Met Caenen verkocht ik mijn studio

Luc Bauwens - ​​Kantoor Oostende

Aan het woord is de heer Luc Bauwens "Met Caenen verkocht ik mijn studio. Ik zal je zeggen, dat verliep perfect." Initieel woonde meneer Bauwens in Gent en kwam hij frequent naar Oostende aan zee. Toen hij echter steeds meer tijd aan zee doorbracht, bleek de studio al snel te klein. "Ik wilde mijn vaste verblijfplaats aan de kust. Extra ruimte was aangewezen en dus zette ik mijn studio te koop. Voor ik bij Caenen terecht kwam, hadden al twee andere makelaars hun kans gewaagd. Evenwel zonder succes!".

"Bij Caenen Oostende was Lukas mijn contactpersoon. En ik moet zeggen de omgang was fantastisch. Hij bleek heel eerlijk en oprecht te zijn", aldus de heer Bauwens. "We spraken af en het klikte direct. Samen met Lukas en zijn collega’s -want ik wilde een second opinion - hebben we de prijs bepaald. En op drie dagen was mijn eigendom verkocht. Na 2 jaar dat de studio op de markt stond, slaagde Caenen erin om die verkoop in sneltempo af te ronden. Dat was super!".

"En dat is dus onder andere zo rap gegaan omdat hij zei: je hebt andere foto’s nodig. Plus, Lukas was echt bereid om te luisteren. Geen gedrag waarbij hij deed dat hij al alles wist. En bij de eerste bezoeker was het al direct raak. Het was gelukt.", besluit een tevreden meneer Bauwens.

Wil ook jij een vlotte en eerlijke verkoop?

Contacteer ons team!

of vraag direct een gratis schatting aan