Ik heb enkel goede herinneringen aan de samenwerking met Caenen

Peter - Kantoor Nieuwpoort

"Ik heb enkel goede herinneringen aan de samenwerking met Caenen. Brent zorgde voor een aangename ervaring. Door zijn rustige en serene houding in combinatie met zijn vakkennis, won hij direct mijn vertrouwen."

Peter verkocht, met groot succes, zijn opbrengsteigendom via Caenen. En iets zegt ons dat het voor herhaling vatbaar is.

"Twee korte bezoeken, meer was niet nodig. Een eerste verkennend gesprek en wat afspraken gemaakt. Een tweede gesprek waar ik het contract met Caenen tekende. Eén maand later was de verkoop beslecht. En nochtans geen makkelijk dossier."

"Samen hebben we gans het dossier doorgesproken. Van de prijszetting tot de verplichte officiële documenten. We zaten direct op dezelfde lijn."

"Samen hebben we gans het dossier doorgesproken. Van de prijszetting tot de verplichte officiële documenten. We zaten direct op dezelfde lijn. Ik werd actief op de hoogte gehouden van bezoeken door potentiële kopers. Brent deelde telkens mee wat het sentiment van de bezoekers was. Zo kon ik op een afstand meevolgen", aldus Peter.

"Direct hadden ze enkele geïnteresseerden in portefeuille. Daar zat dan ook de uiteindelijke koper tussen. Wat me toen vooral opviel: de communicatie langs zowel verkoper als langs koperskant, verloopt met het grootste respect. Open en eerlijk wordt er zaken gedaan, daar hou ik van."

Peter had even getwijfeld of hij het pand wel zou verkopen. Nadat het al 25 jaar in zijn bezit was, was het toe aan wat opknapwerk. Uiteindelijk besloot hij te verkopen en daar heeft hij, dankzij deze goede ervaring, nog geen spijt van. "Ook na de verkoop hield ik contact met Brent. Hij informeerde nog eens of alles in orde was. De oprechte manier van communiceren kan ik enkel toejuichen. Het is een fantastische, échte manier van werken".

Heb jij, net als Peter een leuk pand aan de kust of in het hinterland? Geef ons dan de kans om onze unieke manier van werken aan jou te bewijzen. Neem contact met Caenen via de website of spring binnen in een van onze kantoren!

Wil ook jij een vlotte en eerlijke verkoop?

Contacteer ons team!

of vraag direct een gratis schatting aan