Villa te koop  - Caenen 2512393 - 472322
Villa te koop  - Caenen 2512393 - 472325
Villa te koop  - Caenen 2512393 - 472328
Villa te koop  - Caenen 2512393 - 472331
Villa te koop  - Caenen 2512393 - 472334
Villa te koop  - Caenen 2512393 - 472337
Villa te koop  - Caenen 2512393 - 472340
Villa te koop  - Caenen 2512393 - 472343
Villa te koop  - Caenen 2512393 - 472346
Villa te koop  - Caenen 2512393 - 472349

Villa te koop , ref. 2512393


El lago de los Famingos 1

Nieuwbouw

Prijs op aanvraag

Ref. 2512393

Afdrukken  


Nieuwbouw droom villa in domein Los Flamingos - Marbella

Luxe moderne villa bestaande uit 5 en-suite slaapkamers en 6 badkamers verdeeld over 3 verdiepingen met een totaal van 841m². Het is gelegen op een prachtig hoekperceel van 1.420m², in één van de meest exclusieve urbanisaties van Benahavís: Los Flamingos. Het feit dat het grenst aan de weg naar het noorden en naar het westen geeft deze luxe villa het opvallende L-vormige ontwerp. De intelligente lay-out van het interieur en de manier waarop elk van de ruimtes zich aanpast aan de omgeving, gebruikmakend van en tegelijkertijd maximaliserend op het geweldige uitzicht op de Middellandse Zee creëert een constant "wow-effect" door het hele huis.

Het huis opent zich volledig naar het zuiden, zodat het buitenlicht optimaal binnenvalt en men zowel van het klimaat als van het prachtige uitzicht kan genieten. De noordgevel sluit aan bij de hoofdtoegang tot het huis vanaf het straatniveau en straalt daarom een soberder en krachtiger architectonisch karakter uit, waarbij het scherpe spel van muren en plattegronden met een clair-obscuur contrast behouden blijft. Het water speelt de rol van het belangrijkste architectonische element vanaf de toegang tot het perceel tot in het hele huis. Eenmaal binnen, openbaart zich een volledige harmonie en verbinding tussen de ruimtes die het huis vorm geven, waardoor de buitenkant met al zijn omsloten pracht wordt weerspiegeld in het huis vanaf de kern van de verdieping, dankzij de binnenpatio en door het integreren van het landschap dat de binnen- en buitengrenzen in elkaar over laat lopen.

Vanaf de ingang, de dubbele hoogte hal (alleen onderbroken door de galerij op de eerste verdieping die de slaapkamers verbindt) kom je in de belangrijkste binnenplaats, long en het hart van het huis. Aan de voorzijde van de patio doet de grote living met zijn enorme hoekramen de grenzen tussen binnen en buiten volledig vervagen. De trap, in het midden van de hal, lijkt te zweven in de ruimte.  De hoofdwoonkamer wordt van de keuken-eetkamer gescheiden door de patio. Een glazen kelder markeert de toegang tot de eetkamer en tot de keuken. In de westelijke vleugel bevindt zich het gastentoilet en een en-suite slaapkamer met een kleedkamer en een eigen badkamer.

De bovenverdieping komt overeen met het gezinsniveau. Het heeft 3 en-suite slaapkamers met eigen kleedkamers. Speciale vermelding verdient de master suite en het exclusieve en luxueuze ontwerp van zijn kleedkamer en badkamer. Zowel de begane grond als de bovenste verdieping beschikken over een ongelooflijke buitenruimte met grote terrassen die het mogelijk maken om te genieten van het uitzicht op zowel de zee als de golfbaan. Andere opmerkelijke kenmerken van dit huis zijn de kamers die de kelder definiëren, de meeste van hen, binnengevallen door natuurlijk licht: een logeerkamer, een fitnessruimte, een SPA, de speelkamer en een bar ... Het heeft ook een home cinema, een wasserette en een lift ...

 

Hoofdkenmerken

Totaal aantal slaapkamers
5
Bewoonbare oppervlakte
516 m²
Totale oppervlakte
1420 m²
Zeezicht
Zongericht
Bouwtype
Algemene staat
Gemeubeld
Niet-Geïndexeerd. K.I.
Geïndexeerd K.I.
Onroerende voorheffing
Syndickosten

Video

Indeling

Voorzieningen

Bouwtechnisch

Diepte pand
Breedte pand
Diepte grond
Breedte grond
Bouwjaar
Renovatiejaar
Keuringsattest elektriciteit
Keuringsattest elektriciteit conform

Stedenbouw

Stedebouwkundige bestemming
Dagvaarding
Bouwvergunning
Verkavelingsvergunning
Recht van voorkoop
As-built attest
Beschermd erfgoed
Geïnventariseerd erfgoed
De kaart wordt ingeladen

Omgeving