Caenen

Verkoop en verhuur van woningen , appartementen en investeringsvastgoed

Vraag uw gratis schatting aan.

Op zoek naar vastgoed te koop of te huur?

Ik wil kopen Ik wil huren Ik wil een vakantieverblijf huren

  Wat onze klanten zeggen

  “Beste Brent en crew , wij willen jullie heel erg bedanken voor de prima afhandeling van de verkoop van onze ondergrondse garage. We zijn heel erg tevreden over de onderlinge communicatie en de accuraatheid van handelen. Vorige week is alles afgehandeld bij de notaris en ondertussen is de som ook op onze rekening gestort. Wij wensen de crew van groep Caenen een succesvolle zomer en achteraf een deugddoende vakantie ! een vriendelijke groet Luc  en  Gina Vermote - Verschooten”

  Luc en Gina Vermote - kantoor Nieuwpoort, 23/06/22

  “Aangename en correcte samenwerking met Stephanie en Kelly voor de verkoop van appartement en garage in Middelkerke. Proficiat toppers!”

  Ilse De Ganck - Kantoor Middelkerke, 16/06/06

  “Koper: Bedankt voor de vlotte samenwerking, heel vriendelijke en toffe mensen. een Aanrader gr. Isabel
  // Verkopers: Bedankt voor de vlotte en aangename samenwerking! Steeds duidelijke communicatie en info, heel aangenaam. Gr. Barbel en Brecht”

  Isabel / Barbel & Brecht - Kantoor Oostkamp, 13/06/22

  “Verkopers: Bedankt voor de fijne samenwerking! We kijken uit naar de volgende samenwerking. Groetjes Ann & Johan // Kopers: Keyana, vanaf de eerste ontmoeting was je al een energieke / goedlachse dame die een babbel niet uit de weg ging. Wij willen je dan ook van harte bedanken! Robby & Lara”

  Ann & Johan / Robby & Lara - Kantoor Oostkamp, 11/06/22

  “Huis te koop in Schore/Middelkerke. Wie vindt de weg naar een dorpje, twee straten groot? Caenen Middelkerke toont jou de weg...en je vindt !

  Drie-maal op rij, verkoop/verkoop/aankoop een groot succes. Met een bang hart opzoek naar de juiste kopers, maar met een drive en vakkennis en de professionele aanpak van alle werknemers van Caenen Middelkerke en Oostende, in geen tijd de verkoop en aankoop geregeld.

  Dankjewel Stephanie en collega's voor de vlotte verkoop...steeds met 'mooie !' glimlach.
  Dankjewel Morgan en collega's voor de begeleiding in mijn zoektocht naar een nieuwe thuis.

  Nu verhuis nooit meer... alhoewel !...samen met Caenen is het zo gefixt !
  Top team  ”

  Lieve Adam - Kantoor Middelkerke & Oostende, 10/06/22

  “De aankoop van ons appartement werd professioneel en met heel veel kennis van zaken begeleid vanaf het eerste contact tot en met de akte en de overdracht van de sleutels. Bedankt Tommy!”

  Eric Vandekerckhove - Kantoor Oostduinkerke, 08/06/22

  “Wij zijn erg blij dat wij hebben samengewerkt met het agentschap van Caenen en meer bepaald met Mevr. Liesbeth Himpens, vanaf het bezoek tot de ondertekening verliep alles voortreffelijk!
  U kunt veel vertrouwen hebben in dit bureau.
  Dany P.”

  Danny P. - Kantoor De Panne, 07/06/22

  “De samenwerking met het kantoor Caenen Oostduinkerke bij de aankoop van onze studio in Oostduinkerke is uitstekend verlopen. Alles werd prima geregeld door Tommy. Hij was zeer vriendelijk, de mails werden dezelfde dag nog beantwoord en we werden steeds van alles op de hoogte gehouden. Hij heeft ons zelfs geholpen bij het aanvragen van een parkeerkaart 2de verblijf. Van harte bedankt om alles tot in de puntjes te regelen. Wim en Marleen Vande Walle-Vandaele”

  Wim Vande Walle - Kantoor Oostduinkerke, 06/06/22

  “Zeer dynamisch en toegankelijk team, correcte schatting met ervaringskundige toelichting, prompte info over de bezoeken en de kandidaat kopers en tenslotte degelijke begeleiding bij het behandelen van de verkoopovereenkomst.”

  Milles Raekelboom - Kantoor De Panne, 01/06/22

  “Jong, inventief & modern team in Caenen De Panne met een hart voor klanten. Proficiat, groetjes, Josette”

  Josette Verheyden - Kantoor De Panne, 31/05/22

  Uw vastgoed verkopen

  10 redenen om voor Caenen te kiezen

  Jouw immobiliën in goede handen bij Caenen

  Caenen is een groep van gedreven immomakelaars aan de kust en iets dieper in het binnenland, het hinterland. Met 12 immokantoren is Caenen sterk aanwezig aan de Belgische Kust. Daardoor kunnen we iedereen vlot helpen bij hun zoektocht.

  Of je nu immo wil kopen, huren, verkopen of verhuren, onze teams in de kantoren gaan je altijd van A tot Z gaan begeleiden. Geen vraag is hen teveel. Zoek gerust enkele van onze reviews! Ook wie op zoek is naar een leuke vakantie, helpen we graag verder. Onder vakantieverhuur vind je tal van panden voor een onvergetelijke vakantie aan de Belgische Kust.

  De verkoop van een appartement of het verkopen van een huis, heeft de meeste voeten in de aarde. Daar hebben we een duidelijk traject voor. Alles begint voor ons met een gratis schatting. Op basis van deze prijs, bepaald aan de hand van een heleboel parameters, zetten we een richtprijs. Uiteraard verloopt dit allemaal in samenspraak met jou, de verkoper.

  De populariteit van de kust is merkbaar, ook op de markt van de appartementen en huizen. Appartementen in Oostende, appartementen in Blankenberge en appartementen in Nieuwpoort gaan nog altijd vlot van de hand. In het hinterland zien we dan weer een vlotte verkoop van huizen in Oostkamp.

  Klanten op zoek naar een tweede verblijf aan zee, komen vaak uit bij nieuwbouwprojecten. Ook hier kan Caenen jou bij helpen. Met al snel meer dan 50 nieuwbouwprojecten op de teller, vind je bij Caenen een zeer ruim aanbod. Absoluut de moeite waard om te bekijken! Wie interesse heeft in een nieuwbouwproject aan zee, doet ook vaak beroep op ons voor de verkoop van zijn huis of de verkoop van zijn appartement. Dan beginnen we met een gratis schatting van het huis of laten we het appartement schatten. Op die manier ben je 100% ontzorgd.

  ...

  Blog

  Meer leesvoer

  Geniet van een vakantie aan zee met je hond aan de Belgische kust

  Vakantie aan zee met kind

  De leukste wandelingen aan de kust

  Wat zijn leuke activiteiten aan zee?