Verkopen

Verkoop je vastgoed aan de beste prijs

Of je nu jouw huis, jouw appartement, studio of bouwgrond wil verkopen. Steeds wil je de beste prijs. Daarmee kan Caenen jou helpen.

Jouw vastgoed verkopen aan de juiste prijs?

Vraag je gratis schatting aan

Reken op Caenen: onze troeven

Expert vastgoed aan zee en hinterland

+85% verkocht binnen 3 maand

100.000 website bezoeken per maand

+750 transacties per jaar

+96.000 contacten in databank

De troeven van Caenen

Wat onze klanten zeggen

“Beste Brent en crew , wij willen jullie heel erg bedanken voor de prima afhandeling van de verkoop van onze ondergrondse garage. We zijn heel erg tevreden over de onderlinge communicatie en de accuraatheid van handelen. Vorige week is alles afgehandeld bij de notaris en ondertussen is de som ook op onze rekening gestort. Wij wensen de crew van groep Caenen een succesvolle zomer en achteraf een deugddoende vakantie ! een vriendelijke groet Luc  en  Gina Vermote - Verschooten”

Luc en Gina Vermote - kantoor Nieuwpoort, 23/06/22

“Aangename en correcte samenwerking met Stephanie en Kelly voor de verkoop van appartement en garage in Middelkerke. Proficiat toppers!”

Ilse De Ganck - Kantoor Middelkerke, 16/06/06

“Koper: Bedankt voor de vlotte samenwerking, heel vriendelijke en toffe mensen. een Aanrader gr. Isabel
// Verkopers: Bedankt voor de vlotte en aangename samenwerking! Steeds duidelijke communicatie en info, heel aangenaam. Gr. Barbel en Brecht”

Isabel / Barbel & Brecht - Kantoor Oostkamp, 13/06/22

“Verkopers: Bedankt voor de fijne samenwerking! We kijken uit naar de volgende samenwerking. Groetjes Ann & Johan // Kopers: Keyana, vanaf de eerste ontmoeting was je al een energieke / goedlachse dame die een babbel niet uit de weg ging. Wij willen je dan ook van harte bedanken! Robby & Lara”

Ann & Johan / Robby & Lara - Kantoor Oostkamp, 11/06/22

“Huis te koop in Schore/Middelkerke. Wie vindt de weg naar een dorpje, twee straten groot? Caenen Middelkerke toont jou de weg...en je vindt !

Drie-maal op rij, verkoop/verkoop/aankoop een groot succes. Met een bang hart opzoek naar de juiste kopers, maar met een drive en vakkennis en de professionele aanpak van alle werknemers van Caenen Middelkerke en Oostende, in geen tijd de verkoop en aankoop geregeld.

Dankjewel Stephanie en collega's voor de vlotte verkoop...steeds met 'mooie !' glimlach.
Dankjewel Morgan en collega's voor de begeleiding in mijn zoektocht naar een nieuwe thuis.

Nu verhuis nooit meer... alhoewel !...samen met Caenen is het zo gefixt !
Top team  ”

Lieve Adam - Kantoor Middelkerke & Oostende, 10/06/22

“De aankoop van ons appartement werd professioneel en met heel veel kennis van zaken begeleid vanaf het eerste contact tot en met de akte en de overdracht van de sleutels. Bedankt Tommy!”

Eric Vandekerckhove - Kantoor Oostduinkerke, 08/06/22

“Wij zijn erg blij dat wij hebben samengewerkt met het agentschap van Caenen en meer bepaald met Mevr. Liesbeth Himpens, vanaf het bezoek tot de ondertekening verliep alles voortreffelijk!
U kunt veel vertrouwen hebben in dit bureau.
Dany P.”

Danny P. - Kantoor De Panne, 07/06/22

“De samenwerking met het kantoor Caenen Oostduinkerke bij de aankoop van onze studio in Oostduinkerke is uitstekend verlopen. Alles werd prima geregeld door Tommy. Hij was zeer vriendelijk, de mails werden dezelfde dag nog beantwoord en we werden steeds van alles op de hoogte gehouden. Hij heeft ons zelfs geholpen bij het aanvragen van een parkeerkaart 2de verblijf. Van harte bedankt om alles tot in de puntjes te regelen. Wim en Marleen Vande Walle-Vandaele”

Wim Vande Walle - Kantoor Oostduinkerke, 06/06/22

“Zeer dynamisch en toegankelijk team, correcte schatting met ervaringskundige toelichting, prompte info over de bezoeken en de kandidaat kopers en tenslotte degelijke begeleiding bij het behandelen van de verkoopovereenkomst.”

Milles Raekelboom - Kantoor De Panne, 01/06/22

“Jong, inventief & modern team in Caenen De Panne met een hart voor klanten. Proficiat, groetjes, Josette”

...

Ons stappenplan

Stap 1: Keuze van de makelaar tot stap 10: bij de notaris

Bekijk ons volledig stappenplan

Gratis Schatting

Elk jaar noteren wij meer dan 750 vastgoedtransacties ...

Reservatie:

Adres van de te verkopen eigendom:* Velden verplicht