Sophie van Caenen in Oostduinkerke heeft alles en meer gedaan wat ze moest doen

Dirk Provoost & Jacqueline Onderdonck - ​​Kantoor Oostduinkerke

"Sophie van Caenen in Oostduinkerke heeft alles en meer gedaan wat ze moest doen. Hoewel Caenen standaard niet per opbod werkt, willigde ze toch mijn verlangen in”, zegt Dirk Provoost. Dirk en zijn vrouw Jacqueline verkochten hun woning met Caenen. Tot grote tevredenheid van het koppel.

"Dankzij een correcte schatting verliep de verkoop erg vlot. Ik had al wat mijn huiswerk gemaakt en in tegenstelling tot andere immokantoren, vonden we elkaar onmiddellijk in de voorgestelde prijsvork", gaat Dirk verder. "Doorheen gans het verkoopproces bleven we vlot, open en eerlijk met elkaar communiceren. Over alles gaf ze haar eerlijke, ongezouten mening, iets wat we beiden apprecieerden."

"Open, eerlijk en zonder tralala"

Met de verkoop van de eigendom van Dirk en Jacqueline komt een eind aan een lang verhaal. Tot zesmaal toe, probeerden ze met andere makelaars hun woning te verkopen. "Ze startten met een veel te hoge prijs, ik had het hen op voorhand gezegd", aldus Dirk. "We waren zeker van een goede woning: de ligging is top, de oriëntatie ook, volledig gerenoveerd en op amper 20 minuten wandelen van de kustlijn. Ik wist wat ik er voor wilde."

"Sophie onderhandelde erg sterk. Ze hielden de absolute troeven wat achter de hand en speelde die op het juiste moment. Nog even werd gedebatteerd over de prijs, maar ook toen toonde ze zich van haar beste kant. Het vertrouwen in Caenen en Sophie groeide voortdurend".

"Geloof in immomakelaars was weg"

"Heel eerlijk: na al die vorige pogingen was ons geloof in immokantoren wat weg. Maar Caenen bewees ons het tegendeel. Sterk als je een verkoop kan sluiten op de bezoekdag. Zo sterk dat we volop reclame maken voor Caenen. Een buurman zal ook in zee gaan met jullie."

Het verhaal van Dirk en Jacqueline begon tijdens een wandeling. Per toeval passeerden ze langs een Caenen-kantoor en raakten aan de praat.

Wil jij ook je woning of appartement verkopen? Zonder tralala en aan de juiste prijs? Dan is Caenen er voor jou. Je kan binnenspringen bij één van onze 12 kantoren langsheen de kust of contacteer ons via de site. Net zoals voor Dirk en Jacqueline, halen we ook graag voor jou het onderste uit de kan.

Wil ook jij een vlotte en eerlijke verkoop?

Contacteer ons team!

of vraag direct een gratis schatting aan