Verkopen

Verkoop je vastgoed aan de beste prijs

Of je nu jouw huis, jouw appartement, studio of bouwgrond wil verkopen. Steeds wil je de beste prijs. Daarmee kan Caenen jou helpen.

Jouw vastgoed verkopen aan de juiste prijs?

Vraag je gratis schatting aan

Reken op Caenen: onze troeven

Expert vastgoed aan zee en hinterland

+85% verkocht binnen 3 maand

100.000 website bezoeken per maand

+750 transacties per jaar

+96.000 contacten in databank

De troeven van Caenen

Wat onze klanten zeggen

“Deze morgen kwam de nieuwe huurster op jaarbasis van een studio in Middelkerke langs met een kleine attentie voor de collega's.”

P.V. - Kantoor Middelkerke, 31/01/23

“Sophie en Lander van immobiliënkantoor Caenen in Oostduinkerke hebben ons snel, efficiënt en professioneel geholpen met de aankoop van ons droomappartement. Alle informatie over het appartement, de bezoeken en uiteindelijk de onderhandelingen over de prijs zijn zeer correct en vlot verlopen. Echt fantastisch werk.”

Johan Blancquart - Kantoor Oostduinkerke, 08/01/23

“Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u voor de fijne samenwerking en het leuke contact. Graag wensen wij u feestvolle kerstdagen en een gelukkig succesvol nieuwjaar.”

Ronny en Ruth Moons - Kantoor Middelkerke, 20/12/22

“Een fantastisch immokantoor in Oostduinkerke, vriendelijke correcte mensen die er steeds staan om u te helpen.
Een grote aanrader vooral wie iets wil huren of kopen regio Koksijde.”

Brigitte Verhelst - Kantoor Oostduinkerke, 15/12/22

“Een perfecte en zeer professionele aanpak van zowel Xander als Alexander! Zeer vriendelijk en steeds paraat voor hun kandidaat kopers of verkopers. Een absolute aanrader!”

Marleen Deschrijver - Kantoor Blankenberge, 14/12/22

“Wij hadden een vakantieappartement gehuurd. Alles was duidelijk en netjes geregeld, waarborg is netjes op tijd teruggestort.
Zeker aan te bevelen.”

Sas Chris - Kantoor Blankenkberge, 08/12/22

“Een vriendelijke rondleiding van het pand (appartement) werd gegeven door Xander. Een duidelijke en vlotte service kregen we van Alexander op het kantoor in Blankenberge, bij het ondertekenen van de compromis. Beide partijen zowel de kopers alsook de verkopers zijn heel tevreden. Een dikke PROFICIAT en jullie zijn zeker een aanrader voor anderen. Groetjes Christiane en André”

André Giebens - Kantoor Blankenberge, 05/12/22

“Caenen is top. Charlotte is een topverkoopster met een menselijke kant. Zeer betrokken. Alles was steeds in orde. Bedankt voor de samenwerking!”

Davy B. - Kantoor Oostende, 25/10/22

“We hebben geen klachten over Caenen Oostende! Ze hebben ons altijd heel snel alle nodige informatie over ons appartement bezorgd. Alles verliep heel erg vlot!”

Steven V. - Kantoor Oostende, 04/10/2022

“Beste, ik moet zeggen dat de verkoper Alexander Verborgh een dikke pluim verdiend, zijn manier van werken is super, al mijn vragen werden goed beantwoord en de moeite die hij doet om een pand te verkopen is is ook super, een ander bureel kon op 6 maanden tijd mijn pand niet verkopen; hij deed het binnen de 2 maanden. Bedankt Alexander.”

...

Ons stappenplan

Stap 1: Keuze van de makelaar tot stap 10: bij de notaris

Bekijk ons volledig stappenplan

Gratis Schatting

Elk jaar noteren wij meer dan 750 vastgoedtransacties ...

Reservatie:

Adres van de te verkopen eigendom:* Velden verplicht