Openingsuren
Immokantoor
Blankenberge

Maandag 10:00 - 12:00 14:00 - 18:00 14:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 12:00 14:00 - 18:00 14:00 - 18:00
Woensdag Gesloten Gesloten Gesloten
Donderdag 10:00 - 12:00 14:00 - 18:00 14:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 12:00 14:00 - 18:00 14:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 12:00 14:00 - 18:00 14:00 - 18:00
Zondag Gesloten Gesloten Gesloten

Locatie

Medewerkers

Daphne Cotman

Bestuurder

BIV 506.517

Xander Duthieuw

Inkoop - Verkoop / Erkend Schatter Vlabel

Corina Frunze

Verhuur

Sabrina Ballegeer

Jaarverhuur

Contacteer ons

Reservatie:

* Velden verplicht

Wat onze klanten zeggen

“Immo kantoor Caenen Blankenberge, bedankt voor de correcte verkoop, info en vriendelijkheid. In het bijzonder aan Xander, een heel sympathieke man hij heeft alles in orde gebracht en afgehandeld. Groetjes, van Rudy en Anne”

Rudy De Rouck - Kantoor Blankenberge, 04/06/24

“Zeer leuke ervaring bij Caenen Blankenberge. Dank aan de heer Duthieuw voor deze zeer professionele samenwerking.
Jean-Luc Fagneray”

Jean-Luc Fagneray - Kantoor Blankenkberge, 03/06/24

“Beste Xander, We zijn zeer tevreden i.v.m. de vlotte verkoop van ons appartement te Blankenberge. We hebben een goed gesprek gehad met u en ook de foto's van het appartement waren mooi genomen.”

Karel Verlinde - Kantoor Blankenkberge, 01/06/24

“Immo Caenen, vriendelijk personeel, zeer goede informatie betreft kopen en verhuur!
Bedankt Sabrina Ballegeer”

Nicolaas Ottevaere - Kantoor Blankenkberge, 25/05/24

“Zeer correcte service”

Daniel Van Cauter - Kantoor Blankenberge, 7/05/24

“Altijd bereid om te helpen ! ! Vriendelijk en professioneel, begint al aan de balie .”

Marleen Trenson - kantoor Blankenberge, 12/03/24

“Toppertjes met hun hart op de goede plaats, apart unieke mensen die werken met heel veel passie, hart en ziel. Ze helpen waar ze kunnen, springen voor hun klanten, ze verdienen enorm veel respect, zeker van mij, alle bewondering voor klasse mensen, top!”

Cindy Verplancke - kantoor Blankenberge, 22/10/23

“Prima en vriendelijke service.”

Omer Vanolst - kantoor Blankenberge, 15/10/23

“Perfecte ervaring met het Caenen-bureau! Om een ​​appartement te kopen werd ik geholpen door de heer Xander Duthieu en alles ging goed. Zeer responsief, altijd erg vriendelijk, hij hielp me vaak op afstand met verschillende dingen. Altijd glimlachend, net als zijn collega's, bij het bureau. Ik ben heel blij dat ik deze belangrijke stap in mijn leven met zo’n goede ondersteuning heb kunnen verwezenlijken! Als ik in de toekomst weer een beroep moet doen op een bureau, vraag ik om het bureau Caenen... en de heer Duthieuw! :) Bedankt voor alles !”

Camille Delahaut - Kantoor Blankenkberge, 04/10/23

“De mensen van Caenen waren heel vriendelijk, was trouwens tevroeg op de afspraak, kon geen kwaad, heel duidelijk geweest over het pand!”

Ann Dierick - kantoor Blankenberge, 27/09/23

“Bedankt Xander van kantoor Caenen Blankenberge voor de goede en correcte service!”

Conny Deceuninck - Kantoor Blankenberge, 01/09/23

“Heel goede ervaring met verkoper Xander, kantoor Caenen Blankenberge.”

Didier Verkin - Kantoor Blankenberge, 15/08/23

“Degelijke en eerlijke verkoop door een vriendelijke en bereikbare verkoper Xander van kantoor Blankenberge. De nodige info en vragen werden vlot en snel aangeleverd.”

Dom Herman - Kantoor Blankenberge, 25/05/23

“De zoektocht naar ons appartementje in Blankenberge verliep aanvankelijk moeilijk tot we bij Caenen terecht kwamen. De eerste woonst werd het niet maar bij de bezichtiging van een ander pand was het meteen raak. We kregen goed advies en antwoord op al onze vragen. Xander en Alexander zorgden verder voor een vlotte afhandeling van de verkoop. Een dikke "merci" aan beiden!”

Marc Van Rymenam - Kantoor Blankenkberge, 24/05/23

“Vriendelijke ontvangst door Xander van kantoor Blankenkberge voor verkoop van ons appartement. Alles was tip top in orde en zeer snel verkocht dank zij hen.”

Fam. Konings - Kantoor Blankenkberge, 11/05/23

“Het werk van de medewerkers van Caenen is meer dan bevredigend geweest. Netjes en professioneel werk in de verkoop. Dank aan hen.
 ”

Anne - Kantoor Blankenberge, 10/05/23

“Heel professioneel en aangenaam immokantoor. Vlotte babbel, luisterend oor, niet al te protocolair. Reactief en enthousiast. Wij hebben bij Caenen het ideale appartement voor ons gezin gevonden en zijn in de wolken met onze aankoop. Bedankt Xander en Alexander !”

Eva Darche - Kantoor Blankenberge, 09/05/23

“We zijn zeer tevreden van de jonge professionele makelaars bij Caenen Blankenberge.
Altijd vriendelijk, behulpzaam en correcte communicatie. Bedankt Alexander en Xander”

Elly Fiddelaers - Kantoor Blankenkberge, 08/05/23

“Caenen Blankenberge is een ondernemend immokantoor, deskundig en vriendelijk personeel.”

Serge D. - Kantoor Blankenberge, 12/03/23

“We kregen een heel goede ondersteuning bij de aankoop van ons nieuw appartement in Blankenberge. Dank je wel Caenen.”

Patrick De Meulenaere - Kantoor Blankenberge, 01/03/23

“Een perfecte en zeer professionele aanpak van zowel Xander als Alexander! Zeer vriendelijk en steeds paraat voor hun kandidaat kopers of verkopers. Een absolute aanrader!”

Marleen Deschrijver - Kantoor Blankenberge, 14/12/22

“Wij hadden een vakantieappartement gehuurd. Alles was duidelijk en netjes geregeld, waarborg is netjes op tijd teruggestort.
Zeker aan te bevelen.”

Sas Chris - Kantoor Blankenkberge, 08/12/22

“Een vriendelijke rondleiding van het pand (appartement) werd gegeven door Xander. Een duidelijke en vlotte service kregen we van Alexander op het kantoor in Blankenberge, bij het ondertekenen van de compromis. Beide partijen zowel de kopers alsook de verkopers zijn heel tevreden. Een dikke PROFICIAT en jullie zijn zeker een aanrader voor anderen. Groetjes Christiane en André”

André Giebens - Kantoor Blankenberge, 05/12/22

“Beste, ik moet zeggen dat de verkoper Alexander Verborgh een dikke pluim verdiend, zijn manier van werken is super, al mijn vragen werden goed beantwoord en de moeite die hij doet om een pand te verkopen is is ook super, een ander bureel kon op 6 maanden tijd mijn pand niet verkopen; hij deed het binnen de 2 maanden. Bedankt Alexander.”

Hector Buyle - Kantoor Blankenberge, 04/12/22

“Wij kunnen alleen maar positief zijn over het bureau Caenen, en in het bijzonder over de afhandeling van onze koop door Xander. Xander heeft ons van in het begin zeer gedienstig voorgelicht, en onvoorwaardelijk met kennis van zaken geholpen door heel het traject. Bedankt !”

Willy Eembeeck - Kantoor Blankenberge, 28/10/22

“Xander was enorm professioneel en vriendelijk. Wij zijn enorm tevreden over jullie! Wat een super service! Zeker aan te raden. Dankjewel!”

Carla Weidenbaum - Kantoor Blankenberge, 24/10/22

“Één appartementje voor een mid-week gehuurd. Heel vriendelijk en snel geholpen. Alles tot in de puntjes geregeld.”

Katrien Vandormael - Kantoor Blankenberge, 14/08/22

“Onberispelijke ontvangst, attent voor de klanten. Behulpzaam en vriendelijk, alles in het Frans wanneer nodig.”

MCD - kantoor Blankenberge, 10/08/22

“Hele snelle service en vlotte verkoop.
Een echte aanrader!”

Christel Van Damme - Kantoor Blankenberge , 23/03/22

“Het was een heel aangename en vlotte samenwerking met een uiterst professioneel kantoor, vertegenwoordigt door Mr Alexander Verborgh. Ons eigendom was zeer snel verkocht rekening houdend met de Corona problematiek onder meer dank zij de heel mooie, maar korrekte voorstelling op de website.”

Eddy - Kantoor Blankenkberge, 23/03/22

“Zeer vlotte samenwerking, alles is vlekkeloos verlopen. Bedankt voor de goede service!”

Ruth Verhoeven - Kantoor Blankenberge, 22/03/22

“Om de verkoop van mijn ouders hun 2de verblijf in Blankenberge te realiseren daar ze de centjes nodig hebben omdat mijn moeder moest opgenomen worden in een woonzorgcentrum. Hebben we beroep gedaan op het vastgoedkantoor Caenen. We zijn zo in contact gekomen met Alexander , hij heeft ons hierbij zeer goed en snel mee geholpen. Er is op een open en duidelijke manier gecommuniceerd waardoor er tijdens en na de verkoop geen onaangename verrassingen meer waren. De afspraken die zijn gemaakt zijn nagekomen en de verkoop was binnen ongeveer 5 dagen rond aan de juiste prijs. Dit tot tevredenheid van mijn ouders. Dus een dikke merci aan het team van vastgoedkantoor Caenen te Blankenberge.”

Dirk Baptist - Kantoor Blankenberge, 22/03/22

“Super tevreden over ontvangst en advertenties. Stijl achterover gevallen dat ons appartement na één week al verkocht was !!
Well done !!!!!”

Jean-Pierre Verdoodt - Kantoor Blankenberge, 21/03/22

“Ongelooflijke ervaring zowel bij de aankoop, als bij de verkoop van mijn vorige woning. De meeste makelaars die ik over de vloer kreeg hadden mijn woning hoger geschat dan de effectieve reële marktwaarde om mij zo duurdere panden aan te smeren. Ben dus zeer tevreden over de professionaliteit en het advies dat geboden werd door kantoor Caenen Blankenberge zodat ik mij gelukkig niet heb blind gestaard op valse beloftes.”

Ommery De Zutter - Kantoor Blankenberge, 19/10/21

“Het was een heel aangename en vlotte samenwerking met een uiterst professioneel kantoor in Blankenberge, vertegenwoordigt door Mr Alexander Verborgh. Ons eigendom was zeer snel verkocht onder meer dank zij de heel mooie , maar korrekte voorstelling op de website.”

Luc De Blay - Kantoor Blankenberge, 05/10/21

“Kantoor Blankenberge: Professioneel, vriendelijk en behulpzaam met een grote portefeuille. Door de grootte van het agentschap is de portefeuille groot en biedt het een verscheidenheid aan panden. Belangrijker nog was dat de makelaar zeer deskundig en vriendelijk was. Vooral omdat wij lokale taal niet spraken en alleen in het Engels communiceren, hielp hij ons met vertalingen, legde ons alles zeer geduldig uit en was zeer behulpzaam bij het verstrekken van allerlei informatie.”

Olivier - Schaefer, 8/08/21

“Een zeer professionele , snelle en vriendelijke behandeling van mijn dossier. Proficiat en hartelijk bedankt Caenen Blankenberge!”

Pascal - Van Hoeck, 25/06/21

“Uitstekende samenwerking met vastgoedkantoor Caenen. Niets was hun teveel, we werden altijd met goede raad bijgestaan. Ook het tekenen van de compromis werd zeer professioneel afgehandeld. Alle coronamaatregelen werden in acht genomen. De samenwerking met Alexander Verborgh verliep uitstekend en dank zij hem hem hebben we een mooi appartement in Blankenberge gevonden. Bedankt Fam. Bogaerts-Rottie”

Steve - Bogaerts, 19/04/21

“Goedemorgen, Wij hebben met veel plezier in augustus het appartement Eden 6A gehuurd maar wij zullen in het komende jaar niet nogmaals gaan huren. Blankenberge is ons zo goed bevallen waardoor wij onlangs een appartement hebben aangekocht. Nogmaals dank voor alles, Stephanie heeft ons zeer goed geholpen en begeleid. Met vriendelijke groeten,
Jan van Bockel”

Jan - Van Bockel, 02/10/20

“Bij de aankoop van een appartement in Blankenberge werden we door de plaatselijke makelaar, Wouter Emmaneel , professioneel, vriendelijk en uitstekend geholpen! Dixit Philippe Van Damme”

Philippe - Van Damme, 02/09/20

“Hallo, Hartelijk dank voor de perfecte afhandeling van ons vakantiehuurcontract, met deze manier van werken staan jullie echt aan de top. Veel succes voor jullie en met het kantoor, tot in augustus! Onze welgemeende vriendelijke groetjes Fam. De Belder Luco & Dubruel Greet.”

Ludo - De Belder, 07/04/20

“De collega's in Blankenberge gaan op hun lijn moeten letten ... ”

Kantoor - Blankenberge, 20/01/20

“Ook Marc Elen is heel tevreden van kantoor Caenen Blankenberge en bezorgde hen een 5-sterren review via Google.”

Marc - Eelen, 03-11-19

“Vandaag terug een 5-sterren review ontvangen voor kantoor Caenen Blankenberge ...”

Daniel - Anuta, 1/08/19

“Heel regelmatig beoordelen onze klanten ons via Google. Hierbij een overzichtje van de laatste weken voor kantoor Blankenberge.”

Patrick - Marcille, 27/07/19

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar - Daphne Cotman BIV 506.517
Land van erkenning: België
o.t.v. BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Meer info: BIV-plichtenleer.
Cotman en Caenen BV - BE 0890 766 341
BA en borgstelling: NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)

Kantoor Blankenberge

Grote Markt 13
8370 Blankenberge

050 42 66 09
blankenberge@caenen.be

Openingsuren