Panden worden ingeladen
Huis te koop Oostkamp

Patersonstraat 1

Karaktervolle te renoveren alleenstaande woning.


Lees meer

Huis te koop Oostkamp

Meulemanstraat 1

RUIME BEL-ETAGE WONING MET 3 SLK


Lees meer

Appartement te koop Oostkamp

Brugsestraat 115/5

Zéér ruim woonappartement te Oostkamp.


Lees meer

Handelspand verkocht Oostkamp

Gaston Roelandtstraat 22 -26

Perceel met verscheidene mogelijkheden op een commerciële plaats


Lees meer

De kaart wordt ingeladen

U zoekt een woning te koop in regio Oostkamp

Caenen biedt naast appartementen ook woningen te koop aan in het prachtige en rustieke Oostkamp. Wij zijn betrouwbare vastgoedpartner sinds 1966 aan de kust en in het hinterland.

Uitgebreid aanbod immo / vastgoed te koop

Iedereen kan gebruik maken van de diensten van Caenen. Onze herverkopen die wij te koop aanbieden in Oostkamp en omgeving zijn van hoge kwaliteit en mooi afgewerkt.  Wij hebben woningen te koop in alle vormen en formaten in Oostkamp - Ruddervoorde.  Tijdens het gehele aankoopproces bieden wij deskundige begeleiding en advies.  Wij hebben niet alleen de meest ideale woning voor u te koop, maar u kunt via Caenen ook terecht voor het kopen van villa’s, woningen, huizen bouwgronden, garages, 2de verblijven en ander vastgoed.

Contactgegevens
Wilt u meer informatie, een vrijblijvende schatting of persoonlijk advies ? Bekijkt u onze website voor het aanbod, neem onze brochures door of kom langs in ons kantoor te Oostkamp. Wij zijn u graag van dienst.

Anderen bekeken ook

Appartement te koop Middelkerke | Studio te koop Nieuwpoort | Nieuwbouwappartement te koop Middelkerke | Immo Koksijde | Huis te koop Koksijde