Caenen

Verkoop en verhuur van woningen , appartementen en investeringsvastgoed

Vraag uw gratis schatting aan.

Op zoek naar vastgoed te koop of te huur?

Ik wil kopen Ik wil huren Ik wil een vakantieverblijf huren

  Wat onze klanten zeggen

  “Weer of geen weer ... onze makelaar Keyana hangt haar klevers verkocht op !!!! Review klant: Bedankt voor de vlotte samenwerking, duidelijke communicatie en bereikbaarheid. Succesvolle samenwerking. Klaas en Manon”

  Klaas en Manon - Kantoor Oostkamp, 27/09/22

  “Zeer aangename samenwerking, snel en accuraat!”

  Hannelore Verzele - Kantoor Oostduinkerke, 25/09/22

  “Een appartement kopen: zeer warm onthaald en altijd beschikbaar. Vriendelijk en professioneel. Compromis van verkoop perfect voorbereid (in het Frans alstublieft! verkopers en kopers waren Franstalig).
  Echt aan te bevelen!”

  Alain Gits - Kantoor Oostduinkerke, 24/09/22

  “Dag mevrouw Sophie en mijnheer Lander, Annie en ik willen jullie bedanken voor het professionalisme en de snelheid waarmee jullie onze flat in Koksijde hebben verkocht. Wij feliciteren u met uw vriendelijkheid en uw kennis van het goed uitgevoerde werk. Nogmaals bedankt, Annie en André.”

  Annie en André - kantoor Oostduinkerke, 23/09/22

  “De woning was binnen de drie dagen verkocht! Bedankt Sophie voor de professionele begeleiding!”

  Siegfried Depoorter - Kantoor Oostduinkerke, 19/09/22

  “Mevrouw Liesbeth heeft op haar vrije dag (woensdag) tijd voor ons vrijgemaakt, dat alléén al is bijzonder!. Wij hadden een afspraak om twee objecten aan te kijken, die ons echter niet zo goed bevallen hadden. Gedurende de uiterst vriendelijke conversatie m.b.t onze voorkeur qua architectuur.. Daarop meende mevrouw Liesbeth "misschien heb ik nog een object dat jullie zou bevallen", en jawel het derde object was een voltreffer. Een droomobject. Er was echter nog een geinteresseerde in het object, "die later voor een tweede keer het object zouden komen bekijken". Gevolg: meteen het koopcompromis getekend. Als mevrouw Liesbeth die extra-tijd, op haar vrije dag, niet had genomen zijn wij bijna zeker dat het object later verkocht zou zijn geweest. De verdere administratieve financiële afwikkeling daarna, via de heer Boeten, verliep en verloopt nog steeds eveneens vlekkeloos. Hartelijk bedankt. Anja en Omer Matthijs”

  Omer Matthijs - kantoor De Panne, 19/09/22

  “Hallo Caenen De Panne, ik dank u voor het contact met de vriend van de huurder die ik ondertussen ook aan de lijn had, we hebben een akkoord kunnen vinden over het einde van de verhuring dat zonder problemen zou moeten verlopen. Nogmaals bedankt voor uw opvolging en reactievermogen! - Hoogachtend, Dany Panduccio”

  Dany Panduccio - Kantoor De Panne, 14/09/22

  “We zijn enorm tevreden over de manier van werken in Caenen De Panne, we raden het iedereen aan. Lieve groetjes Omer”

  Anja en Omer Matthijs - Kantoor De Panne, 13/09/22

  “Dynamisch team bij Caenen De Panne, doelgericht en klantvriendelijk. Ben zeer tevreden, mvg Josette.”

  Josette Verheyden - Kantoor De Panne, 12/09/22

  “Dag Stephanie, de verhuis is definitief achter de rug en alles is vlot verlopen.
  Voor de ruggesteun, voortreffelijke service en begeleiding, wil ik jou en het volledige team van Caenen oprecht danken.
  Het prachtige appartement van Morgan laat mij sedert maandag een gevoel ervaren alsof ik eeuwig droom...het is een pareltje aan onze Belgische kust.
  What a view ! ....en iedereen is vriendelijk in the building. ;) 
  Ik wens jou nog een mooie nazomer en uiteraard ook voor jou en collega's een mooie succesvolle toekomst.
  Zonnige groetjes. Vanwege Mevrouw Adam”

  Mevr. Adam - Kantoor Middelkerke, 3/09/22

  Uw vastgoed verkopen

  10 redenen om voor Caenen te kiezen

  Jouw immobiliën in goede handen bij Caenen

  Caenen is een groep van gedreven immomakelaars aan de kust en iets dieper in het binnenland, het hinterland. Met 12 immokantoren is Caenen sterk aanwezig aan de Belgische Kust. Daardoor kunnen we iedereen vlot helpen bij hun zoektocht.

  Of je nu immo wil kopen, huren, verkopen of verhuren, onze teams in de kantoren gaan je altijd van A tot Z gaan begeleiden. Geen vraag is hen teveel. Zoek gerust enkele van onze reviews! Ook wie op zoek is naar een leuke vakantie, helpen we graag verder. Onder vakantieverhuur vind je tal van panden voor een onvergetelijke vakantie aan de Belgische Kust.

  De verkoop van een appartement of het verkopen van een huis, heeft de meeste voeten in de aarde. Daar hebben we een duidelijk traject voor. Alles begint voor ons met een gratis schatting. Op basis van deze prijs, bepaald aan de hand van een heleboel parameters, zetten we een richtprijs. Uiteraard verloopt dit allemaal in samenspraak met jou, de verkoper.

  De populariteit van de kust is merkbaar, ook op de markt van de appartementen en huizen. Appartementen in Oostende, appartementen in Blankenberge en appartementen in Nieuwpoort gaan nog altijd vlot van de hand. In het hinterland zien we dan weer een vlotte verkoop van huizen in Oostkamp.

  Klanten op zoek naar een tweede verblijf aan zee, komen vaak uit bij nieuwbouwprojecten. Ook hier kan Caenen jou bij helpen. Met al snel meer dan 50 nieuwbouwprojecten op de teller, vind je bij Caenen een zeer ruim aanbod. Absoluut de moeite waard om te bekijken! Wie interesse heeft in een nieuwbouwproject aan zee, doet ook vaak beroep op ons voor de verkoop van zijn huis of de verkoop van zijn appartement. Dan beginnen we met een gratis schatting van het huis of laten we het appartement schatten. Op die manier ben je 100% ontzorgd.

  ...

  Blog

  Meer leesvoer

  Geniet van een vakantie aan zee met je hond aan de Belgische kust

  Vakantie aan zee met kind

  De leukste wandelingen aan de kust

  Wat zijn leuke activiteiten aan zee?