De samenwerking was zeer vriendelijk, zeer professioneel

Carl Heeren - Kantoor Nieuwpoort

"Voor de verkoop van ons appartement hebben we samengewerkt met Brent. Die samenwerking was zeer vriendelijk, zeer professioneel. Vooral een pluim voor de vlotte communicatie binnen Caenen."

Mooie woorden van Carl Heeren, waarvoor dank!

"Bij Caenen hebben ze de gave van het woord, maar - en misschien nog belangrijker: ze kunnen ook erg goed luisteren. Naar zowel verkoper als koper. Door deze goede aanpak en het fantastische resultaat, ben ik erg tevreden", aldus Carl.

"Net op het juiste moment, belde hij.
En zo werd onze samenwerking alsnog leven ingeblazen"

"Ooit had ik al contact gehad met Brent van Caenen. Net op het juiste moment, belde hij. En zo werd onze samenwerking alsnog leven ingeblazen”. Een groot toeval, of toch misschien het lot? Wie zal het zeggen, in elk geval heeft de samenwerking met Caenen Carl het gewenste resultaat opgeleverd."

"De manier van werken bij Caenen en in het bijzonder van Brent, is verfrissend. In die zin dat we voortdurend op de hoogte werden gehouden. Wat is de feedback van de kopers? Kunnen we zaken aanpassen zodat het appartement vlotter verkoopt? Ook van de contactnames hield hij ons steevast op de hoogte. En het resultaat? Het resultaat is dat ons appartement binnen de 10 dagen verkocht was".

Carl besluit met: "Ik was zeer tevreden van de samenwerking en ik kan elke koper en verkoper Caenen aanraden".

Wie zijn wij om hem tegen te spreken? Wil je dezelfde professionele omkadering? Kom dan langs in één van onze 12 kantoren of contacteer ons via de website.

Wil ook jij een vlotte en eerlijke verkoop?

Contacteer ons team!

of vraag direct een gratis schatting aan