Caenen

Verkoop en verhuur van woningen , appartementen en investeringsvastgoed

Vraag uw gratis schatting aan.

Op zoek naar vastgoed te koop of te huur?

Ik wil kopen Ik wil huren Ik wil een vakantieverblijf huren

  Wat onze klanten zeggen

  “Het was heel fijn om met jullie te mogen werken (professioneel). Ik hoop dat jullie nog veel panden mogen verkopen. Jullie zijn de best of the best, Kelly and Stephanie. Ik ken MIDDELKERKE heel goed , vanaf mijn 2,5 jaar kwam ik met mijn ouders naar zee (2 maanden), eerst in de Littoral en dan in de Lakme. Dorina & Michel Vanstalle”

  Dorina & Michel - Kantoor Middelkerke, 29/11/23

  “Immo Caenen hielp ons perfect bij de aankoop van ons droomhuis en de verkoop van onze eigen woning. We kregen er als klant het gevoel de enige klant te zijn (terwijl dat absoluut niet het geval is). Keyana en Vanessa zijn steevast bereikbaar en geen vraag is hen te veel.  We mochten een correcte, vriendelijke en eerlijke communicatie van hen ervaren. Ze gaan zeer amicaal doch professioneel om met het clienteel, weten wat je als koper/verkoper van hen verwacht en spelen daar naadloos op in. Dat geeft een zeer rustgevend gevoel in de toch wel stresserende momenten die vastgoedswitches met zich meebrengen. Een topteam! Bedankt voor alles!”

  Ru Taill - Kantoor Oostkamp, 28/11/23

  “Prima ervaring met immo Caenen te Nieuwpoort, in het bijzonder met Brent Deschepper! Betrouwbaar, correct en steeds bereikbaar. Alles verlopen zoals het moet bij de verkoop van ons appartement.”

  Maureen Van Herzele - Kantoor Nieuwpoort, 27/11/23

  “Wij verkochten recent ons appartement in Middelkerke samen met Stephanie. Een goede voorbereiding en vlotte communicatie tijdens de verkoopfase gaven ons weinig kopzorgen. Na de verkoop zorgden Stephanie en team voor de verdere afspraken met de nieuwe eigenaar alsook de afhandeling van de administratie na verkoop. Zeer goede ervaring met dit kantoor.”

  Brecht Verheyen - kantoor Middelkerke, 23/11/23

  “Dank je wel Keyana, voor je spontaniteit en vriendelijkheid! Door je professionele uitleg en je eerlijke omgang hebben wij ons knus huisje gevonden! Je bent een topper! Mieke en Frederic”

  Mieke en Frederic - Kantoor Oostkamp, 20/11/23

  “Keyana, Bedankt voor de hulp van de verkoop van ons huis. Je enthousiasme was aanstekelijk! Liefs Thomas & Jolien”

  Thomas & Jolien - Kantoor Oostkamp, 04/11/23

  “Professionele en klantvriendelijke aanpak zijn top. Het eerste contact met Sophie was voor ons doorslaggevend. Zeer verzorgde en complete verkoopbrochure van het appartement. De 360° fotorondgang vult de brochure volledig aan. Duidelijke communicatie en verslag over de plaatsbezoeken. Vlotte en correcte afhandeling van de verkoopsovereenkomst. We zijn bijzonder tevreden over dit prachtige team van Caenen.”

  Lucien Schepens - Kantoor Oostduinkerke, 30/10/23

  “Een grote dankjewel voor de hulp met de aankoop van ons droomhuis! Jullie aanpak en eerlijke communicatie zorgden voor een aangename ervaring. ”

  Ruben & Silke - Kantoor Oostkamp, 23/10/23

  “Toppertjes met hun hart op de goede plaats, apart unieke mensen die werken met heel veel passie, hart en ziel. Ze helpen waar ze kunnen, springen voor hun klanten, ze verdienen enorm veel respect, zeker van mij, alle bewondering voor klasse mensen, top!”

  Cindy Verplancke - kantoor Blankenberge, 22/10/23

  “Tweede maal iets gekocht met Caenen westende dikke pluim aan de medewerkers (Brian en Steffi). Oprecht eerlijk en correcte personen. Doe zo voort.”

  Yvan Herten - Kantoor Westende, 21/10/23

  Uw vastgoed verkopen

  10 redenen om voor Caenen te kiezen

  Jouw immobiliën in goede handen bij Caenen

  Caenen is een groep van gedreven immomakelaars aan de kust en iets dieper in het binnenland, het hinterland. Met 11 immokantoren is Caenen sterk aanwezig aan de Belgische Kust. Daardoor kunnen we iedereen vlot helpen bij hun zoektocht.

  Of je nu immo wil kopen, huren, verkopen of verhuren, onze teams in de kantoren gaan je altijd van A tot Z gaan begeleiden. Geen vraag is hen teveel. Zoek gerust enkele van onze reviews! Ook wie op zoek is naar een leuke vakantie, helpen we graag verder. Onder vakantieverhuur vind je tal van panden voor een onvergetelijke vakantie aan de Belgische Kust.

  De verkoop van een appartement of het verkopen van een huis, heeft de meeste voeten in de aarde. Daar hebben we een duidelijk traject voor. Alles begint voor ons met een gratis schatting. Op basis van deze prijs, bepaald aan de hand van een heleboel parameters, zetten we een richtprijs. Uiteraard verloopt dit allemaal in samenspraak met jou, de verkoper.

  De populariteit van de kust is merkbaar, ook op de markt van de appartementen en huizen. Appartementen in Oostende, appartementen in Blankenberge en appartementen in Nieuwpoort gaan nog altijd vlot van de hand. In het hinterland zien we dan weer een vlotte verkoop van huizen in Oostkamp.

  Klanten op zoek naar een tweede verblijf aan zee, komen vaak uit bij nieuwbouwprojecten. Ook hier kan Caenen jou bij helpen. Met al snel meer dan 50 nieuwbouwprojecten op de teller, vind je bij Caenen een zeer ruim aanbod. Absoluut de moeite waard om te bekijken! Wie interesse heeft in een nieuwbouwproject aan zee, doet ook vaak beroep op ons voor de verkoop van zijn huis of de verkoop van zijn appartement. Dan beginnen we met een gratis schatting van het huis of laten we het appartement schatten. Op die manier ben je 100% ontzorgd.

  ...

  Blog

  Meer leesvoer

  Wanneer heb je recht op het verminderd registratierecht voor het renoveren van een woning?

  Geniet van een vakantie aan zee met je hond aan de Belgische kust

  Vakantie aan zee met kind

  De leukste wandelingen aan de kust