaring. Philippe”

Philippe Delmal - kantoor Middelkerke, 01/03/22

“Beste dames, mijn moeder en ik wensen u gezellige feestdagen en een zeer gelukkig en gezond 2022. Dank voor de fijne samenwerking en veel succes! Annemie Van Oostveldt - Louisa Nijs”

Annemie Van Oostveldt en Louisa Nijs - Kantoor Middelkerke, 17/01/22

“Zeer tevreden bij de aankoop van ons vissershuisje op de Oostendelaan te Middelkerke. Het huisje was gemeubeld en instapklaar. Timothy heeft ons hierbij erg goed en professioneel geholpen. Alle vragen werden snel beantwoord en de verkoop zelf werd zeer vlot, correct en vlug afgehandeld. Bedankt aan het team van Caenen en vooral aan Timothy. Wij gaan geen moment twijfelen moesten we jullie terug nodig hebben. Toppie. Dikke pluim. Intussen hebben we al genoten van ons vissershuisje.”

Franky Hoste - Kantoor Middelkerke, 05/01/22

“Zaterdag 27/11 kwam de koopster van de woning in de Duinenweg 255B onze medewerkers in kantoor Middelkerke verrassen met een leuke attentie. ”

Carine Herman - Kantoor Middelkerke, 27/11/21

“Deze morgen werden onze medewerkers van vakantieverhuur in kantoor Middelkerke verrast met een lekkere attentie van een eigenaar waarvan we haar garage verhuren op vakantiebasis. #Bedankt!”

Kantoor - Middelkerke, 19/11/21

“Zeer vlotte verkoop van ons appartement in Middelkerke door Stephanie Caenen, en een erg aangename communicatie.”

Geert De Laet - Kantoor Middelkerke, 15/11/21

“Wanneer je je als kandidaat-kopers op de vastgoedmarkt begeeft dan heb je als outsider nood aan begeleiding en ondersteuning van deskundigen. Die vonden we bij de Groep Caenen in Middelkerke. Nu we een viertal maanden verder zijn en ons dossier afgerond is, zijn we in eerste instantie Stephanie en ook Kelly dankbaar voor de vlotte en punctuele samenwerking die we samen met hen mochten ervaren. We waarderen de correcte en vriendelijke manier waarop we werden geholpen en durven hen dan ook voordragen aan iedereen.  Familie D. - Ieper”

Familie D. - kantoor Middelkerke, 16/10/20

“Beste Stephanie, bedankt voor je vriendelijke ontvangst. We hebben een supergoed gevoel! Fijn Weekend. Gr Joachim en Ellen”

Joachim en Ellen - Kantoor Middelkerke, 16/10/21

“Zeer tevreden over de professionele, correcte en vriendelijke aanpak bij de verkoop van de studio in Middelkerke.”

Inge Thys - Kantoor Middelkerke, 6/10/21

“Zeer tevreden van de service bij Caenen Middelkerke bij de verkoop van ons appartement . Wij hadden de eer in verbinding te staan met de dochter , Stephanie Caenen voor al onze vragen die steeds correct en vriendelijk beantwoordt werden ! Dikke aanrader !!!”

Steven Opsomer - Kantoor Middelkerke, 05/10/21

“Dank aan Stephanie Caenen, kantoor Middelkerke voor de professionaliteit en bereikbaarheid, en vooral oprechtheid, bij het kopen van onze studio te Middelkerke (Wimbledon). We zullen ervan genieten!”

Gabriella Conson - Kantoor Middelkerke, 29/09/21

“Beste Caenen, Hele fijne samenwerking met Kelly en Shaun van het kantoor te Middelkerke. Vanaf het eerste gesprek tot en met het afsluiten van ons dossier werden wij  steeds op een zeer vriendelijke, correcte en professionele manier begeleid, en kregen telkens onmiddellijk antwoord op onze vragen. Vriendelijke groeten, Familie Cleiren”

Familie Cleiren - Kantoor Middelkerke Verkoop,

“Beste Verhuur Caenen, Vooreerst wens ik jullie reeds te bedanken voor de uitstekend geleverde service gedurende het gehele jaar en het vele verhuren van mijn appartement in vakantieverhuur, ik raad jullie aan iedereen aan als verkoop- en verhuurbureau, topklasse.  aarom ook dat ik ook voor 2022 in zee wil gaan met jullie. Met vriendelijke groeten, Steven De Wit”

Steven De Wit - Kantoor Middelkerke Verhuur, 7/09/21

“Stephanie, zo wijs, jouw inzet omdat wij jouw aanpak, manier van omgaan met ons, jouw vakkennis, jouw mensenkennis enorm waarderen! Dank om ons aan dit mooie pand te helpen. Vandaar deze attentie. Geniet! Carine & Marnix.”

Carine & Marnix - Kantoor Middelkerke, 28/08/21

“Geweldige samenwerking met Shaun (kantoor Middelkerke). Correcte manier van werken.”

Jan - Coppens, 02/07/21

“Zeer vriendelijke en professionele samenwerking bij de verkoop van ons appartement. Alles mooi uitgewerkt en geregeld met de kopers van ons appartement. Bedankt Stephanie en Kelly - Kantoor Caenen Middelkerke !!!!!”

Jean-Paul - Knop, 21/06/21

“Beste Stephanie (Kantoor Middelkerke), Nogmaals dank voor uw inspanningen. Uw kantoor komt echt heel professioneel over! Chapeau ! ... Koper van Studio in Res. Vero-Karl.”

Luc - Pieters, 08/06/21

“Professioneel en niet gemakkelijk voor het personeel om te werken in deze Covid-tijden.”

Michele - Dupont, 09/05/21

“Onze verkoopster Stephanie, kantoor Caenen Middelkerke, vond dit SMS-je deze ochtend op haar telefoon ... "Dank voor de toch vlugge verkoop van ons appartement. Naar de toekomst toe zullen we zeker nog beroep doen op uw diensten. Dankbare groeten Raf en Hilde Verstraeten." Daarvoor doen we het!”

Raf en Hilde - Verstraeten, 30/04/21

“Beste Shaun, Nogmaals bedankt voor de correcte en duidelijke uitleg maandag ll.  Dit bewijst maar dat ik de goede makelaar heb gekozen en dat de recensies kloppen!
Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten Stefaan en Els Vanparys-Depoorter”

Stefaan en Els Vanparys-Depoorter - Kantoor Middelkerke, 31/01/21


Ik raad Caenen Middelkerke zeer serieus aan. Bedankt aan het team. mvg Gisèle Sint-Guillain”

Gisèle - Saintguillain, 05/10/19

Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar - Gregory Caenen BIV 201.696
Land van erkenning: België
o.t.v. BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Meer info:BIV-plichtenleer
Caenen Vastgoed NV - BE 0459 345 775
BA en borgstelling: NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)

 

Kantoor Middelkerke

Leopoldlaan 150
8430 Middelkerke

059 30 50 50
middelkerke@caenen.be

Openingsuren