Geniet van een vakantie aan zee met je hond aan de Belgische kust


Op vakantie gaan is voor hondenbezitters vaak een groot dilemma. Want wat doe je met je trouwe viervoeter? Zoek je een oppas of breng je je dier naar een pension? De meeste eigenaren van honden vinden het vervelend om hun lieveling achter te laten. Gelukkig is er nog een oplossing. Neem je hond gewoon mee! Ga bijvoorbeeld op vakantie aan zee met je hond aan de prachtige kust van België. Bij ons kun je daarvoor fantastische accommodaties in een geweldige omgeving boeken. Dan heb niet alleen jij een fantastische tijd, maar ook je geliefde huisdier!

Geef je hond ultieme pret met een strandvakantie

Een strand is bij uitstek een toplocatie voor honden. Hier kunnen ze heerlijk rennen en spelen. Bovendien zijn stranden ideaal om samen met je hond lange wandelingen te maken. De Belgische kust biedt daarom met zijn lange stranden een geweldige bestemming voor een vakantie aan zee met je hond. Daarbij bieden veel kustplaatsen ook bossen en duinen. Hierdoor kun je de wandelingen met je hond afwisselen. Slenter heerlijk langs de zee, stap stevig door de duinen of ga samen met je hond een rondje hardlopen in het bos. Daarbij biedt een vakantie aan de Belgische kust met je hond nog een leuke activiteit, namelijk zwemmen. Is je viervoeter dol op water? Dan is dat nog een reden om hem mee te nemen op je strandvakantie.

Je hond mee op vakantie: kies uit hondvriendelijke vakantiehuizen

Misschien heb je al eens eerder geprobeerd om je hond mee op vakantie te nemen, maar was het moeilijk om een vakantiehuis te vinden. Niet alle eigenaren van vakantieaccommodaties staan namelijk huisdieren toe. In ons aanbod vind je echter allerlei leuke mogelijkheden om je hond mee te nemen op vakantie aan de kust. Zo kun je kiezen voor een knus appartement aan zee. Een met bijvoorbeeld een mooi balkon waar jij en je hond van het uitzicht tot aan de horizon kunnen genieten. Of misschien heb je liever een leuk vakantiehuisje waar je hond na een lange wandeling lekker op het terras kan uitrusten, terwijl je een drankje drinkt. Ga je met een groep mensen op vakantie? Of heb je een grote hond? Denk dan aan een vakantievilla met een tuin. Alles is dus mogelijk! Vraag het gewoon aan onze medewerkers en we denken graag met je mee over je ideale vakantie aan de Belgische kust met je hond.

Op vakantie aan zee met je hond: ga voor je favoriete faciliteiten

Wanneer je een accommodatie zoekt waar honden zijn toegestaan, hoef je niet aan comfort in te leveren. De keuze aan vakantiehuizen met een grote kwaliteit is bij ons namelijk zeer ruim. Vind je bijvoorbeeld een ruime badkamer met een ligbad belangrijk? Of hou je van koken en wil je op vakantie gebruikmaken van een mooie complete keuken? Ook met je hond kun je op vakantie in een accommodatie die tot in de puntjes is verzorgd. Hetzelfde geldt voor de indeling en interieur. Hou je bijvoorbeeld van een lichte en vrolijke inrichting? Je vindt dan vast je ideale vakantiehuis in ons aanbod. En natuurlijk heeft dit vakantiehuis een mooie plek voor jouw hond.

Kies een toplocatie voor de vakantie van jou en je hond

De ligging van je vakantiehuis is voor jou en je hond natuurlijk ook belangrijk. Misschien wil je zo dicht mogelijk bij de kust zijn, zodat je uitzicht hebt op zee? Maar het kan ook zijn dat je liever een rustige wijk opzoekt waar je de vogels gadeslaat in je tuin. Het is ook mogelijk om een stukje het binnenland in te gaan en in de polder een vakantiehuisje te huren. Dat is bijvoorbeeld een goed idee als je graag mooie landelijke wandelingen maakt. Wil je even met je hond spelen op het strand? Dan ben je er zo. Voor welke locatie je ook kiest? Je hond zal het allemaal prima vinden. Want die wil tenslotte bij zijn baasje zijn.

Boek een vakantie aan zee met je hond

Als hondeneigenaar is het dus een voordeel als je in België woont. In ons land kun je namelijk prima op vakantie aan de kust met je hond. Langs de hele Belgische kustlijn zijn er mooie accommodaties te vinden die honden toelaten. Kijk maar in ons aanbod. Vind je het ideale vakantiehuis voor jou en je hond? Boek deze dan snel. Want er is geen betere vakantie te bedenken dan één samen met je hond!

In ons aanbod vind je tal van vakantieappartement aan de Belgische kust waar honden toegelaten worden.

Boek je vakantieappartement