Waarom je vastgoed verkopen met Caenen altijd een goed idee is!

...

1

Juiste prijsbepaling

De kust en het hinterland is iets speciaal. Dat kan je niet vergelijken met het binnenland. Daarom heb je lokale experts nodig. In elk van onze kantoren langsheen de kust vind je dan ook mensen met kennis van zaken én kennis van de streek.

Onze Immokantoren

2

Tevreden klanten

Eigen lof stinkt zeggen ze, maar soms mag het eens. We kennen ons vak. Mensen appreciëren die vakkennis. Dat zien we aan de reacties op kantoor, dat lezen we in de reviews en getuigenissen.

Lees wat onze klanten zeggen ...

3

Succesvolle verkopen

We duiken in de cijfers en zien dat 85% van alle eigendommen verkocht wordt binnen de 3 maand. Een extreem hoog cijfer. Dat hangt vast samen met de klantentevredenheid. We zeggen wat we gaan doen en doet wat we zeggen.

Recent verkochte woningen en appartementen
BereikBereik

4

Bereik

We bereiken zeer veel potentiële kopers, huurders en verkopers zoals jou. Dat komt omdat we alle mogelijke zeilen bijzetten. Aan de kust vind je onze borden, affiches en kantoren. We promoten alle panden via vastgoedwebsites. Bovendien hebben we een actieve klantenportefeuille met meer dan 96.000 personen.

Onze Immokantoren

5

De juiste prijs

Een verkoop van je vastgoed maakt je pas gelukkig, als je kan verkopen aan de juiste prijs. De juiste prijs is de prijs die marktconform is. Onze experts kunnen op basis van zeer veel factoren een correcte prijs opstellen. Hoe juister die prijs, hoe vlotter de verkoop en hoe blijer alle partijen kunnen zijn.

Vraag je gratis schatting aan

Blog

Meer leesvoer

Wanneer heb je recht op het verminderd registratierecht voor het renoveren van een woning?

Geniet van een vakantie aan zee met je hond aan de Belgische kust

Vakantie aan zee met kind

De leukste wandelingen aan de kust