Openingsuren
Immokantoor
Oostduinkerke

Maandag 09:30 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Woensdag Gesloten Gesloten Gesloten
Donderdag 09:30 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 12:30 13:30 - 17:30 13:30 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:30 13:00 - 17:30 13:00 - 17:30
Zondag Gesloten Gesloten Gesloten
Het kantoor is gesloten op Paasmaandag 1/04/24 - Dag van de arbeid 01/05/24 - Hemelvaartsdag 09/05/24 - Tweede Pinksterdag 20/05/24.

Locatie

Medewerkers

Heidi Pyfferoen

Bestuurder

BIV 504.352

Lander Vanhaverbeke

Verkoop-Vastgoedschatter

Contacteer ons

Reservatie:

* Velden verplicht

Wat onze klanten zeggen

“We verkochten net ons appartement met kantoor Caenen Oostduinkerke. Alles werd heel professioneel opgevolgd en begeleid door Lander met wie we een aangename samenwerking hadden.”

Pascal De Smet - Kantoor Oostduinkerke, 27/05/24

“We zijn zeer tevreden met de aankoop van ons appartement waarbij het eerste contakt met Sophie werd gemaakt en daarna Lander het heeft overgenomen voor het verdere verloop, een aanrader om met Lander van Caenen Oostduinkerke te werken!”

Bart De Wolf - Kantoor Oostduinkerke, 26/03/24

“De mensen in het kantoor waren super vriendelijk en we kregen een goede uitleg. Waarvoor dank!”

Ellen Lanoye - Kantoor Oostduinkerke, 12/01/24

“Professionele en klantvriendelijke aanpak zijn top. Het eerste contact met Sophie was voor ons doorslaggevend. Zeer verzorgde en complete verkoopbrochure van het appartement. De 360° fotorondgang vult de brochure volledig aan. Duidelijke communicatie en verslag over de plaatsbezoeken. Vlotte en correcte afhandeling van de verkoopsovereenkomst. We zijn bijzonder tevreden over dit prachtige team van Caenen.”

Lucien Schepens - Kantoor Oostduinkerke, 30/10/23

“Wij hadden een zeer fijne ervaring met de mensen van het kantoor Caenen in Oostduinkerke. We vonden ze professioneel, altijd vriendelijk en klaar om te helpen maar nooit "pushy" !
Dank u voor de aangename samenwerking Sophie & Lander!”

Liz Geleyns - kantoor Oostduinkerke, 28/09/23

“Bedankt voor de fijne samenwerking! Het hele dossier voor de aankoop van ons pand werd vlot en snel door het team afgehandeld.”

Sven Boelpaep - Kantoor Oostduinkerke, 21/08/23

“Heel fijne samenwerking met Sophie en Lander van Caenen Oostduinkerke. Eerst hebben zij ons geholpen met de verhuur van onze winkel. Dit jaar hebben ze gezorgd voor een snelle en professionele verkoop van het pand. Hartelijk dank.”

Bie Vanhuyse - Kantoor Oostduinkerke, 14/08/23

“Dikke merci aan Sophie Laridon en Sander Vanhaverbeke van Kantoor Caenen Oostduinkerke. Zeer vriendelijk en altijd bereid om te helpen en er te zijn indien nodig, zelfs als alles al rond is. Alles dik in orde zoals afgesproken. Een echte aanrader.”

Anneke Van den Broeck - Kantoor Oostduinkerke, 04/06/23

“Sophie en Lander van immobiliënkantoor Caenen in Oostduinkerke hebben ons snel, efficiënt en professioneel geholpen met de aankoop van ons droomappartement. Alle informatie over het appartement, de bezoeken en uiteindelijk de onderhandelingen over de prijs zijn zeer correct en vlot verlopen. Echt fantastisch werk.”

Johan Blancquart - Kantoor Oostduinkerke, 08/01/23

“Een fantastisch immokantoor in Oostduinkerke, vriendelijke correcte mensen die er steeds staan om u te helpen.
Een grote aanrader vooral wie iets wil huren of kopen regio Koksijde.”

Brigitte Verhelst - Kantoor Oostduinkerke, 15/12/22

“We hebben samengewerkt met Sofie en Lander van kantoor Oostduinkerke. Een zeer goede ontvangst en een vlotte verkoop en de afhandeling verliep perfect .”

Gerard Spruytte - kantoor Oostduinkerke, 22/11/22

“De begeleiding van dit kantoor bij de aankoop van ons vakantiehuisje in Oostduinkerke vonden wij subliem! Een extra compliment willen wij graag geven aan onze contactpersoon hier; mevrouw Sophie Lardon. Zij hielp ons op een zeer warme en hartelijke manier met alles tot in de kleinste details. Ook haar interesse in het verloop van alles na de definitieve ondertekening van de akte vonden wij echt vernoemenswaardig. Het maakte ons echt heel tevreden en blij!”

Hilde Leens - Caenen Oostduinkerke, 18-10-22

“Zeer aangename samenwerking, snel en accuraat!”

Hannelore Verzele - Kantoor Oostduinkerke, 25/09/22

“Een appartement kopen: zeer warm onthaald en altijd beschikbaar. Vriendelijk en professioneel. Compromis van verkoop perfect voorbereid (in het Frans alstublieft! verkopers en kopers waren Franstalig).
Echt aan te bevelen!”

Alain Gits - Kantoor Oostduinkerke, 24/09/22

“Dag mevrouw Sophie en mijnheer Lander, Annie en ik willen jullie bedanken voor het professionalisme en de snelheid waarmee jullie onze flat in Koksijde hebben verkocht. Wij feliciteren u met uw vriendelijkheid en uw kennis van het goed uitgevoerde werk. Nogmaals bedankt, Annie en André.”

Annie en André - kantoor Oostduinkerke, 23/09/22

“De woning was binnen de drie dagen verkocht! Bedankt Sophie voor de professionele begeleiding!”

Siegfried Depoorter - Kantoor Oostduinkerke, 19/09/22

“Super vriendelijke en behulpzame mensen! Leuk zaken doen. Correct”

Pascal Cappoen - Kantoor Oostduinkerke, 20/08/22

“Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij Sophie. We zijn erg blij dat we haar vertrouwden. Onze bungalow was in goede handen. Hartelijk dank vanwege Ludwig & Fabienne”

Ludwig & Fabienne - Kantoor Oostduinkerke, 02/08/22

“De aankoop van ons appartement werd professioneel en met heel veel kennis van zaken begeleid vanaf het eerste contact tot en met de akte en de overdracht van de sleutels. Bedankt Tommy!”

Eric Vandekerckhove - Kantoor Oostduinkerke, 08/06/22

“De samenwerking met het kantoor Caenen Oostduinkerke bij de aankoop van onze studio in Oostduinkerke is uitstekend verlopen. Alles werd prima geregeld door Tommy. Hij was zeer vriendelijk, de mails werden dezelfde dag nog beantwoord en we werden steeds van alles op de hoogte gehouden. Hij heeft ons zelfs geholpen bij het aanvragen van een parkeerkaart 2de verblijf. Van harte bedankt om alles tot in de puntjes te regelen. Wim en Marleen Vande Walle-Vandaele”

Wim Vande Walle - Kantoor Oostduinkerke, 06/06/22

“We hebben recent een appartement gekocht via Caenen Oostduinkerke. Heel correcte afhandeling van het dossier vanaf eerste contact, plaatsbezoek, compromis tot verlijden van de notariële akte. Goede begeleiding stap voor stap. Zeer aangename contacten ook.”

Ghislain Herman - Kantoor Oostduinkerke, 30/05/22

“Ons appartement verkopen met Immo Caenen Oostduinkerke was een schot in de roos. De verkoop was binnen de maand gerealiseerd. Sophie en Tommy van Immo Caenen stonden ons steeds met woord en daad bij in een heel gemoedelijke en tegelijkertijd professionele sfeer. Wij konden met al onze vragen bij hen terecht en wij kregen steeds heel snel antwoord. Ook na de verkoop habben wij kunnen blijven rekenen op een goede na-service. Onze oprechte dank voor de bijzonder fijen samenwerking. mvg Karine Nys”

Karine Nys - Kantoor Oostduinkerke, 14/05/22

“Zeer goede service en professioneel geholpen door Tommy en Sophie Laridon. Een aanrader!”

Roger De Ridder - Kantoor Oostduinkerke, 28/02/22

“Supervlotte samenwerking met Tommy Van der Donckt bij de aankoop van ons vakantiehuisje in Koksijde. Zeer flexibel ingesteld voor afspraak omtrent bezichtiging. Vlotte en correcte afhandeling van papierwerk. Aanrader in de immosector.”

Ariane Janssens - Kantoor Oostduinkerke, 22/02/22

“Hartelijk dank aan Tommy en medewerkers voor de vlotte verkoop van onze villa in Koksijde. Het was aangenaam om met jullie samen te werken.”

Albert Poelmans - Kantoor Oostduinkerke, 15/12/21

“Wij kochten via het kantoor van immo caenen in Oostduinkerke/Koksijde een vakantiehuisje in Oostduinkerke. Dit verliep uitermate vlot. We willen in het bijzonder Sophie Laridon bedanken voor haar prima begeleiding en perfecte (na)service. Een aanrader !”

J. Herregodts - Kantoor Oostduinkerke, 20/10/21

“Sophie en collega's zorgden voor correcte afhandeling bij onze verkoop van vakantiewoning, met doorgedreven opvolging en klanten-service (next level). Kennis van marktprijs bezorgde de samenwerking, naast de administratieve eenvoud, ook een financiële meerwaarde.”

Erik Roels - Kantoor Oostduinkerke, 14/10/21

“Zeer goede service en professioneel geholpen door Tommy en Sophie Laridon- Caenen Oostduinkerke.”

Roger De Ridder - Kantoor Oostduinkerke, 12/10/21

“Beste Sophie en collega's bedankt voor de correcte en professionele behandeling van onze aankoop ! Top team in Oostduinkerke!”

Els De Ridder - Kantoor Oostduinkerke, 24-09-21

“Beste Sophie en medewerkers kantoor Oostduinkerke, het was super fijn met jullie te werken ! Nooit was het teveel om vragen te beantwoorden, te bellen, enz... Wat een super team zijn jullie, vooral Sophie die ik beter leerde kennen omdat ik met haar het meest contact had, super vrouw ! Dus bij deze héél grote dank om mijn polderhuisje vlug te verkopen, ik wens jullie nog héél véél succes in de toekomst, doe zo verder !! Lieve groetjes , Christine”

Christine - Inslegers, 02/06/21

“Sophie en Tommy , wij willen jullie bedanken voor de verkoop van ons appartement, alles is goed verlopen en jullie service is top wat betreft documenten en afspraken. Denise & Willy”

Willy - Vanderstraeten, 28/05/21

“Heel oprechte mensen. Je kan op ze rekenen. - Kantoor Caenen Oostduinkerke - mvg Seline De Cloet”

Seline - De Cloet, 31/05/21

“Dankzij Tommy Van der Donckt (kantoor Oost-Duinkerke) werd onze aankoop in goeie banen geleid. Vanaf het eerste bezoek tot en met de afgifte van sleutel werden we, ook als koper, goed door hem ondersteund. Zijn positieve en bemiddelende aanpak zorgde voor een basis van vertrouwen die belangrijk was bij onze beslissing!”

Kantoor - Oostduinkerke, 18/05/21

“" Laat de feestdagen maar komen ... geniet met je bubbel" ... Lekkere attentie van onze klanten Rudolf en Viviane.”

Rudolf en Viviane - kantoor Oostduinkerke, 06/12/20

“Kaddi, Hartelijk dank voor je geduld! Bedankt voor de goede begeleiding. mvg Kaat Mannens”

Kaat - Mannens, 24/01/20

“Tevreden klanten bij Caenen Oostduinkerke dit weekend. Daar doen we het voor ... woning verkocht in 3 weken!”

Kantoor - Oostduinkerke, 02-11-19

“Kantoor Oostduinkerke: "Gestart met goede hoop, en nu al een verkoop!" Een dikke proficiat. We hadden de eer om als eerste kopers een compromis met u te ondertekenen.
Nog heel veel succes! Dat er nog heel veel mogen volgen! Christa Popelier - Domien Ledoux - Ruddy Ledoux - Debbie Ledoux”

Familie - Ledoux, 20/07/2019

Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar - Heidi Pyfferoen BIV 504.352
Land van erkenning: België
o.t.v. BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Meer info:BIV-plichtenleer
Immo Newport BV- BE 0447 331 930
BA en borgstelling: NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)

Kantoor Oostduinkerke

Astridplein 7
8670 Oostduinkerke

058 51 81 25
oostduinkerke@caenen.be

Openingsuren