Openingsuren
Immokantoor
De Panne

Maandag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:00 13:30 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:00 13:30 - 17:00
Woensdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Donderdag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:00 13:30 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:00 13:30 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 12:30 13:30 - 17:00 13:30 - 17:00
Zondag Gesloten Gesloten Gesloten

Locatie

Medewerkers

Dirk Boeten

Kantoorverantwoordelijke

BIV 511.364

Liesbeth Himpens

Verkoop

Lander Vandenbroucke

Inkoop - Verkoop

Astrid Dewilde

Commercieel medewerker

Nico Vansteenkiste

Verkoop

Contacteer ons

Reservatie:

* Velden verplicht

Wat onze klanten zeggen

“Dikke proficiat Astrid met de aankoop van je handelspand in Residentie Ruytingen ( Sint-Idesbald ). We kijken uit naar uw nieuwe boetiek / kledingzaak. Heel veel succes gewenst van Team Caenen.”

Astrid Vandeberghe - Kantoor De Panne, 04/06/24

“Altijd leuk om de week af te sluiten met nog een verkoop. Pieter is heel gelukkig met de aankoop van het handelspand in de Duinkerkelaan 16 - De Panne. Hij kan niet wachten om er te starten met zijn architectenbureau. Nogmaals proficiat Pieter en we wensen u veel succes.”

Pieter - kantoor De Panne, 05/04/24

“Mijn man en ik waren opgetogen over het teamwerk van makelaarskantoor De Panne dat de verkoop van ons appartement succesvol heeft afgerond. Liesbeth en Nico hebben bij vertrek kopers naar ons appartement kunnen verwijzen toen zij op zoek waren naar nieuwbouw. Lander maakte een schatting die consistent was met de werkelijke verkoopprijs. Astrid wist met vriendelijkheid en professionaliteit de goede opvolging en administratieve en commerciële coördinatie van ons dossier te verzekeren, zonder Dirk te vergeten voor het opstellen en begeleiden van het compromis. Een verenigd, enthousiast en efficiënt team om aan te bevelen!”

Christiane Pyls - Kantoor De Panne, 15/03/24

“Wij hebben de famillie Ingels heel gelukkig kunnen maken met dit prachtig appartement met uniek zeezicht in De Panne. "Geniet ervan mevrouw Ingels, je hebt dit verdiend zegt de dochter!" Daar doen we het voor, Dreams Come true - Team Caenen De Panne”

Familie Ingels - Kantoor De Panne, 08/09/23

“Zeer vriendelijke makelaars die beide talen spreken. Ik raad aan !”

Samuel Heggen - Kantoor De Panne, 17/08/23

“Zeer vriendelijk personeel bij Caenen dat altijd klaar staat om te helpen.”

René Lebrun - Kantoor De Panne, 14/08/23

“Wij hebben het genoegen gehad, via Nico Vansteenkiste van Caenen De Panne, een nieuw dubbel appartement (samengevoegd in één) in opbouw aan te kopen in De Panne. Nico is een professionele, ervaren maar ook zeer klantgerichte makelaar die stipt en onberispelijk zijn dossiers opvolgt. Wij hebben ervaring met binnenlandse en buitenlandse makelaars en Nico blijkt buiten onze verwachtingen te scoren met bijstand en advies. Hij straalt ook een aangename en vriendelijke persoonlijkheid uit. Zeker aan te bevelen !!”

Patrick Bostoen - Kantoor De Panne, 05/08/23

“We hebben ons droomplekje aan zee gevonden dankzij de zeer pro-actieve en professionele aanpak van Astrid van kantoor Caenen in De Panne. Zij had direct heel goed begrepen wat we zochten en ons zeer snel een mooi renovatieproject voorgesteld. Op minder dan een week was de beslissing genomen. Ook nadien is de opvolging perfect gebeurd. Ik kan het kantoor en Astrid in het bijzonder, absoluut aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een vastgoed aan zee.”

Sandy De Gruyter - Kantoor De Panne, 15/06/23

“Dit makelaarskantoor begreep meteen onze speciale wens voor onze zoon. Ze waren super proactief. Zo vonden we snel het appartement van onze dromen. Nogmaals dank aan Astrid en Nico voor hun beschikbaarheid en welkom.”

Loulou Grosjean - Kantoor De Panne, 15/06/23

“Dag Liesbeth (Kantoor De Panne), even een reactie na ons bezoekje van zaterdag. Jij was van al de bezoeken die dag (3) de profesioneelste, ook qua info en map, had ook goed gevoel, niet pusherig i.v.m. apartement. Ligging was goed / perfect, zicht was minder. mvg Thierry en Shirley ”

Thierry en Shirley - Kantoor De Panne, 31/03/23

“Goede dag mevr. Himpens, Hartelijk dank voor het toezenden van de extra info met betrekking tot het pand dat we  samen met jou mochten bezoeken. Het appartement werd inderdaad prachtig vernieuwd en de ligging en de EPC -waarde waren voor ons een extra troef. Echter gaan we niet over tot aankoop. Dat neemt niet weg dat wij jou heel zeker willen bedanken voor je tijd en enthousiasme waarmee je ons rond hebt geleid. Het was voor ons een zeer aangename ervaring. Zoals we bij het verlaten van het pand al zegden : Evaluatie: 11/ 10 Dank daarvoor! ”

R. Dehaes - Kantoor De Panne, 15/02/23

“Mevrouw Liesbeth heeft op haar vrije dag (woensdag) tijd voor ons vrijgemaakt, dat alléén al is bijzonder!. Wij hadden een afspraak om twee objecten aan te kijken, die ons echter niet zo goed bevallen hadden. Gedurende de uiterst vriendelijke conversatie m.b.t onze voorkeur qua architectuur.. Daarop meende mevrouw Liesbeth "misschien heb ik nog een object dat jullie zou bevallen", en jawel het derde object was een voltreffer. Een droomobject. Er was echter nog een geinteresseerde in het object, "die later voor een tweede keer het object zouden komen bekijken". Gevolg: meteen het koopcompromis getekend. Als mevrouw Liesbeth die extra-tijd, op haar vrije dag, niet had genomen zijn wij bijna zeker dat het object later verkocht zou zijn geweest. De verdere administratieve financiële afwikkeling daarna, via de heer Boeten, verliep en verloopt nog steeds eveneens vlekkeloos. Hartelijk bedankt. Anja en Omer Matthijs”

Omer Matthijs - kantoor De Panne, 19/09/22

“Hallo Caenen De Panne, ik dank u voor het contact met de vriend van de huurder die ik ondertussen ook aan de lijn had, we hebben een akkoord kunnen vinden over het einde van de verhuring dat zonder problemen zou moeten verlopen. Nogmaals bedankt voor uw opvolging en reactievermogen! - Hoogachtend, Dany Panduccio”

Dany Panduccio - Kantoor De Panne, 14/09/22

“We zijn enorm tevreden over de manier van werken in Caenen De Panne, we raden het iedereen aan. Lieve groetjes Omer”

Anja en Omer Matthijs - Kantoor De Panne, 13/09/22

“Dynamisch team bij Caenen De Panne, doelgericht en klantvriendelijk. Ben zeer tevreden, mvg Josette.”

Josette Verheyden - Kantoor De Panne, 12/09/22

“Wij zijn erg blij dat wij hebben samengewerkt met het agentschap van Caenen en meer bepaald met Mevr. Liesbeth Himpens, vanaf het bezoek tot de ondertekening verliep alles voortreffelijk!
U kunt veel vertrouwen hebben in dit bureau.
Dany P.”

Danny P. - Kantoor De Panne, 07/06/22

“Zeer dynamisch en toegankelijk team, correcte schatting met ervaringskundige toelichting, prompte info over de bezoeken en de kandidaat kopers en tenslotte degelijke begeleiding bij het behandelen van de verkoopovereenkomst.”

Milles Raekelboom - Kantoor De Panne, 01/06/22

“Jong, inventief & modern team in Caenen De Panne met een hart voor klanten. Proficiat, groetjes, Josette”

Josette Verheyden - Kantoor De Panne, 31/05/22

“Dhr en mevrouw Baraka zijn super tevreden over Caenen De Panne met hun mooie verkoop van hun 2 slaapkamer appartement in hartje De Panne! ”

Dhr. en Mevr. Baraka - kantoor De Panne, 17/05/22

“Caenen De Panne en meer specifiek Lander Vandenbroecke, heeft op een heel professionele wijze ons onroerend goed aan de man gebracht.

Vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke verkoop is Caenen De Panne super professioneel en correct geweest. De opvolging van alle activiteiten was stipt en correct. Eens het pand verkocht was, was de reactie snelheid van het kantoor supersonisch. Het maakte geen verschil uit of het ochtend of avond was, een weekdag of een WE ...

De uiteindelijke afrekening was tot op de eurocent correct.

Een plezier om met Caenen De Panne samen te werken ...”

Luc Druwe - Kantoor De Panne, 12/04/22

“Hallo allemaal, Bedankt voor het goede werk en de soepele afhandeling van alles. We zijn zeer tevreden hoe alles afgehandeld werd. Bedankt voor de goede samenwerking! Groetjes Familie vandewyer”

Familie Vandewyer - Kantoor De panne, 30/11/21

“Tevreden kopers van het appartement in residentie Les Clochettes in het mooie gezellige De Panne. 
Eind goed al goed! Team Caenen De Panne”

Tevreden Kopers - Kantoor De Panne, 07/11/21

“Ik wil iedereen bedanken, om me bericht te delen van mijn huis in de Veurnestraat - De Panne, alsook Immo Caenen van De Panne. Zij hebben het in nog geen twee weken tijd kunnen verkopen. Dus het is VERKOCHT !!!”

Lindsay Vanthournout - Kantoor De Panne, 01/11/21

“Via Caenen De Panne hebben we ons droom appartement gevonden ! De service daarbij was top vanaf het eerste bezoek tot de administratieve afhandeling van de compromis en de uiteindelijke verkoopovereenkomst. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel. Al onze vragen werden onmiddellijk behandeld en er werd meegedacht om oplossingen te zoeken. Kortom : een aanrader !”

Bob Lentacker - Kantoor De Panne, 25/10/21

“Deze verkopers waren super tevreden met de vlotte verkoop (VERKOCHT IN 1 WEEK) van hun sous-sol appartement in de Ollevierlaan in De Panne. Zeer tevreden klanten, daar gaan we voor !”

Kantoor - De Panne, 10/06/21

“Morgen, een dag van feest! 1 jaar eigenaar, van mijn tweede huis in De Panne. Dank je Liesbeth... (Kantoor De Panne) Goede raadgever. Gefeliciteerd met je team. Dank u voor het helpen van mensen om hun dromen te realiseren.”

Arte - Muca, 03/06/21

“Dag Liesbeth, Keisha, Lander en Dirk, Gisteren werd de verkoopakte getekend bij de notarissen. Zodoende is de verkoop volledig afgerond. Hartelijke dank voor de vlotte en professionele ondersteuning bij de verkoop van ons appartement. Ik kan uw kantoor Caenen De Panne zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!  Met vriendelijke groeten,
Daniel”

Daniel - George, 30/04/21

“Geachte, Dankzij Dirk, Liesbeth, Keicha en Lander (Caenen De Panne) heb ik kunnen genieten van jullie professionele aanpak voor de verkoop van mijn appartement en garage (Residentie Elysium, Clos Normandstraat 9 bus 02.02 in De Panne). Alles werd in een mum van tijd verkocht en opgevolgd. Dit is topniveau! Nogmaals mijn welgemeende dank aan dit team. Mvg, Johan Fierens”

Johan - Fierens, 08/04/21

“Dank u wel, superteam van De Panne. Goede, deskundige uitleg bij de schatting, vriendelijke en oprechte info bij de bezoeken/aanbiedingen. Vlotte mail met stand van zaken na een maand. In deze coronatijden telefonisch goed bereikbaar. Dank aan Lander, Liesbeth, Keisha en Dirk. Met vriendelijke groeten De verkopers Ronny en Christine”

Christine - Soleme, 31/03/21

“Dag Liesbeth,

Nogmaals dank voor de fantastische inspanning van jouw team.   Dit mag zeker en vast gezegd worden hoor. Eigenaars appartement residentie Elysium.”

Kantoor - De Panne, 29/03/21

“Geachte heer Boeten,
 
Bedankt, wij zijn intussen thuis. Wilt u zeker mevrouw Himpens ook proficiat wensen.

Er was op een bepaald moment discussie over een bod van een bepaalde cliënt waarvan ik voelde dat die cliënt er vanaf wou, zeker toen we een realistisch tegenbod deden.
Mevrouw Himpens geloofde daar echt in.

Intussen hebben die kopers ook effectief afgehaakt als mogelijke klant bij het kantoor volgens mevrouw Himpens.
Er bestaat zoiets als immotoerisme. Dat zijn mensen die als hobby zich voordoen als mogelijke kopers (en dit niet alleen aan de kust) maar uiteindelijk nooit kopen.
Wij zijn blij met de volharding en posiviteit van mevrouw Himpens en zij is een verkoopster pur sang voor jullie kantoor.

Andere kantoren boden ons een prijs beneden alles met de zekerheid het goed verkocht te hebben binnen "de drie dagen".
Wij hebben het appartement verkocht aan een degelijke prijs op 2,5 maand.

Ik wandel veel in De Panne en zie verschillende appartementen, huizen en handelszaken die door diezelfde immo's al maanden te koop aangeboden staan.
Wij zijn tevreden en De Panne is ons voor 100% meegevallen. Als we ooit naar de kust terugkeren zal De Panne onze voorkeur hebben samen met uw kantoor.
 
Met vriendelijke groeten,
 
José Vanneste”

José - Vanneste, 09/09/20

“Mevrouw Vergote Frida start een nieuw hoofdstuk in haar leven mede dankzij de goede samenwerking tussen kantoor Caenen De Panne en Caenen Westende. Klant vond haar droomvilla in Sint-Idesbald.”

Frida - Vergote, 27/08/20

“Heel gelukkig voor deze mensen.  Een nieuwe start en een nieuw begin voor deze kopers.
Dhr en Mevr Heindrichs en verkopers Dhr en Mevr Vanacker. Wat zijn wij fier op ons Team Caenen De Panne!

 
 

Kopers - Heindrichs - Verkopers Vanacker, 07/07/20

“"Superblij met de aankoop van de woning in de Vlaanderenlaan in De Panne."

"Dikke proficiat Arta en welkom in De Panne!" 

Arta - kantoor De Panne, 06/06/20

“Hey Liesbeth santé hè, we gaan je fles kraken op de ondertekening van de akte voor de villa, Robert Vandammestraat te Koksijde  ❤️???? mvg Anja”

Anja - Calcoen, 12/05/20

“Beste Liesbeth, Met de hulp van jou hebben we vandaag ons plekje aan zee gekocht! Bedankt voor de begeleiding in het realiseren van onze droom. Tot eens aan zee G roeten Van harte Nick en Stefanie”

Nick - Holvoet, 30/04

“Dit weekend een koppel gelukkig gemaakt met hun nieuwe eigendom in residentie Royal in De Panne.”

gelukkige - kopers,

“Terug een klant heel tevreden met de verkoop van haar eigendom in residentie Casa Nova - De Panne.”

Kantoor - De Panne, 27/02/20

“Klant is heel blij met de service en vlotte verkoop van Villa Robert in de Vandammestraat. Kantoor werd in de bloemetjes gezet.”

kantoor - De Panne, 15/02/2020

“Opnieuw 2 mensen gelukkig gemaakt met de aankoop van hun droomappartement op de zeedijk in De Panne - Residentie Cornouaille.”

Kantoor - De Panne, 28/01/20

“Welkom in Caenen de Panne, verfrissend in vastgoed.
De gelukkige eigenaars van een studio in residentie Queens. Aangekocht in het Frans over de telefoon op vertrouwen!”

Caenen - De Panne, 29/11/19

“Deze mevrouw super gelukkig gemaakt met een nieuwbouw in residentie à la ferme In het centrum van De Panne. 
Veel geluk in het mooie De Panne Martine.”

Martine - Caenen De Panne, 28/11/19

“De gelukkige eigenaars van een prachtig appartement in residentie Paul Delveaux met lateraal zeezicht in De Panne.
Veel geluk Annemie en Frank
 ”

Annemie en Frank - Caenen De Panne, 23/11/19

“Tevreden klant in Caenen De Panne.
We wensen Liliane heel veel succes in haar nieuwe woonst in hartje De Panne!”

Kantoor - De Panne, 14/11/19

“Mega bedankt Liesbeth voor de verkoop van onze woning. Jij bent goud waard.”

Caenen - De Panne, 20/09/19

“Dag Liesbeth,
 
Nogmaals bedankt voor het leuke telefoongesprek dat we deze week hadden. Ik wou je nogmaals feliciteren met je gezellige rondleiding vorige week. We bezochten samen een mooi appartement op de zeedijk. Je enthousiasme was enorm! Je was ook zeer goed voorbereid en kon op al onze vragen antwoorden. Zeker en vast één van de beste vastgoedmakelaars!  Helaas was de living voor ons iets te klein uitgevallen en konden we daarom geen bod uitbrengen op het appartement. Ik wens je in elk geval nog veel succes toe met je (nieuwe) bedrijf. Je gaat dat zeker en vast schitterend doen.
 
Hopelijk tot nog eens!
 
An”

An - Dewil, 5/08/19

“Liesbeth, heel hartelijk DANK voor je gedrevenheid en goede zorgen bij het bespoedigen van de verkoop. Wij gaan zeker en vast genieten van qualitytime in het mooie De Panne. Lieve groeten Tania & Alexander.”

Tania & - Alexander, 03/08/2019

Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar - Dirk Boeten BIV 511.364
Land van erkenning: België
o.t.v. BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Meer info: BIV-plichtenleer
Boeten Vastgoed Comm.V - BE 0720 851 045
BA en borgstelling: NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)

Kantoor De Panne

Nieuwpoortlaan 29
8660 De Panne

058 41 17 29
depanne@caenen.be

Openingsuren