Ik kan heel kantoor Caenen De Panne een absolute pluim geven

Johan Fierens - Kantoor De Panne

"Ik kan heel kantoor De Panne een absolute pluim geven. Iedereen in het kantoor heeft zijn eigen taak. Een absolute geoliede machine waarmee het fijn samenwerken is", vertelt Johan Fierens ons. "Lander, verantwoordelijk voor de inkoop, deed zijn werk fantastisch. Daarna verzamelde Keicha alle documenten zoals het EPC en zo. Dat verliep ook alweer erg vlot. Daar ben ik dus ook heel tevreden van."

"Vervolgens was Liesbeth aan de beurt. Zij slaagde erin om het appartement binnen de 10 minuten te verkopen. Dat moet een record zijn. De garage was binnen het half uur verkocht. Dan kan je niet anders dan tevreden zijn."

Het dossier van Johan werd afgehandeld door Dirk, de kantoorverantwoordelijke van Caenen De Panne. “Dirk stond in voor de eindregeling met onder andere de notaris. Hier opnieuw: zeer vlotte en vriendelijke service. Ik kan het me niet beter wensen. Indertijd hadden we al gekocht met Caenen en logischerwijs deden we opnieuw beroep op hun diensten."

"Snel, gestructureerd en perfect opgevolgd"

"Als voormalig rijkswachter, hou ik van structuur en eerlijkheid. Een woord is een woord, een belofte is een belofte. Caenen maakte elke belofte 100% waar. Ik ben een tevreden man. De opvolging, communicatie en eindresultaat waren boven elke verwachting."

"Je voelt ook aan gans het team dat er een goede structuur en rolverdeling aanwezig is. Iedereen weet wat hem of haar te doen staat. De klant staat centraal. Daar hou ik van. En natuurlijk ook de vlotte verkoop. Half februari stapte ik bij Caenen binnen en op 21 mei was alles in verband met de garage afgehandeld. Op 4 juni was heel het dossier rond het appartement netjes rond. Sneller dan dit kan het niet", besluit Johan.

Wil je net als Johan met een gerust gemoed je vastgoed overlaten aan professionelen? Dan kan je terecht in één van de 12 kantoren van Caenen. Uiteraard vind je ook alle contactinfo op onze website.

Wil ook jij een vlotte en eerlijke verkoop?

Contacteer ons team!

of vraag direct een gratis schatting aan