Verkopen

Verkoop je vastgoed aan de beste prijs

Of je nu jouw huis, jouw appartement, studio of bouwgrond wil verkopen. Steeds wil je de beste prijs. Daarmee kan Caenen jou helpen.

Jouw vastgoed verkopen aan de juiste prijs?

Vraag je gratis schatting aan

Reken op Caenen: onze troeven

Expert vastgoed aan zee en hinterland

+85% verkocht binnen 3 maand

100.000 website bezoeken per maand

+750 transacties per jaar

+96.000 contacten in databank

De troeven van Caenen

Wat onze klanten zeggen

“Ik kan alleen maar positief zijn over Caenen. Het eerste contact toen we in het kantoor waren, verliep zeer gemoedelijk, we voelden on op ons gemak en begrepen. Ze hebben bij Caenen in feite 2 en niet zo eenvoudige dossiers mogen behartigen. Dit is vlekkeloos verlopen, de dossiers waren op tijd, correct en op tijd bij de Notaris. Het enige puntje is, we kunnen u Caenen enkel maar aanraden om zaken mee te doen.”

Danny Leirens - Kantoor Middelkerke, 27/02/24

“Super samenwerking met het kantoor van Nieuwpoort. Van dag 1 was er het goede gevoel dat we de juiste keuze maakten om naar Caenen Nieuwpoort over te stappen. Zeer professionele aanpak, dossier wordt zeer goed opgevolgd, nodige acties worden ondernomen maar wat zeer belangrijk is, is de "Communicatie". Brent haalt alles uit de kan om tot een goed eindresultaat te komen. Dikke pluim hiervoor. Brent en Heidi jullie zijn toppers in jullie vak. Bedankt voor jullie inzet bij de verkoop van ons appartement en garage.”

Rudy De Goedt - kantoor Nieuwpoort, 10/02/24

“Stephanie van Caenen Middelkerke, heeft dat uitstekend gedaan. Ze heeft steeds goede uitleg gegeven, alles goed opgevolgd en het pand aan onze gewenste prijs verkocht. Ook had ze geregeld dat we in het pand konden blijven tot na nieuwjaar, wat we uiterst op prijs stelden.”

Rob Luyten - Kantoor Middelkerke, 09/02/24

“Mijn ervaring met het Caenen Middelkerke was uitstekend. Ik kreeg elke maand gedetailleerde informatie en de bezoeken verliepen vlot. Stephanie en Kelly waren mijn contactpersonen en ik ben tevreden over hen. Ze waren altijd bereikbaar.”

Van Sichem - kantoor Middelkerke, 03/02/24

“Steffi, bedankt voor de vriendelijke goede service, bij de verkoop van ons appartement te Westende.  Groetjes familie Crols -Oudermans”

Lucienne Oudermans - Kantoor Westende, 02/02/24

“We hebben via Immo Caenen Nieuwpoort ons appartement verkocht en kenden een vlotte, aangename en transparante samenwerking met Brent , die ons deskundig en professioneel advies verschafte doorheen heel het verkoopproces.
Erg goede service, betrouwbaar en zeker aan te bevelen!”

Nadia Cruts - kantoor Nieuwpoort, 01/02/24

“Super goeie ontvangst en service gekregen bij Caenen Middelkerke! We waren blij met de transparantie en communicatie doorheen de verkoop!”

Sebastien Desmet - Kantoor Middelkerke, 31/01/24

“Heel vlotte, snelle en eerlijke communicatie. Zeker aan te raden!”

Koen Van den Bossche - Kantoor Middelkerke, 25/01/24

“Dank je Keyana (kantoor Oostkamp) om ons te helpen met onze eerste aankoop. We voelden ons echt op onze gemak met jou en dat we terecht bij jou konden gaan met al onze vragen en dat steeds positief & enthousiast  jouw hulp aanbood. Vele groetjes Chris, Conan & Alissa”

Chris, Conan & Alissa - Kantoor Oostkamp, 25/01/24

“Prima makelaar. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Geeft vertrouwen.”

...

Ons stappenplan

Stap 1: Keuze van de makelaar tot stap 10: bij de notaris

Bekijk ons volledig stappenplan

Gratis Schatting

Elk jaar noteren wij meer dan 750 vastgoedtransacties ...

Reservatie:

Adres van de te verkopen eigendom:* Velden verplicht