Openingsuren
Immokantoor
Oostkamp

Maandag 09:30 - 12:30 13:30 - 18:00 13:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 12:30 13:30 - 18:00 13:30 - 18:00
Woensdag Gesloten Gesloten Gesloten
Donderdag 09:30 - 12:30 13:30 - 18:00 13:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 12:30 13:30 - 18:00 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:30 13:30 - 18:00 13:30 - 18:00
Zondag Gesloten Gesloten Gesloten
Het kantoor is gesloten op Paasmaandag 1/04/24 - Dag van de arbeid 01/05/24 - Hemelvaartsdag 09/05/24 - Tweede Pinksterdag 20/05/24.

Locatie

Medewerkers

Heidi Pyfferoen

Bestuurder

BIV 504.352

Keyana De Cock

Inkoop - Verkoop

Vanessa Stael

Verkoop - Administratie

Contacteer ons

Reservatie:

* Velden verplicht

Wat onze klanten zeggen

“Kopers: Dankjewel Keyana voor de vlotte verkoop en aankoop. Zo'n positieve en enthousiaste verkoopster hebben we zelden meegemaakt! Wie weer komen we elkaar nog eens tegen bij een volgende verkoop!! C. Maes // Verkopers: Top afhandeling door een zeer enthousiaste en aimabel team! Zeer vlotte en correcte afhandeling van de zaak!”

kopers en verkopers M. Van Vlaanderenstraat Sint-Kruis - Kantoor Oostkamp, 08/05/24

“Verkopers: Keyana heeft een vlotte babbel, heeft ons heel goed begeleid binnen de verkoop van onze woning. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking. M.Pollet // Kopers: Met veel enthousiasme liet Keyana me de woning zien. Door haar vlotte babbel en uitleg besliste ik al snel om nog eens terug te keren en besliste ik om de woning aan te kopen. Bedankt alvast voor de aangename samenwerking! S. Meeuwesen”

Verkopers en kopers - Torhoutsestraat Ruddervoorde - Kantoor Oostkamp, 06/05/24

“Ik ben zeer tevreden over de verkoop van mijn appartement. Een correcte schatting en een vlotte verkoop zijn echt de sleutel tot een succesvolle vastgoedtransactie. Het lijkt erop dat Vastgoed Caenen, met Keyana en Vanessa aan het roer, uitstekend werk hebben geleverd om mij te helpen. Het is altijd fijn om te weten dat een verkoop in goede handen is tijdens zo'n belangrijke fase.”

Luc Van Cleven - Kantoor Oostkamp, 15/04/24

“Dankjewel Keyana, voor het leuke bezoek, de goeie uitleg en je enthousiasme. We voelden ons heel erg op ons gemak. Het is een job die voor jou weggelegd is. Dankjewel en vele groetjes. Helena & Jordy”

Helena & Jordy - Kantoor Oostkamp, 27/03/24

“Bedankt Keyana, voor alle steun, alle zorg, voor de zoektocht naar de ideale kopers voor ons huisje. Voor ons keer op keer toch gerust te stellen en goed gevoel te geven met jullie samenwerking. Heel erg bedankt en misschien tot ooit.”

Steven & Abigail - Kantoor Oostkamp, 26/03/24

“Dank je Keyana (kantoor Oostkamp) om ons te helpen met onze eerste aankoop. We voelden ons echt op onze gemak met jou en dat we terecht bij jou konden gaan met al onze vragen en dat steeds positief & enthousiast  jouw hulp aanbood. Vele groetjes Chris, Conan & Alissa”

Chris, Conan & Alissa - Kantoor Oostkamp, 25/01/24

“Immo Caenen hielp ons perfect bij de aankoop van ons droomhuis en de verkoop van onze eigen woning. We kregen er als klant het gevoel de enige klant te zijn (terwijl dat absoluut niet het geval is). Keyana en Vanessa zijn steevast bereikbaar en geen vraag is hen te veel.  We mochten een correcte, vriendelijke en eerlijke communicatie van hen ervaren. Ze gaan zeer amicaal doch professioneel om met het clienteel, weten wat je als koper/verkoper van hen verwacht en spelen daar naadloos op in. Dat geeft een zeer rustgevend gevoel in de toch wel stresserende momenten die vastgoedswitches met zich meebrengen. Een topteam! Bedankt voor alles!”

Ru Taill - Kantoor Oostkamp, 28/11/23

“Dank je wel Keyana, voor je spontaniteit en vriendelijkheid! Door je professionele uitleg en je eerlijke omgang hebben wij ons knus huisje gevonden! Je bent een topper! Mieke en Frederic”

Mieke en Frederic - Kantoor Oostkamp, 20/11/23

“Keyana, Bedankt voor de hulp van de verkoop van ons huis. Je enthousiasme was aanstekelijk! Liefs Thomas & Jolien”

Thomas & Jolien - Kantoor Oostkamp, 04/11/23

“Een grote dankjewel voor de hulp met de aankoop van ons droomhuis! Jullie aanpak en eerlijke communicatie zorgden voor een aangename ervaring. ”

Ruben & Silke - Kantoor Oostkamp, 23/10/23

“Mijn speciale dank aan Keyana om de compromis nog heel snel af te handelen na alle problematiek met het huis. Bij elke vraag direct antwoord via sms of mail. Toppie! Groetjes Ilse”

Ilse - kantoor Oostkamp, 25/09/23

“Zeer vlotte alsook vriendelijke medewerkers. Ik kreeg altijd op een uurtje (zelf soms korter) tijd antwoord op men vragen.”

Glenn Dhooghe - kantoor Oostkamp, 09/07/23

“Bedankt aan Keyana (Kantoor Oostkamp) voor de altijd vlotte en spontane samenwerking. Fijn dat alles altijd met een lach en babbel gebeurde. We hadden van in het begin een heel erg goed gevoel. De verkoop liep super vlot. Bedankt!”

Jeroen & Nel - Kantoor Oostkamp, 22/04/23

“Keyana van kantoor Caenen Oostkamp is een super lieve makelaar met super veel geduld, die luistert naar wat je zoekt . Wij vonden ons droomhuis dankzij haar, waar voor dank .”

Sandra Van Groenendael - Kantoor Oostkamp, 08/04/23

“Een vlotte kennismaking leidde tot een aanvaardbare schatting en snelle verkoop, wat uiteindelijk de bedoeling was. Goede communicatie, aangename verstandhouding. Prima!”

Stefaan Ide - Kantoor Oostkamp, 13/03/23

“Bedankt voor de vlotte en vriendelijke samenwerking alsook de snelle afhandeling van het verkoopdossier. ”

Gilberte - Eric - Kantoor Oostkamp, 06/03/23

“Caenen Oostkamp, bedankt voor de vriendelijke en professionele opvolging van onze aankoop.”

Barbara en Mariusz - Kantoor Oostkamp, 06/03/23

“Beste Keyana, Bedankt voor de vlotte en leuke samenwerking bij de aankoop van ons 1ste huis! Zeker een aanrader. Vanwege Laura, Davy & Jules.”

Laura en Davy - Kantoor Oostkamp, 06/02/23

“VERKOPERS: "Beste Keyana & Collega's, we houden eraan jullie te bedanken voor de vlotte afhandeling van de verkoop van onze woning in Waardamme. Proficiat aan jullie team voor jullie inzet & professionele ingesteldheid, vanwege Peter en Greta" - KOPERS: "Dank je wel voor de goeie opvolging, de goeie babbel & de lekkere koffie! Kortom, een zeer goede ervaring! Jan & Els"”

Peter en Greta - Kantoor Oostkamp, 19/11/22

“Beste Keyana en Vanessa, Bedankt voor de hulp bij het aankopen van ons eerste huis !!! Groetjes Jonathan & Paula”

Jonathan & Paula - Kantoor Oostkamp, 04/11/22

“Het verhaal van ons startte op de opendeurdag, niet verwacht een klik te krijgen met eender welk huis, maar dit was wél het geval! Keyana had dit ook door, door de vele "amai's" die vielen. Zeer aangename rondleiding gekregen waarop al onze vragen beantwoord werden. Alvast bedankt voor de vlotte, zeer professionele rondleiding van ons droomhuis. Veel groetjes, Maxim en Jessica”

Maxim & Jessica - Kantoor Oostkamp, 28/10/22

“Recent mijn huis verkocht en heel tevreden over de professionele aanpak van Immo Caenen te Oostkamp.
Het was bijzonder aangenaam samenwerken met de heel enthousiaste en immer opgewekte verkoopster, Keyana.
Ik apprecieerde vooral ook de continue communicatie en de bereikbaarheid. Bedankt Heidi, Keyana en Vanessa.
Jullie zijn een pracht team.”

Jan Vandenbulcke - Kantoor Oostkamp, 04/10/22

“Weer of geen weer ... onze makelaar Keyana hangt haar klevers verkocht op !!!! Review klant: Bedankt voor de vlotte samenwerking, duidelijke communicatie en bereikbaarheid. Succesvolle samenwerking. Klaas en Manon”

Klaas en Manon - Kantoor Oostkamp, 27/09/22

“Top team, top service! Altijd zeer professioneel,  ...”

Ronald Geneyn - Kantoor Oostkamp, 28/08/22

“Wij kwamen voor de verkoop van het huis van onze ouders als bij toeval bij Keyana van Caenen in Oostkamp terecht. Hoewel wij aanvankelijk van plan waren om de verkoop zelf in handen te nemen met de notaris wilden we toch nog naar het aanbod van Keyana luisteren. Ondanks dat de woning door een onafhankelijk en erkend vastgoedexpert geschat werd, was zij er van overtuigd dat wij de vraagprijs een stuk hoger konden stellen ! Op de één of andere manier bleef zij ons overtuigen, met veel enthousiasme en doorzetting, en wat een geluk ! Binnen enkele weken hapten de juiste kandidaat kopers toe, met een bod dat onze verwachtingen meer dan oversteeg. Ook het administratieve luik (opvraging documenten, attesten, richtlijnen) werd perfect in handen genomen door het kantoor en opgevolgd, inclusief de contacten met de notaris. Een geruststelling dat je dit als verkoper uit handen kunt geven. Bedankt Caenen Oostkamp voor een mooie en succesvolle samenwerking. S. en L. Decomble Zedelgem”

S. en L. Decomble - Kantoor Oostkamp, 19/07/22

“Na heel wat problemen met een ander vastgoedkantoor schakelde ik Caenen in. Ik vind het een hele dikke duim waard, dat alles zo rap en prima opgelost werd. Proficiat, voor jullie inzet, zeker een extra'tje voor Keyana. Ook aan Vanessa voor alle vele papiergedoe! Heidi, je mag trots zijn op je team! Lieve groeten en dank, Heidi Gekiere.”

Heidi Gekiere - Kantoor Oostkamp, 14/07/22

“Eigenaars Sportstraat: Bedankt voor al je werk Keyana en je uitleg over alles. Ik zou geen ander willen. Dank u. - Kopers Sportstraat: Bedankt voor de vlotte samenwerking, jullie zijn toffe en vriendelijke mensen! Jennie & Kevin”

Verkoop sportstraat - Ruddervoorde - Kantoor Oostkamp, 04/07/22

“Zeer aangename kennismaking en rondleiding in de woning door Keyana. Vlot contact en stond steeds klaar voor de vele gestelde vragen. Ook een dikke pluim voor het vlot afhandelen van het papierwerk door Vanessa. En niet te vergeten, Heidi is een echte top dame. Caenen Oostkamp is een echte aanrader!”

Bert Dejonghe - Kantoor Oostkamp, 02/07/22

“Bedankt voor de leuke & vlotte samenwerking! Shana & Olivier”

Shana & Olivier - Kantoor Oostkamp, 01/07/22

“Koper: Bedankt voor de vlotte samenwerking, heel vriendelijke en toffe mensen. een Aanrader gr. Isabel
// Verkopers: Bedankt voor de vlotte en aangename samenwerking! Steeds duidelijke communicatie en info, heel aangenaam. Gr. Barbel en Brecht”

Isabel / Barbel & Brecht - Kantoor Oostkamp, 13/06/22

“Verkopers: Bedankt voor de fijne samenwerking! We kijken uit naar de volgende samenwerking. Groetjes Ann & Johan // Kopers: Keyana, vanaf de eerste ontmoeting was je al een energieke / goedlachse dame die een babbel niet uit de weg ging. Wij willen je dan ook van harte bedanken! Robby & Lara”

Ann & Johan / Robby & Lara - Kantoor Oostkamp, 11/06/22

“Een dikke proficiat aan kantoor Oostkamp voor de goede samenwerking. Dankjewel :-) vanwege Hedwig en Nico (Kopers woning Zedelgemsestraat in Ruddervoorde)”

Hedwig & Nico - Kantoor Oostkamp, 19/05/22

“Verkopers: Zeer tevreden over de samenwerking met Davy, staat dichtt bij koper en verkoper. Eerlijk duurt het langst. Normaal is uitzonderlijk als verkoper van vastgoed maar dat is Davy wel. Bedankt! - Kopers: Vlotte & snelle samenwerking met een warme, spontane toets! Heel persoonlijk, met duidelijke communicatie, vriendelijk bedankt.”

Woning Kortrijkstraat 466 Ruddervoorde - kantoor Oostkamp, 18/02/22

“Zeer positieve ervaring met zowel de nieuwe aankoop als de verkoop van onze woning te Assebroek. Goede communicatie en afspraken. Keyana en Vanessa, jullie zijn een topteam met veel inzet en enthousiasme!”

Caroline Delrue - Kantoor Oostkamp, 24/01/22

“Heel vlotte en correcte samenwerking. De communicatie ging heel open en eerlijk. De rondleiding was heel helder, gemoedelijk en zeer vlot en flexibel geregeld. Bij een onduidelijkheid in de oude notariële documenten hebben jullie al het mogelijke gedaan om het uit te zoeken voor ons en alles duidelijk uit te leggen en te communiceren. Heel erg bedankt! Ilse en Sofie (kopers woning Rustoordstraat - Oostkamp)”

Ilse en Sofie - Kantoor Oostkamp, 22/01/22

“Vlotte communicatie, behulpzaam en oplossingsgericht! We appreciëren de aangename samenwerking met Keyana en Vanessa die ons super goed hebben begeleid in de aankoop van onze nieuwe thuis! Dank u vastgoed Caenen!”

Ilse Van Oyen - kantoor Oostkamp, 21/01/22

“Positieve energie, grenzeloze en onuitputtelijke doorzetting! Bedankt voor de fantastische samenwerking! Top Kantoor !”

Verkoop woning Vossenstreert - Assebroek - Kantoor Oostkamp, 18/01/22

“Verkopers: Vlotte samenwerking, vriendelijke, behulpzame mensen, dikke pluim. Jullie verdienen Sterren - Kopers: Dank je wel voor de fijne samenwerking, je vriendelijk personeel en de goede afspraken.”

Kantoor - Oostkamp, 08/01/22

“Verkoop woning Wagnerstraat te Assebroek - Kopers: Een eerste kennismaking die zeer vlot verlopen is. Alle vragen snel beantwoord. Bedankt David - Verkopers: Wij zijn zeer tevreden van Caenen, ze hebben dat zeer goed gedaan en met de glimlach. Familie Dobbels-Verhoye  ”

Kopers & Verkopers - kantoor Oostkamp, 03/01/22

“VERKOPERS: "Mooie en vlotte samenwerking bij de verkoop van het huis in Sint-Michiels. Patrick & Philippe." KOPERS: " Zeer goed contact, vlotte verkoop en zeer vriendelijke medewerkers. Dank aan Keyana voor haar onbeperkte inzet. Karin"”

Patrick & Philippe - Karin - Kantoor Oostkamp, 23/12/21

“Beter direct met deze immo begonnen, heel snel verkocht. (Joey, Kevin, Jordi) - Davy, top communicatie, niets is teveel gevraagd, eerlijk, direct, vriendelijk, ... Top Verkoper! Rap verkocht, thanks voor de goede service! Aanrader - Shari”

Shari, Joey, Jordy, Kevin - Kantoor Oostkamp, 21/12/21

“Deze week lieten verschillende kopers en verkopers een berichtje na in het kantoor van Oostkamp. - Davy, Een dikke pluim voor de vlotte en aangename samenwerking vanwege Johan & Jacques Coopman - - Top service, een gevestigde waarde in Oostkamp, zeker een aanrader vanwege Parsa Renobrickx -”

Kantoor - Oostkamp, 26/11/21

“Keyana, Super bedankt voor de goede zorgen bij de verkoop van ons huis. Bedankt, Jeannine & Dirk (Woning Vossensteert Sint-Kruis)”

Jeaninne & Dirk - Kantoor Oostkamp, 22/11/21

“Keyana, Het Bizobike Team dankt u voor de uitstekende opvolging en afhandeling van het pand die de nieuwe deur opent naar een uniek avontuur.”

Bjorn, Christophe, Michel - Kantoor Oostkamp, 08/11/21

“Keyana, Dank u voor je goede inzet. Wij zijn beiden tevreden, de afhandeling is op zijn beroeps goed behandeld. - Verkopers woning Guide Gezellelaan te Brugge”

Trees & Thierry Deridder - Kantoor Oostkamp, 16/10/21

“Keyana, hartelijk dank voor de uitstekende samenwerking en de flexibiliteit bij de verkoop van de woning in de Guide Gezellelaan in Brugge.”

Karel Piers - Kantoor Oostkamp, 16/10/21

“Davy en Vanessa, Bedankt voor de goede samenwerking en de vlotte afhandeling van onze droomgrond in de Kaleshoek te Ruddervoorde. We zijn zeer gelukkig! Vanessa & Bart”

Vanessa & Bert - Kantoor Oostkamp, 01/10/21

“@Keyana - Kantoor Oostkamp: Super gedaan: vlot, vriendelijk, correct zowel naar koper en verkoper. Proficiat en welgemeende DANK! Caroline & Wilfried. P.S.: Bedankt kopers voor de mooie bloemen.”

Caroline & Wilfried - Caenen Oostkamp, 03/09/21

“Bedankt Davy, Na jaren zoeken naar ons droomhuis heeft immo caenen die verwezenlijkt waarvoor grote dank! Sarah & Wesley. (Kopers woning Nieuwstraat te Hertsberge.)”

Sarah & Wesley - Kantoor Oostkamp, 22/08/21

“Super goede service en een mooi onthaal! vanwege Leonore & Jonathan (Kopers woning Wastinestraat in Hertsberge.)”

Leonore en Jonathan - Kantoor Oostkamp, 12/8/21

“Davy, Hartelijk bedankt voor enthousiasme. De samenwerking verliep zeer vlot & aangenaam! Met vriendelijke groeten Valérie & Kevin (verkopers wonig Wastinestraat in Hertsberge)”

Valérie & Kevin - Kantoor Oostkamp, 12/08/21

“Keyana (kantoor Oostkamp); vanaf de binnenkomst bij de huisbezichtiging, werden we verwelkomd door een oprechte lach & professionele uitleg. Ook daarna was het een plezier op samente werken met jou. Enorm aangename combinatie van professionaliteit, authenticiteit & humor! Keyana: Een topper! Alles is perfect verlopen! Kennis van zaken met heerlijke humor en enthousiasme! Ik zou hier elke week een huis kopen. Vanwege Elke & Jeffrey (Kopers woning Van Maerlantstraat, Oostkamp)”

Elke & Jeffrey - Kantoor Oostkamp, 17/07/21

“@Davy - Kantoor Oostkamp: We zijn zeer tevreden over de aanpak en effort dat er ingestoken geweest is. Veel vragen van ons zijn gevraagd en met tevredenheid goed beantwoord. We zijn dan ook van plan jullie immokantoor toekomstgericht te promoten aan al wie in deze situatie terecht komt. ;-) vanwege Bjorn & Tania (Kopers Kortrijksestraat te Ruddervoorde)”

Bjorn en Tania - Kantoor Oostkamp, 16/07/21

“Het is super om met zo'n spontaan en enthousiast iemand te mogen kopen en verkopen! Heel erg bedankt Keyana (Kantoor Oostkamp) - Elke & Matthias (Verkopers woning Assebroek)”

Elke & Matthias - Kantoor Oostkamp, 09/07/21

“@Keyana - Kantoor Oostkamp: Jouw enthousiasme sprak ons aan. De manier hoe je met kinderen omgaat is top! Je bleef gedurende ons bezoek, mondeling & schriftelijk in contact, zeer vriendelijk! Doe zo verder! Fam. Mattan. (Kopers woning Assebroek)”

Familie - Mattan, 09/07/21

“Verkopers: Het was fijn samenwerken met jullie! Zoveel spantaniteit! Dank voor de vlotte verkoop van ons huis! vanwege Nadia & Tim Kopers: Bedankt voor de vlotte samenwerking! vanwege Brian”

Kantoor - Oostkamp, 02/06/21

“Kopers: Een super vriendelijke en correcte behandeling! Verkopers: .... We zijn heel tevreden over jullie ... maar dan in het chinees ;-)”

Kantoor - Oostkamp, 25/05/21

“Super bedankt voor de goede samenwerking en de vlotte verkoop. Een krak in je vak Keyana! Top !!! Na zo lang wachten (bij andere makelaars) eindelijk resultaat, super!  ”

Kantoor - Oostkamp, 25/05/21

“Kopers: Bedankt voor de vriendelijke en aangename samenwerking en bedankt voor het aangename bezoek aan de woning! Verkopers: Bedankt voor de verkoop van de woning te Ruddervoorde. Doe zo verder.”

Kantoor - Oostkamp, 25/05/21

“Ik ben aangenaam verrast door de spontaniteit en de professionele aanpak van Keyana. Ook al was het kijkmoment net voorbij, toch heb ik nog de kans gekregen om het huis te bekijken en een bod te doen! Dikke Merci, Katrien.”

Katrien - Kantoor Oostkamp, 16/04/21

“Een hele aangename ervaring om met het kantoor Caenen samen te werken! Keyana is een heel vlotte verkoopster! Super tevreden! Doe zo voort ! Groetjes Nancy De Baene”

Nancy - De Baene, 31/03/21

“Super bedankt voor de vlotte verkoop van ons huisje. Zeer tevreden van onze enthousiaste verkoopster Keyana en uiteraard de rest van het Caenen Team! Annelijn en Nino”

Annelijn & Nino - Kantoor Oostkamp, 31/03/21

“Dank je wel voor de geleverde service, de vlotte communicatie en telkens het aangename onthaal bij de verkoop van ons huis (Speienstraat - Ruddervoorde). - Anja”

Anja - Kantoor Oostkamp, 06/03/21

“VERKOCHT OP EERSTE BEZOEKDAG! Woning Pieter Paul Rubensstraat 12 - Oostkamp"
“Bedankt voor de vlotte verkoop en toffe samenwerging - verkopers -"
“Bedankt voor de vriendelijke ontvangst en uitgebreide uitleg bij deze aankoop – kopers -”

Kantoor - Oostkamp, 05/03/21

“Kantoor Oostkamp: Verkoop erg vlot en professioneel verlopen, behulpzaam met dossier en zeer volledig afgewerkt, goede opvolging en service. Van harte dan aan het ganse team! Vanwege Yves Carton”

Yves - Carton, 05/03/21

“Bedankt voor de (weeral) vlotte samenwerking ! Veerle en Eddy”

Veerle & Eddy - Kantoor Oostkamp, 26/01/21

“Heidi, Tessa & Vanessa, Bedankt  voor de vlotte verkoop en samenwerking. Jullie zijn een super team! Nog veel succes met jullie kantoor! Dankjewel FDS”

FDS - Kantoor Oostkamp, 18/12/20

“Prima team en super professioneel behandeld, Chrétienne !”

Chrétienne - Schautteet Ruddervoorde, 30/11/20

“Wij blikken met grote tevredenheid terug op de aankoop van de woning voor Ward. De info die wij op voorhand kregen was correct en de afhandeling verliep heel vlot. Wij zijn uiterst tevreden! Dirk, Ward en Dominique ---- Bedankt voor de vlotte verkoop, content over de samenwerking. Nadine

 
 

Dirk en Dominique - Nadine, 19-10-20

“Dank u voor de snelle en vlotte verkopp van mijn woning. Zeer tevreden over de aangename samenwerking. Loïc Holvoet
Wij kochten onze droomwoning via jullie ! Dankjewel ! Sarah & Dominique”

Loïc Holvoet - Sarah en Dominique, 13/10/20

“Met een gerust gemoed en zeer tevreden over de inzet van de Groep Caenen, inzonderheid hun zeer oplettende en aangename manier van samenwerking, stelde ons zeer tevreden. Rik&Jeanine”

Rik en Jeanine - Kantoor Oostkamp, 19/09/20

“Wij zijn heel tevreden met de verkoop van ons prachtig appartement. Jullie zijn een topteam. Veel Dank Rudy & Veronique”

Rudy en Veronique - Kantoor Oostkamp, 21/09/20

“Bedankt voor de assistentie bij onze zoektocht naar ons droomhuis. Het was verfrissend om met correcte mensen samen te werken die een open en eerlijke communicatie als kernwoorden hebben in plaats van de vlotte praatjesmakers die vaak geassoscieerd worden met de immowereld. PS.: bij een volgend plaatsbezoek rekening houden om je niet meer buiten te sluiten :-) ... Vanwege Thomas en Annelore”

Annelore & - Thomas, 12/09/20

“Bedankt voor de goed service. Een vlotte en begripvolle communicatie. Een luisterend oor en steeds bereikbaar. Tamara is een toppertje! Vanwege Nina & Elke”

Nina en - Elke, 01/08/2020

“Hartelijk bedankt voor de vele vele, vélé bezoeken, berichtjes, telefoontjes en andere en om uiteindelijk ons huis te kunnen verkopen! Heel blij om zo de vakantie te kunnen ingaan! Vriendelijke groetjes Michelle & Nicholas.”

Michelle en Nicolas - Kantoor Oostkamp, 04/07/20

“Beste Vanessa, Hartelijk dank voor alles die je bewerkstelden om de akte voor 01/01/20 te laten verlijden. Voor ons betekent dit de start van onze toekomst. Bedankt om hiervoor uw uiterste best te hebben gedaan. We houden aan Caenen een zeer goede ervaring over!! Bedankt voor alles. mvg Brecht / John”

Brecht - John, 01/01/2020

“Heel erg bedankt voor de supervlotte verkoop van onze woning! Veel succes met je verdere carrière! De snoepjes werden heel goed onthaald door de kinderen :-) Hartelijke groeten, Stefaan & Lies”

Stefaan en - Lies, 29/06/20

“Bedankt om ons op het laatste moment er toch nog bij te nemen voor het bezoek! Zo hebben we ons huis gevonden. Veel succes & misschien tot ziens in Zwevezele! Groetjes Sam & Barbara & Paco”

Sam en - Barbara, 29/06/20

“Beste, Dank voor de heel vlotte samenwerking, we zijn heel heel tevreden - Vanwege Rosé & Christine Beste Heidi team, bedankt voor de snelle en goede afloop van ons dossier - Vanwege Marilyn & Freddy”

Rosé & Christine - Marilyn & Freddy, 23/06/20

“Een huis kopen, een nieuwe toekomst, samenleven en beleven. Liefhebben, werken, feesten, dromen, ... Vooral gelukkig zijn, da's het plan. Dank aan Tamara en het team. Vanwege Rik”

Rik & Karen - Stefaan & Frida, 21/06/2020

“Uitstekende en correcte makelaar met kennis van zaken en persoonlijke benadering. Vanaf het eerste contact met kantoor Oostkamp zat het goed.”

Georges - Vandevelde, 17/02/20

“Beste Vanessa & Tamara,   Bedankt voor de goede service en de heel vlotte verkoop. Zeer tevreden over de hulp en de professionaliteit. We zijn voor 100% tevreden en hopen op een verdere goede samenwerking. Peter & Chantal”

Peter & Chantal - , 18/10/19

“Beste Vanessa, super bedankt voor wat je voor me gedaan hebt! Zonder je gedrevenheid en professionalisme hadden we dit project nooit op zo'n termijn rondgekregen. Je vriendelijkheid en stiptheid zullen me bijblijven. Hopelijk blijf je altijd je gedrevenheid houden en kunnen we in de toekomst samen nog iets doen. Nogmaals dank.”

kantoor - Oostkamp, 04/10/19

“Een welgemeende DANK aan Vanessa, voor het vertrouwen, de hulp, alle duidelijke uitleg, steeds vriendelijk ... en chapeau naar mezelf toe, "om mij over de streep te trekken en te overtuigen, (PS: Normaal lukt dit weinig mensen) Nogmaals dank, lieve groeten, Heidi Gekiere en mijn echtgenoot Geert Buyse.”

Heidi - Gekiere, 23/09/2019

“Heel erg bedankt voor de vlotte en uiterst professionele aanpak. Alain Smelle / Jacky Debaere”

Alain - Jacky - Smelle Debaere, 19/09/2019

“Hartelijk dank voor de goede diensten en voor de snelle en vlotte afhandeling van het dossier ... (Eigenaar) Bedankt  voor de medewerking om onze droom te realiseren, toffe samenwerking. (Koper)”

Christelle - Daems, 30/08/19

“Een welgemeende dank voor de professionele behandeling van de verkoop. Alles was af  tot in de puntjes en werd correct opgenomen. Peter & Sofie Moens”

Peter & Sofie - Moens, 03/08/19

“Bedankt team Caenen voor de vlotte verkoop van de boerderij. Het was een zeer complex dossier! Met dank aan Vanessa om ons daar altijd heel goed voor in te lichten. Bedankt voor alles. Christine Spriet”

Christine - Spriet, 29/07/19

Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar - Heidi Pyfferoen BIV 504.352
Land van erkenning: België
o.t.v. BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Meer info: BIV-plichtenleer
Immo Newport BV- BE 0447 331 930
BA en borgstelling: NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)

Kantoor Oostkamp

Kapellestraat 24
8020 Oostkamp

050 66 12 12
oostkamp@caenen.be

Openingsuren