Ik heb enkel goede herinneringen aan de samenwerking met Caenen

Frank Verberckt - Kantoor De Panne

"Met het telewerk door corona en groeiende kleinkinderen, zijn we op zoek naar een groter appartement. Niet voor onmiddellijk, maar we wilden ons huidige appartement al verkopen. Met die vraag stapten we naar Caenen. En eigenlijk hebben ze niet veel gedaan maar toch ook weer alles", getuigt Frank mysterieus.

"Ik heb met Lander en Liesbeth van Caenen in De Panne contact gehad. Het was een fantastische omgang met hen. Na het initiële contact, gingen we drie dagen later het contract tekenen. De zaterdag daarop was het appartement verkocht. Zo snel is het gegaan. Daarom dat ik zeg: ze hebben niks maar ook alles gedaan."

"Hoe ging dit zo snel?"

"Liesbeth kwam langs om verdere afspraken te maken en de verkoopargumenten op te lijsten. Toen ze het appartement zag, dacht ze aan een potentiële klant van haar. Een koper die diezelfde zaterdag een rondleiding kreeg in een ander appartement. Liesbeth vroeg me of het goed was dat ze de koper ook een rondleiding in ons appartement gaf, indien de eerste optie geen match was. Uiteraard was dat een goed idee. En een paar uur later was alles beklonken", vertelt Frank met de glimlach.

Als specialist aan de kust heeft Caenen een ruime database aan potentiële kopers. Daardoor kan het vinden van een geschikte kandidaat-koper opmerkelijk snel gaan. Voor Frank en zijn gezin haalden we niet veel van onze verkooptools boven. Geen advertenties, geen borden, geen foto’s. Enkel onze database en de snelle reflex van onze collega’s.

"Het was een korte doch intense samenwerking. Zowel mijn echtgenote als ikzelf zijn zeer tevreden. Hopelijk vinden we via Caenen ook een nieuw appartement!", besluit Frank.

Ook dat krijgen we zeker voor elkaar, Frank. Wil je net als Frank en zijn vrouw jouw appartement laten schatten en verkopen? Maak dan een afspraak in één van onze kantoren of contacteer ons via de website.

Wil ook jij een vlotte en eerlijke verkoop?

Contacteer ons team!

of vraag direct een gratis schatting aan