Gratis Schatting

Onze vastgoedexperts verkopen jouw eigendom

 • Google reviews

  4.2/5
  #label_Rating_alt_text# #label_Rating_alt_text# #label_Rating_alt_text# #label_Rating_alt_text# #label_Rating_alt_text#

Vul hier je gegevens in, wij contacteren jou

Elk jaar noteren wij meer dan 750 vastgoedtransacties ...

Reservatie:

Adres van de te schatten eigendom:* Velden verplicht

Je speelt al een eindje met het idee om je eigendom te verkopen? Of je bent nieuwsgierig naar de waarde van je vastgoed? Dan start je met een gratis waardebepaling.

Wat houdt een gratis schatting precies in?

Bij een gratis schatting komen we bij jou langs. We maken een afspraak en bevestigen nog eens. Zo zijn we zeker dat de afspraak op het juiste moment en de juiste plaats doorgaat. Tijdens een gratis schatting brengen we aantal belangrijke zaken in kaart die ons helpen om een juiste prijs voor jouw eigendom te bepalen.

Samen gaan we doorheen het pand. We noteren welke ruimtes aanwezig zijn in het huis of appartement en hoe groot die ruimtes zijn. Eens we alle belangrijke karakteristieken genoteerd hebben, beginnen we in het immokantoor aan ons huiswerk. Als experts in vastgoed aan de kust en in het hinterland, kennen we de evolutie in de markt. Die factor nemen we, naast een aantal statistische gegevens, mee in de berekening van een correcte prijs voor jouw eigendom.

Jouw eigendom verkopen met Caenen

 • 1Maak een afspraak maken met één van onze makelaars.
 • 2Rondleiding in uw eigendom, wij noteren alles.
 • 3Opstellen van een schattingsverslag.
 • 4Doornemen van het schattingsverslag.
 • 5Uitleg en ondertekening samenwerkingscontract.
 • 6Opvragen van alle wettelijke documenten, nemen van professionele foto's en/of video.
 • 7Uw pand komt online op caenen.be / sociale media / immosites / ... Wij nemen alle zorgen op ons betreft, mails, vragen, bezoeken, ...
 • 8U krijgt een maandelijks rapport van de vooruitgang.
 • 9Uw pand wordt verkocht, wij maken het compromis op en regelen afspraak voor ondertekening.
 • 10Wij maken het dossier over aan de notaris.

Onze cijfers om even bij stil te staan

Waarom kiezen tevreden klanten voor Caenen?

Eerlijke en correcte schatting

Onze experts in vastgoed maken een oprechte prijsinschatting van jouw eigendom. Geen hoge prijzen die niet waargemaakt kunnen worden. Echte prijzen die haalbaar zijn bij de verkoop.

Transparante communicatie

Samen met jou volgen we interesse op. Je krijgt van ons een duidelijk rapport. Hoeveel mensen bekeken jouw eigendom? Hoeveel mensen toonden interesse? Hoeveel bezoeken brachten we aan het pand? Vertrouwen en transparantie leiden tot een succesverhaal. Daar zijn wij alleszins van overtuigd.

Rechtvaardige commissie

Jouw eigendom verkopen met Caenen betekent een meerwaarde op vele vlakken. ‘s Avonds gerust kunnen slapen, in het besef dat de verkoop van jouw eigendom in goede handen is. Onze experts kennen namelijk de markt en de gegadigden. Daarenboven geeft onze marketing jouw pand nog dat extra duwtje in de rug.

Caenen: vastgoedmakelaar aan de kust en het hinterland

Dankzij de sterke aanwezigheid van Caenen aan de Belgische Kust, groeide een expertise in de schatting van appartementen. Doorheen de jaren werden we ook meer bedreven in de schatting van huizen. Met kantoren dieper in het binnenland, Veurne en Oostkamp, diepten we onze kennis in dat segment nog meer uit.

Caenen bouwde doorheen de jaren expertise op in vastgoed aan zee. Je kan bij ons terecht voor schattingen in Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Westende, De Panne, Blankenberge en Oostduinkerke. Vanuit Oostduinkerke en De Panne zijn we ook actief in Koksijde en Sint-Idesbald. In het hinterland bedienen we klanten in de ruime regio van Oostkamp, Ruddervoorde en recent ook in Veurne.

Lees meer over het verkopen van huizen en appartementen

Wanneer heb je recht op het verminderd registratierecht voor het renoveren van een woning?

Geniet van een vakantie aan zee met je hond aan de Belgische kust

Vakantie aan zee met kind

De leukste wandelingen aan de kust