Gans onze ervaring met Caenen was zeer goed

Marc Bernaerts - Kantoor Nieuwpoort

"Gans onze ervaring met Caenen was zeer goed. Zeer professioneel contact gehad met Brent. Hij weet duidelijk waarover hij praat. In alles wat hij uitlegde, was hij erg duidelijk."

Dat zeggen we niet zelf, dat zegt een tevreden verkoper namelijk Marc Bernaerts.

Marc verkocht zijn appartement in Nieuwpoort met behulp van Caenen. Samen met zijn vrouw maakten ze een upgrade naar een groter appartement iets verderop. "Heel de samenwerking met Caenen verliep professioneel. We hebben absoluut niks aan te merken. Vooral de sterke communicatie blijft me bij", aldus Marc.

"We kenden Caenen al enige tijd. Het goede gevoel hebben we altijd onthouden"

"We kenden Caenen al enige tijd. Ooit stonden we op het punt om een appartement te kopen via Caenen. Uiteindelijk is dit afgesprongen door een kwestie met de verkoper. Maar het goede gevoel bij Caenen hebben we altijd onthouden."

"Zo werkt het nu eenmaal. Nu ook weer. We maken veel reclame voor Caenen. De naam gaat vlot rond in het appartementsgebouw. Jullie hebben nu eenmaal een erg goede naam aan de kust. En terecht! Ik weet het nog goed. We gingen akkoord met elkaar, de maandag stond alles al op internet en op vrijdag was het verkocht. Ik weet niet of je sneller kan handelen", lacht Marc.

Wil ook jij een vlotte en eerlijke verkoop?

Contacteer ons team!

of vraag direct een gratis schatting aan