Caenen, één van de belangrijkste professionele vastgoedspelers aan de Belgische Kust en het hinterland, waar u al decennialang op kan vertrouwen.

Bij Caenen vindt u een zeer veelzijdig en divers aanbod van bestaande appartementen, tweede verblijven, huizen te koop of te huur, alsook heeft u een ruime keuze uit nieuwbouw. Vakantieverhuur,  jaarverhuur en syndic behoren tot de activiteiten van de groep. Caenen geldt als één van de belangrijkste vastgoedspelers aan de Belgische Kust met tevens activiteiten in het Belgische hinterland en Noord-Frankrijk. Caenen is sinds 1966 actief op de immobiliënmarkt. 

De troeven van CaenenBekijk ons volledig stappenplan

Ervaren

Ons professioneel imago hebben we te danken aan onze jarenlange kennis en ervaring in de vastgoedmarkt. Deze ruime expertise zorgt voor een enorm vertrouwen bij de klant, waardoor we ons als een vaste waarde binnen de markt kunnen handhaven.

Vernieuwend

Wij zien struikelblokken binnen de vastgoedsector als kansen om ons te onderscheiden van de concurrentie. We proberen continu vernieuwende initiatieven te ontwikkelen om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Met onze frisse kijk willen we de vastgoedmarkt veranderen, stap per stap.

Betrokken

Bij Caenen staat de klant centraal. We luisteren naar wat de klant echt nodig heeft, dit is het uitgangspunt voor iedere intake. Dit zorgt voor een proactieve en persoonlijke aanpak, alsook proberen we telkens om elk pand met een frisse touch op de markt te brengen, om zo tegemoet te komen aan de uitdagingen van de vastgoedmarkt.

Open communicatie

Dankzij een glasheldere communicatie rond ons dienstenpakket, hebben onze klanten een goed zicht op wat zij effectief in return krijgen en gaan zij bijgevolg bewust kiezen voor het merk Caenen.  Met die eerlijkheid scheppen we vertrouwen en gemoedsrust bij onze klanten, en zo bouwen we lange-termijnrelaties op.

Uitgebreid kantorennetwerk

Een van de sterkste troeven van de groep is het kantorennetwerk dat bestaat uit twaalf vestigingen. Dankzij dit kantorennetwerk controleert Caenen de verkoop van de eigen immobiliënprojecten, en is de groep bijgevolg niet afhankelijk van externe makelaars. Deze strategie heeft de voorbije jaren ruimschoots haar diensten bewezen, want ondanks de economische en financiële crisis, presteerde Caenen zeer goed op het vlak van verkoop van bestaand vastgoed, nieuwbouw, ...

Diverse activiteiten van de groep

Caenen is niet enkel een vastgoedkantorengroep, maar behoort tot  Groep Caenen Holding NV, die participeert via haar diverse dochterondernemingen in volgende activiteiten:

  • het verkoopsnetwerk (12 juridisch en financieel onafhankelijke kantoren).
  • residentiële projectontwikkeling (appartementen en verkavelingen) 
  • Groep Caenen Capital Fund nv die grondeigenaar is in tientallen projecten in België en Nederland
  • overige activiteiten zoals marketing & communicatie, verzekeringen, verhuur luxe-woningen, bouwen van hotels, verhuren van commercieel vastgoed, ...

Maak gerust een afspraak met onze medewerkers in één van onze vastgoedkantoren en laat u informeren over onze werkwijze en de diverse mogelijkheden van investeren in vastgoed aan de Belgische kust of het hinterland.

U verkoopt